- Emoji Skoru
- 1.142
- Puanlar
- 63
ben daha yeniyim ve sizin kadar aktif olmada basarili degilim maalesef:)
nasil deli ediyormussun?:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha yeniyim ve sizin kadar aktif olmada basarili degilim maalesef:)
Goz aydinliginiz olsun , tebriklerr.uzun bir surec oldu sanki , umarim anne de bebis de iyidir?:)Gunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once![]()
***4.Takım 742. Etap***
Lori (99.6 /98.9/-0.7/0.702)
BLU3 (65.7/64.9/-0.8/1.218)
Lusi ( 60 /60.1/+0.1/-1.66)
Tavsannesi (56.8/56.5/-0.3/0.52)
Dahlia_ (64.2/64.1/-0.1/0.156)
4. Takım ortalaması: %
*** Alt Liste***
tomrs (73.8/) izinli 613. etaptan mezun olan uye geri dondu. BK 76 HK 60
Deanvillage (70 /69.7/-0.3) Yeni üye B.T 02.08.2021 BK 73.8 HK 62
_Vera_ (66.8/67.4/+0.6/) 706. Etapda 66.2 ile Izne ayrilan üye geri döndü
LadyMiami (54.7/54.4/-0.3/0.55)
esmeriiim (56.9/56.45/-0.45/0.79)
Lady Tenar (56.3/55.7/-0.6)
cromozom ( 91,9)
@Arrietty_
ben hemen uzuluyorum yaa.Ilk defa kontrollu yemeyi , duzenli spor yapmayi ,kilo vermeyi deneyimliyorum.niye bu kadar cabaya ragmen giden az oluyor?Tamamen ac mi kalmak lazim:) motivasyonunuzu nasil yuksek tutyorsunuz?hellöw kızlar nasılsınız?
ofiste eskidn hep bir masanın kenarında oturuyordum artık kendime ait masam oldu inş maaşımda olur.
Ama kendime ödül verdim 1.5 tane kurabiye yedim. Kilo veremesem de bu hafta çok çabaladığım için ödülümdü.
Moralimi bozmadım illa ki kırılacak bu kilo acelesi yok ben burdayım.
Baya bi geçmiş var okuyamadım @Arrietty_ neden herke hayırlı olsun diyor ben göremedim o mesajı bir bebiş gelmiş sanırım dünyaya
Hangi bölüm ehuheheh az acile gitmedim şehir Hastanesi'ndeŞehir hastanesi. Burdami yaşıyorsun sende
Asıl listeye cesaretim yok devam edemezsem diye. Bir iki hafta deneme yapalım bakalım nolacak
Durup durup etiketliyor işte laf atıyor insanı huzursuz ediyor öyle öyle deliriyoruz yavaştan sinsiceben daha yeniyim ve sizin kadar aktif olmada basarili degilim maalesef:)
çok saol amin mekanı cenent olsun anacığımın zor valla alışamıyoruz da ama yaşıyoruz....ben direk sıkıntıdan yiorumAllah rahmet eylesin, sabir versin sizlere, cok uzuldumZor zamanlarda kimisi kendini yemege vuruyor kimisi de yemekten kesiliyor..
Valla ben o kısma karışmadım rakamları yerine yazdım sadece bürokrasiye @Arrietty_ bakıyoremegine saglik veracim,
ama beni unutuyorsunuz, kalbimi kiriyorsunuz,
esas liste diye bagiriyom kac haftadir, bu hafta kimse beni tutamaz ya girecegim ya girecegim![]()
Ben takıma girdiğimde benim içinde ilk defa düzenli beslenme ve spordu. Herkes 1 kg felan verirken ben 500 gram veriyordum maks ama veriyordum kendimi böyle kabullendim böyle gitsin eski halim olsa vermek yerine alıyor olurdum.ben hemen uzuluyorum yaa.Ilk defa kontrollu yemeyi , duzenli spor yapmayi ,kilo vermeyi deneyimliyorum.niye bu kadar cabaya ragmen giden az oluyor?Tamamen ac mi kalmak lazim:) motivasyonunuzu nasil yuksek tutyorsunuz?
Ladym ne zaman degiseceksin kullanici isminiemegine saglik veracim,
ama beni unutuyorsunuz, kalbimi kiriyorsunuz,
esas liste diye bagiriyom kac haftadir, bu hafta kimse beni tutamaz ya girecegim ya girecegim![]()
Spamlayarakben daha yeniyim ve sizin kadar aktif olmada basarili degilim maalesef:)
Ladym ne zaman degiseceksin kullanici ismini
Tamamdir.13 Eylül 2021
paylastım sabah Arrietty tartı resmi çekmeyi unuttum ama tartı telefonuma entegreli onun resmini yolladımKizlar evde degilim gecmis yapmadim. Tartilara baktim hemen. Listeyi paylasacagim birazdan
@cromozom canim kullanici ismini yazmamisim. Ve tarti fotosuda goremedim
Kızlar tartı resmi cekmeyi unttm ama telefonuma entegreli bnm tartm kg yu paylastm bilginize
Bu sekilde esas listeye girmek istiyor isen Kabul edilmiyor. Birde nena eski kullanic ismin mi :)Kızlar tartı resmi cekmeyi unttm ama telefonuma entegreli bnm tartm kg yu paylastm bilginize
Boyle dıyınce korktum haın planların var sanırsamselam tatlım kapışalım mı bu hafta![]()
evet nena eski kullanıcı adım ne öneriosun şimdi eve gidicem tartılırımda 3 lt su içtim onu kabul edeceksnz eve gidince tartılayımBu sekilde esas listeye girmek istiyor isen Kabul edilmiyor. Birde nena eski kullanic ismin mi :)
Kabul ederim canim. Suan ki kullanici ismini de yazsin ki karisiklik olmasinevet nena eski kullanıcı adım ne öneriosun şimdi eve gidicem tartılırımda 3 lt su içtim onu kabul edeceksnz eve gidince tartılayım