• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar..

Sabah
2 yunurtadan omlet
3 dilim peynir
1 dilim ekmek

Öğlen
3 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye

Akşam
Et kavurma
Domates, salatalık, yeşillik
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

Su 1 lt.. az olduya bugün, karışık geçti biraz günüm su içmeyi unuttum resmen.

@Arrietty_ @sedulu
Kis olunca hic su icmezsin sen bu gidisle🙃 Hatirlatici bir program mi denesen, uyari geldikce ilac niyetine 1 brdk icersin🤣
Spor:
100 dk full body Pilates *6= 600
29 dk streching *2=58
15000 adım 1000*30 =450
Toplam=1108 puan

@Arrietty_ @H3RA_ @sedulu
Guzellige. Adim da tamamlanmis :KK31:
10 Eylül menüm
Sabah bir avuç çiğ fındık, bir taze incir
Kahvaltı 11 gibi
Kk peynir, salatalık bir dilim ekmek, sahanda yumurta bir porsiyon
2 gibi
Bir kase kabak yemeği
4 gibi 3 sıkım tarhana firigi,iki ceviz
Akşam 7 gibi
Bir kase paça, 1 YK bulgur pilavı ve bir biber turşu su
2 litre ye yakın su
@Arrietty_
Suyu arttirsan, emziriyorsun🌺🌺

Kis olunca hic su icmezsin sen bu gidisle🙃 Hatirlatici bir program mi denesen, uyari geldikce ilac niyetine 1 brdk icersin🤣

Guzellige. Adim da tamamlanmis :KK31:

Suyu arttirsan, emziriyorsun🌺🌺
Teşekkür ederim dikkat edeceğim❤️

Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturuyorum. Evi toparla çocuğun tuvaletiyle ilgilen spor derken yoruldum.
Benimki ilginç bir şekilde çişini söylüyor ama kaka yapmak istemiyor. Kakayı hala ayaktayken küloduna yapıyor. 3 gündür boka battim resmen 😀 Kızmıyorum da ama çözüm de bulamadım.

Selam kızlar
Sabahtan beri yeni oturuyorum. Evi toparla çocuğun tuvaletiyle ilgilen spor derken yoruldum.
Benimki ilginç bir şekilde çişini söylüyor ama kaka yapmak istemiyor. Kakayı hala ayaktayken küloduna yapıyor. 3 gündür boka battim resmen 😀 Kızmıyorum da ama çözüm de bulamadım.

Kaka yaptığı zaman belli ise soylemesini bekleme bence, benim sipalar da analari gibi kahvalti sonrasi yaparlar, ben direk götürürdum kahvalti sonrasi.
Iste ben dislerimi fircalarken, sen burada otur derdim, belki gelir kakan falan. Genelde tuttururduk.

Ip atlama challenge ina katilayim falan dedim,
Sonra baktim evi bisiler götürüyor, mecburen temizlige giristim.

Bitti mi bitmedi, ama çocukların odasindan bir suru ikinci ele gidecek sey cikardim, simdi onlari goturucem, çıkmışken azicik gezerim 😅 temizligi de bitiricem söz ✌️

Kaka yaptığı zaman belli ise soylemesini bekleme bence, benim sipalar da analari gibi kahvalti sonrasi yaparlar, ben direk götürürdum kahvalti sonrasi.
Iste ben dislerimi fircalarken, sen burada otur derdim, belki gelir kakan falan. Genelde tuttururduk.
Benimkinin de saati belli ama inat ediyor yapmıyor sonra ben mutfakta falan oyalanırken hooopp isini halletmiş oluyor 😀

Slm kizlar nasilsinizz ? bizde sabhtan beri disaridayiz eksikler icin 2gun daha buralarda pek yokum ne kadar okusamda yazamiyorum su nisan olsada artik ailecek rahatlasak durumuna gectik

Teşekkür ederim canm, Kahramanmaraş lilar çerez gibi tüketirler alıştığımız için mi bilmiyorum çok lezzetli olur cerezle, ekşimsi tadı vardı.insallah birgün yeme fırsatın olur
Eşim ve ben Maraş dondurması dışında dondurma yemeyiz. Yazdan yaza Türkiye’de yenilen bişey dondurma bizim için. Genç kızken Kahramanmaraş’a gezmeye gitmiştim orada sıcak ekmeğe dondurma sürerek yemiştik hala unutamıyorum. 😇😇
Gunaydin enerjimiz bol olsun🌺🌺

Biraz yuruyus biraz bisiklet. Sabah sporu tamam, enerji tavan😻😻
@LadyMiami dun ne yaptin?😻
Tamamladım 15000 i 😌
Ben 63 u ucundan da olsa gordum. Niye hala yesile donmedi bu ibreler:confused:
63.4 olunca yeşili görürsün😉
Selam kızlar
Kakasını yapınca en az 10 dakika temizleme soğuyunca rahatsız olsun tiksinsin, benim çocuklardan bir tanesi öyle tiksindi bir daha asla altına yapmadı.😉

Eşim ve ben Maraş dondurması dışında dondurma yemeyiz. Yazdan yaza Türkiye’de yenilen bişey dondurma bizim için. Genç kızken Kahramanmaraş’a gezmeye gitmiştim orada sıcak ekmeğe dondurma sürerek yemiştik hala unutamıyorum. 😇😇

Tamamladım 15000 i 😌

63.4 olunca yeşili görürsün😉

Kakasını yapınca en az 10 dakika temizleme soğuyunca rahatsız olsun tiksinsin, benim çocuklardan bir tanesi öyle tiksindi bir daha asla altına yapmadı.😉
İyi yöntem bi denemem lazım 😀

Cok calisiyon sen ya.

Ben temizlik molasında gezdim geldim.

Simdi corba yapcam, esim de kendisine yemek yapacak.

Ben de adimlarimi tamamlarim ancak 🙄
Haftasonu calismanin tek guzel yonu,esimin ev isini full ustelenmesi 🙄

Bencede cok calisiyorum. Cocuklar ve esim pizzaya talim bugun. Bende az once bir sandevic yaptim kendime.
Adim hedefin kac?

Eklentiler

• 87B375B5-BD32-4D04-8717-EA90318E1CEC.webp
    87B375B5-BD32-4D04-8717-EA90318E1CEC.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 79
Back
X