- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.161
- 498

Bakalim tum takimi maynak edecez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden döndüm gı sabah beri herkes tebrik ediyor güzel bi yere gidip mi geldim haberim mi yokMaynaklar:
- bas maynakLusi
- @Fatma Girik
- @aysunayy
- @esmeriiim
- @Lady Tenar
-Dahlia_
El kaldirin![]()
Elin ayağın boş durmuyor ki anam seni dantelli don paklamaz sana oyuncak göndereyimSpam’e basladim farkindasiniz deni![]()
Niye la ben kendimi dusundum de sen niye dusunmuyonOehh oyle seyde dusunemedim kendimi. Eksik kalsinihtiyacm yohhh
Ne gerek var bacimNiye la ben kendimi dusundum de sen niye dusunmuyon![]()
Düşünmek yok yaşamak varOehh oyle seyde dusunemedim kendimi. Eksik kalsinihtiyacm yohhh
Ay olecemNerden döndüm gı sabah beri herkes tebrik ediyor güzel bi yere gidip mi geldim haberim mi yok![]()
![]()
Varsa tavsiye edebilecegin yolla kurbaneElin ayağın boş durmuyor ki anam seni dantelli don paklamaz sana oyuncak göndereyim![]()
OhoooooNe gerek var bacim![]()
Hepsi denenmiş uygulanmış test edilmiş ürünler şöyle sana güzel bi sepet hazırlayayımAy olecem
Varsa tavsiye edebilecegin yolla kurbane
Ohooooo![]()
Ooohhh yessssHepsi denenmiş uygulanmış test edilmiş ürünler şöyle sana güzel bi sepet hazırlayayım![]()
![]()
Tövbekar olmanın sırası mı yav eğlenceli şeyler göndereceğim hayatın tadını çıkarın![]()
![]()
Maynaklar:
- bas maynakLusi
- @Fatma Girik
- @aysunayy
- @esmeriiim
- @Lady Tenar
-Dahlia_
El kaldirin![]()
Onların içi geçmiş bacım yav biri tövbekar oldu şükür namazına durdu diğeri ayy nı girik vır cınım ımın ihtiyıcım yık