• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@Arrietty_ tebrikler halacik,

listeyi hazirlarken beni unutma,
en birinci siraya yaz, eski ismi Alys yaz, sonra tekrar Alys olacak yaz :KK52:

***4.Takım 742. Etap***
Lori (99.6 /98.9/-0.7/0.702)
BLU3 (65.7/64.9/-0.8/1.218)
Lusi ( 60 /60.1/+0.1/-1.66)
Tavsannesi (56.8/56.5/-0.3/0.52)
Dahlia_ (64.2/64.1/-0.1/0.156)
4. Takım ortalaması: %
*** Alt Liste***
tomrs (73.8/) izinli 613. etaptan mezun olan uye geri dondu. BK 76 HK 60
Deanvillage (70 /69.7/-0.3) Yeni üye B.T 02.08.2021 BK 73.8 HK 62
_Vera_ (66.8/67.4/+0.6/) 706. Etapda 66.2 ile Izne ayrilan üye geri döndü
LadyMiami (54.7/54.4/-0.3/0.55)
esmeriiim (56.9/56.45/-0.45/0.79)
Lady Tenar (56.3/55.7/-0.6)
cromozom ( 91,9)

@Arrietty_

emegine saglik veracim,

ama beni unutuyorsunuz, kalbimi kiriyorsunuz,

esas liste diye bagiriyom kac haftadir, bu hafta kimse beni tutamaz ya girecegim ya girecegim:KK75:

hellöw kızlar nasılsınız?
ofiste eskidn hep bir masanın kenarında oturuyordum artık kendime ait masam oldu inş maaşımda olur.
Ama kendime ödül verdim 1.5 tane kurabiye yedim. Kilo veremesem de bu hafta çok çabaladığım için ödülümdü.
Moralimi bozmadım illa ki kırılacak bu kilo acelesi yok ben burdayım.
Baya bi geçmiş var okuyamadım @Arrietty_ neden herke hayırlı olsun diyor ben göremedim o mesajı bir bebiş gelmiş sanırım dünyaya
ben hemen uzuluyorum yaa.Ilk defa kontrollu yemeyi , duzenli spor yapmayi ,kilo vermeyi deneyimliyorum.niye bu kadar cabaya ragmen giden az oluyor?Tamamen ac mi kalmak lazim:) motivasyonunuzu nasil yuksek tutyorsunuz?

Şehir hastanesi. Burdami yaşıyorsun sende

Asıl listeye cesaretim yok devam edemezsem diye. Bir iki hafta deneme yapalım bakalım nolacak
Hangi bölüm ehuheheh az acile gitmedim şehir Hastanesi'nde :KK53:
Ben ankaradayım da ailem Eskişehir'de iki gün evvel de ordaydım ya canım memleketim

Allah rahmet eylesin, sabir versin sizlere, cok uzuldum:KK43: Zor zamanlarda kimisi kendini yemege vuruyor kimisi de yemekten kesiliyor..
çok saol amin mekanı cenent olsun anacığımın zor valla alışamıyoruz da ama yaşıyoruz....ben direk sıkıntıdan yiorum

emegine saglik veracim,

esas liste diye bagiriyom kac haftadir, bu hafta kimse beni tutamaz ya girecegim ya girecegim:KK75:
Valla ben o kısma karışmadım rakamları yerine yazdım sadece bürokrasiye @Arrietty_ bakıyor 🤣🤣
ben hemen uzuluyorum yaa.Ilk defa kontrollu yemeyi , duzenli spor yapmayi ,kilo vermeyi deneyimliyorum.niye bu kadar cabaya ragmen giden az oluyor?Tamamen ac mi kalmak lazim:) motivasyonunuzu nasil yuksek tutyorsunuz?
Ben takıma girdiğimde benim içinde ilk defa düzenli beslenme ve spordu. Herkes 1 kg felan verirken ben 500 gram veriyordum maks ama veriyordum kendimi böyle kabullendim böyle gitsin eski halim olsa vermek yerine alıyor olurdum.
Derken 74 küsür kilodan 66ya indim
Aylardır 66dayım asla gitmiyor ee daha çok yesem üzülsem bıraksam 74 olurum emek boşa gider. İlla ki kırılacak yani yapacak bişey yok buna bence sizde odak noktanızı tartıya değil aynaya verin. Aynada hep daha sağlıklı toparlanmış bir görüntü her şeye bedel.

emegine saglik veracim,

Ladym ne zaman degiseceksin kullanici ismini

Kizlar evde degilim gecmis yapmadim. Tartilara baktim hemen. Listeyi paylasacagim birazdan

@cromozom canim kullanici ismini yazmamisim. Ve tarti fotosuda goremedim

Kizlar evde degilim gecmis yapmadim. Tartilara baktim hemen. Listeyi paylasacagim birazdan

@cromozom canim kullanici ismini yazmamisim. Ve tarti fotosuda goremedim
paylastım sabah Arrietty tartı resmi çekmeyi unuttum ama tartı telefonuma entegreli onun resmini yolladım

Kızlar tartı resmi cekmeyi unttm ama telefonuma entegreli bnm tartm kg yu paylastm bilginize
Screenshot_20210903_095014.webp

evet nena eski kullanıcı adım ne öneriosun şimdi eve gidicem tartılırımda 3 lt su içtim onu kabul edeceksnz eve gidince tartılayım
Kabul ederim canim. Suan ki kullanici ismini de yazsin ki karisiklik olmasin :KK60:
Önemli olan baslangicdan itibaren tarti bildirimi dogru olsun.
Cromozom ile arama yaptim bisey bulamadim :) sebebi nick degisikligi ozaman.
Birazdan liste paylasinca sizin @gogo2405 ufak tefek bilgileriniz eksik olacak. Eve gidince PC den duzenler paylasirim tekrar

@gogo2405 eski kaptanmissiniz sizde 😍
Kizzz @Dahlia_ sende olmussun herhal 🤪 hic soylemiyor

Back
X