- Emoji Skoru
- 38.105
- Puanlar
- 1.123
Kargocuyum ben bunlar da kargolarımNe ıs yapıyosun sen. Merak ettım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kargocuyum ben bunlar da kargolarımNe ıs yapıyosun sen. Merak ettım![]()
İçinde dantelli don atlet var göndereyim mi adres verOeeeee sexy lady![]()
@Arrietty_ sana da vücut çorabı göndereyim canın çekmesin![]()
![]()
Tövbekar olmanın sırası mı yav eğlenceli şeyler göndereceğim hayatın tadını çıkarınTöbe töbee![]()
İçinde dantelli don atlet var göndereyim mi adres ver![]()
@Arrietty_ sana da vücut çorabı göndereyim canın çekmesin![]()
![]()
MuhahahahhahaTövbekar olmanın sırası mı yav eğlenceli şeyler göndereceğim hayatın tadını çıkarın![]()
![]()
Nerden döndüm gı sabah beri herkes tebrik ediyor güzel bi yere gidip mi geldim haberim mi yokMaynaklar:
- bas maynak @Lusi
- @Fatma Girik
- @aysunayy
- @esmeriiim
- @Lady Tenar
- @Dahlia_
El kaldirin![]()
Oehh oyle seyde dusunemedim kendimi. Eksik kalsin@Arrietty_ sana da vücut çorabı göndereyim canın çekmesin![]()
![]()
Elin ayağın boş durmuyor ki anam seni dantelli don paklamaz sana oyuncak göndereyimSpam’e basladim farkindasiniz deni![]()
Niye la ben kendimi dusundum de sen niye dusunmuyonOehh oyle seyde dusunemedim kendimi. Eksik kalsinihtiyacm yohhh
Ne gerek var bacimNiye la ben kendimi dusundum de sen niye dusunmuyon![]()
Düşünmek yok yaşamak varOehh oyle seyde dusunemedim kendimi. Eksik kalsinihtiyacm yohhh
Ay olecemNerden döndüm gı sabah beri herkes tebrik ediyor güzel bi yere gidip mi geldim haberim mi yok![]()
![]()
Varsa tavsiye edebilecegin yolla kurbaneElin ayağın boş durmuyor ki anam seni dantelli don paklamaz sana oyuncak göndereyim![]()
OhoooooNe gerek var bacim![]()
Hepsi denenmiş uygulanmış test edilmiş ürünler şöyle sana güzel bi sepet hazırlayayımAy olecem
Varsa tavsiye edebilecegin yolla kurbane
Ohooooo![]()