• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hellöw kızlar nasılsınız?
ofiste eskidn hep bir masanın kenarında oturuyordum artık kendime ait masam oldu inş maaşımda olur.
Ama kendime ödül verdim 1.5 tane kurabiye yedim. Kilo veremesem de bu hafta çok çabaladığım için ödülümdü.
Moralimi bozmadım illa ki kırılacak bu kilo acelesi yok ben burdayım.
Baya bi geçmiş var okuyamadım @Arrietty_ neden herke hayırlı olsun diyor ben göremedim o mesajı bir bebiş gelmiş sanırım dünyaya

hellöw kızlar nasılsınız?
ofiste eskidn hep bir masanın kenarında oturuyordum artık kendime ait masam oldu inş maaşımda olur.
Ama kendime ödül verdim 1.5 tane kurabiye yedim. Kilo veremesem de bu hafta çok çabaladığım için ödülümdü.
Moralimi bozmadım illa ki kırılacak bu kilo acelesi yok ben burdayım.
Baya bi geçmiş var okuyamadım @Arrietty_ neden herke hayırlı olsun diyor ben göremedim o mesajı bir bebiş gelmiş sanırım dünyaya
arriş 5inciyi doğurdu canım onu hayırlıyoruz on parmağında yirmi marifet maaşallah suphanallah :KK53:

4.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : gogo2405
İsim (İsteğe Bağlı ): Gonca
Mesleginiz: hemşire
Yaşınız : 44
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: bir çocuk 17 olacak yakında
Yaşadığınız şehir: Eskişehir
Boyunuz : 167 cm
Kilonuz: 73.7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : çok yemek pandemi süresince hareketsizlik evden işe işten eve derken verdiğim kiloları geri aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet katıldım mezun oldum tekrar katıldım
eneeeem memleketlim varmış hoşgeldin bacım nasılsın orda hastanesin sanırım hangisinde acep ayy nasıl sevindim toprağımdan birini gördüm :KK200:

@gogo2405 free ile baslamak istiyor isen olur tabi.
Ama esas liste baya zayif 😂
Yeni kan lazim.
Ozge gecen sene bu zamanlar birakti kaptanligi.
Eski tontisleri toplaya bilirsiniz takima 🤭

👋♥️
sabah 2 cracker surme peynirli
10.00 corba
14.00 proteinbar
Aksam salata
Su gene az 1 litre yoktur
15940 adim 478 puan
@Arrietty_ @sedulu @H3RA_
Biz bu yaramazı su içmeye nasıl alıştırcaz?🙄🙄
Gunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once 😁
Gözün aydııın 🧿🧿🧿
Biri Küba purosu diğeri kaçak sigara :KK53: :KK53:
Bak şimdi🤪🤪🤪🤪
sen karın gerdirme ameliyatı mı istiyorsun bende cok istiyorum çok çirkin bir karnım var malesef zayıflasam bile sarkıo aameliyattada korkmuorm ama cocugum var ya masadan kalkamama endişesi var bnde

maşallah ne güzel spor yapan ve saglıklı beslenen bir ailesinz cok keyfli

Türk dr lar cok basarılı bn inanılmaz beğeniyorum hele iyisini buldun mu şahane ben narkozdan korkuorm yoksa direk kestircem kendimi:rolleyes:

Ben ameliyattan değilde sonrasında çekeceğim eziyetten tırsıyorum ama kararımı verdim hatta kararımı değiştirmeyeyim diye biletimi bile aldım. 🤪🤪🤪
Türk doktorları konusunda da haklısın. Dün buradaki doktor bana bir yöntem anlattı yapacağı yöntem on yıldır Türkiye’de kullanılmıyormuş eski bir yöntemmiş ve daha çok iz bırakıyormuş😱😱😉
ben Türkiye’deki doktorla konuşunca şaşırdım kaldım Türkiye’deki doktorlar özellikle plastik cerrahlar dünyanın her yerinde çok ünlüler, herkes Türkiye’ye gitmek istiyor. Burada bizim elemanlar bile Türkiye’de göğüslerimi yaptırmak istiyorlar.😜😜

eneeeem memleketlim varmış hoşgeldin bacım nasılsın orda hastanesin sanırım hangisinde acep ayy nasıl sevindim toprağımdan birini gördüm :KK200:
Şehir hastanesi. Burdami yaşıyorsun sende
@gogo2405 free ile baslamak istiyor isen olur tabi.
Ama esas liste baya zayif 😂
Yeni kan lazim.
Ozge gecen sene bu zamanlar birakti kaptanligi.
Eski tontisleri toplaya bilirsiniz takima 🤭
Asıl listeye cesaretim yok devam edemezsem diye. Bir iki hafta deneme yapalım bakalım nolacak

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :LadyMiami
İsim (İsteğe Bağlı ):Seyla
Mesleginiz:Finans Müdürü
Yaşınız :48
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3: 13-12-8
Yaşadığınız şehir:Miami
Boyunuz :166
Kilonuz:54.4
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :Yaşlılık ve hamilelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?:Sağlıklı ve fit olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Hiç bilmiyorum karnım yine davul gibi kiraz sapı kaynattım dukan yaptım halbuki
Kan tahlilimde öyle aşırı kötü gelmedi insülin direncim bi tık yükselmiş bi de kolesterolüm yüksekmiş glifora başlayalım istersen ama öyle aciliyeti yok şimdilik diyince ilaç almak istemedim
Diyetisyene mi gitsem diyorum ona da param yok açıkçası maaşım olmadığı için 😕
Oğlumunda insülin direnci yüksek
İlaç kullanmıyor yaşından dolayı, diyetisyen berberine kullanmasını önerdi
Bir vitamin bu ilaç değil
İnsülin direnci olan ve Pcos hastaları için çok güçlü bir dengeleyiciymiş
bir araştır, doktora sor derim

Gunaydin kizlar
Tarti hepinizin yuzunu guldursun bugun
Hala oldum 1saat once 😁
Ay görmemişim ben bunu
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Sağlıklı, mutlu uzun ömürlü olsun
Kız halaya oğlan dayıya derler
Bakın bakalım hanginize benzemiş bebiş :))

Selam citirlar
Yine is cikisi yueuyorumm . Anca baktim takima. Direk anneme gidecegim. Oraya gelince bildirimlere bakip liste hazirligi yapacagim
iyi yürümeler bende iş çıkışı 15 dkka tempolu yürüyorum iyi oluyor.Arabamı sattım yenisini alana kadar otobüs e yürüyorum kan ter içinde kalıyorum lg da cok olunca...bu arada hayrlı ugurlu oılsun bnde 1.5 ay once hala oldum acayip keyifli bir şey...allah saglıkla buyumesini nasip etsn
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :LadyMiami
İsim (İsteğe Bağlı ):Seyla
Mesleginiz:Finans Müdürü
Yaşınız :48
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:KK3: 13-12-8
Yaşadığınız şehir:Miami
Boyunuz :166
Kilonuz:54.4
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :Yaşlılık ve hamilelikler
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?:Sağlıklı ve fit olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
meslektaş sayılırız bnde finans muhasebe alanın da uzmanım ama müdür değilim ilerde olurum inşallah :emir_bebek:

maşallah baya inceciksin ben cok oldu incecik olmayalı darısı basıma

@Arrietty_ hala olmuşsun ben yeni öğrendim hayırlı olsuuuun Allah analı babalı büyütsün.

hoş buldum teşekkürler,
ben aslında kısın düzenli yürüyüş ve spor yapıyordum beslenmemde düzene girmişti diyetisyen e de gidiyorudm böyle güzel bir yola girmiştim...
annem rahatszlandı nisan ay ın da 2 ay yogun bakım vefat edelide 3 ay oldu yani 5 aydır ne yeme içmem düzgün ne spor var bir türlüde motive olamadm şimdi 3 haftadır beslenmeme dikkat ediyorum birde yürüyüşe başlarsam tam olacak menülerimi paylaşırım paylaştıkca neyi eksik ya da fazla yaptgmı söyleyeblrsnz
Allah rahmet eylesin, sabir versin sizlere, cok uzuldum:( Zor zamanlarda kimisi kendini yemege vuruyor kimisi de yemekten kesiliyor..

Slmm kizlar , sabah 8de ciktik evden yeni geldik okulda dusundugumdende kotu gecti bu surec bizi yorcak anlasilan .. okul ,ardindan eglensin diye disari cikma ,alisveris derken bittim tum gecede uyuyamadim sanki benim okulum aciliyor gibi😪🙈umarim bu gece ve yarini iyi gecirirz😪
Cok zor surecler gercekten.Ilk zaman ozellikle anne icin.. Siz duygularinizi elinizden geldigi kadar belli etmeyin.Umarim en kisa surede adaptasyon surecini atlatirsiniz

Back
X