- Emoji Skoru
- 22.540
- Puanlar
- 348
Teşekkürler şekerim.Gecmis olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler şekerim.Gecmis olsun![]()
Normalde kola içmeyen biriyim ama bir tane sade Türk kahvesi +1 tane kola bir de ağrı kesici ile baş ağrını halledebilirsin hemen geçiyor. Ama sizin orada saat çok geç olduysa ve uyku problemi olacaksa bol su içip dinlen inşallah geçer.Merhaba herkese...
Üzerinize afiyet bugün sürekli bir baş ağrısı var.
Balkonda dag-tepe gezdim, ev sporlarını da yaptım ama bir de bana sorun.
Çok güzel eksi görenler var. Çaba gösteren herkesi tebrik ederim. Sağlıkla hedeflere ulaşalım inşaallah.![]()
O tempoda 15 i de gecer bence. Ekstra adimlamaya gerek kalmazBirazdan çıkıp çocuklarımı okuldan alacağım, iki ayrı okula gidiyorum birisi ilkokul birisi ortaokul. Sonra çocuklarla alışverişe gideceğim, mutfak alışverişi, sonra eve geleceğim ve yemek yapacağım ama öncesinde bir yarım saatim olabilir. 15000’e tamamlıcam aşırı hırs yaptım bugün![]()
![]()
![]()
Sağol şekerim. Kahve hakkımı kullandım, tekrar içersem sabahlarim.Normalde kola içmeyen biriyim ama bir tane sade Türk kahvesi +1 tane kola bir de ağrı kesici ile baş ağrını halledebilirsin hemen geçiyor. Ama sizin orada saat çok geç olduysa ve uyku problemi olacaksa bol su içip dinlen inşallah geçer.![]()
Kızlar kusura bakmayın ben eşimin covid sürecinden sonra pek aktif olamadım. Çocuk iyice bana alıştı o süreçte sürekli beraber bir şeyler yapıyoruz. Eskisi gibi sabah sporları önereyim tablo hazırlayayım çok istiyorum ama buna vaktim kalmıyor. @Arrietty_ kaptanim da bir yere kadar yetişebiliyor. Kısacası kaptanlar olarak hepimizin yoğun olduğu bir zamana geldik. Bir de yazın basinda gevşeklik oldu. Aktif kişi sayısı azaldı. Tabloların bir önemi kalmadı. Şurada aktif spor yapan düzenli menü paylaşan 10 kişi var ya da yok.
@Arrietty_ kaptanim gerçekten çok yoruluyorsun. Hakkını helal et![]()
Merhaba herkese...
Üzerinize afiyet bugün sürekli bir baş ağrısı var.
Balkonda dag-tepe gezdim, ev sporlarını da yaptım ama bir de bana sorun.
Çok güzel eksi görenler var. Çaba gösteren herkesi tebrik ederim. Sağlıkla hedeflere ulaşalım inşaallah.![]()
Ya ben takımın eski haline o kadar alışmışım ki böyle görünce canım sıkılıyor. Kendi yoğunluklarımızdan @Arrietty_ kaptana daha çok yük biniyor uzun süredir kaptan olduğu için. Eskiden iş paylaşımı yapabiliyorduk ama beni bu yoğun süreç mahvetti. Pc başına oturamıyorum resmen. E hal böyle olunca kaptan hangi birine yetişsin? Bi zaman çizelgesi hazırlayıp kendime boşluk yaratmam lazım. Sevmiyorum ben böyle tablosuz sporsuz giden bir takımı. Eski motivasyonlu halimize donmemiz gerek. Ne gazlar ne gazlar vardı burada şimdi yerinde yeller esiyor.Canlar siz niye kendinizi uzuyorsunuz böyle,
Olur mu hic,
Tabi ki böyle zamanlar olacak,
Tabi ki arada yogun arada az geleceksin,
Hayat böyle.
Üzmeyin kendinizi.
Hem biz de sizin yoklugunuzds kirbaclamasak da azicik durtukluyoruz yani
Ama tabi cok gec saatte menu yazilinca ertesi gun cok detayli bakmiyorum sahsen doğrusu, uzerine uyunmus menu yorumu biraz faydasizmis gibi geliyor bana.
Uzmeyin caninizi. Isteyene her sey motivasyon kaynagi. Emeginize saglik. Hakkiniz odenmezYa ben takımın eski haline o kadar alışmışım ki böyle görünce canım sıkılıyor. Kendi yoğunluklarımızdan @Arrietty_ kaptana daha çok yük biniyor uzun süredir kaptan olduğu için. Eskiden iş paylaşımı yapabiliyorduk ama beni bu yoğun süreç mahvetti. Pc başına oturamıyorum resmen. E hal böyle olunca kaptan hangi birine yetişsin? Bi zaman çizelgesi hazırlayıp kendime boşluk yaratmam lazım. Sevmiyorum ben böyle tablosuz sporsuz giden bir takımı. Eski motivasyonlu halimize donmemiz gerek. Ne gazlar ne gazlar vardı burada şimdi yerinde yeller esiyor.![]()
Kedicik mi bu takımdan kimse bana kedicik demezdi heyirdir şaşırdımİkinci olmuşuz, hepinizi tebrik ederim
@Lusi bireysel dereceni kutlarım kedicik![]()
Açıkçası ben kendi adıma konuşuyorum. Burada sizin menülerinizi okuyup sporlarınızı görmek bile bana motivasyon oluyor.Ya ben takımın eski haline o kadar alışmışım ki böyle görünce canım sıkılıyor. Kendi yoğunluklarımızdan @Arrietty_ kaptana daha çok yük biniyor uzun süredir kaptan olduğu için. Eskiden iş paylaşımı yapabiliyorduk ama beni bu yoğun süreç mahvetti. Pc başına oturamıyorum resmen. E hal böyle olunca kaptan hangi birine yetişsin? Bi zaman çizelgesi hazırlayıp kendime boşluk yaratmam lazım. Sevmiyorum ben böyle tablosuz sporsuz giden bir takımı. Eski motivasyonlu halimize donmemiz gerek. Ne gazlar ne gazlar vardı burada şimdi yerinde yeller esiyor.![]()
Diğer gruplarla yarışıldığını bilmiyordum.İkinci olmuşuz, hepinizi tebrik ederim
@Lusi bireysel dereceni kutlarım kedicik![]()
Bnde mısafır bıtmezdr asıl sebep çocukların okula başlamış olması ılk haftaları oluşuNe yiyorsun sen bakim
Sporlar da yalan oldu bu hafta
Tablo olmasada okuyorum. Bi bitiremedin misafir isini
Teşekkür ederim canm, Kahramanmaraş lilar çerez gibi tüketirler alıştığımız için mi bilmiyorum çok lezzetli olur cerezle, ekşimsi tadı vardı.insallah birgün yeme fırsatın olurOffff şahane afiyet olsun yalnız şu tarhana firigini aşırı merak ettim![]()
Harikasın canm. Bende yapmak isterdim sporumu yine gezmeye geldik kayinvalidedeyiz. Onumuzdeki hafta inşallah full spor yapmayı hedefliyor umBirazdan çıkıp çocuklarımı okuldan alacağım, iki ayrı okula gidiyorum birisi ilkokul birisi ortaokul. Sonra çocuklarla alışverişe gideceğim, mutfak alışverişi, sonra eve geleceğim ve yemek yapacağım ama öncesinde bir yarım saatim olabilir. 15000’e tamamlıcam aşırı hırs yaptım bugün![]()
![]()
![]()
Kedicik mi bu takımdan kimse bana kedicik demezdi heyirdir şaşırdım![]()
![]()
Masallah o nasil bir yuzde oyleKedicik mi bu takımdan kimse bana kedicik demezdi heyirdir şaşırdım![]()
![]()