• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

@Lady Tenar bu kız bana çerez mi diyo şişko mu diyo 🤣🤣 çerezden kastı çıtırsa evet bu doğru fıstıksa evet bu da doğru ama leblebiyi kaldıramam
Kaptanimiz bu hafta kendinize spor icin rakip secin dedi. Ben de rakip degil de partner olsaydi vera yi secerdim dedim. Yani seninle karsi karsiya olmak degil ayni takimda olmak isterdim, onu ifade ettim. Ayrica cerezi sana degil su anki rakibeme soyledim😻😻

5886473-320x320.webp

@BLU3 bak senle ben böyle aşkitoyuz
@Lady Tenar arkadaki dayı 🤣🤣🤣

Rakibimi iyice biledim kendime karşı Allah yar ve yardımcım olsun bu hafta edirneden karsa kadar yürümem gerekecek

Eki Görüntüle 2910750
@BLU3 bak senle ben böyle aşkitoyuz
@Lady Tenar arkadaki dayı 🤣🤣🤣

Rakibimi iyice biledim kendime karşı Allah yar ve yardımcım olsun bu hafta edirneden karsa kadar yürümem gerekecek
20 bin civari yurur, gunluk ortalama 700-800 puan toplar. Ona gore yap hesabini🤣🤣 Bir tavsiye.. evdeysen haftasonu yuklen, yarisi bastan kopar😻😻

20 bin civari yurur, gunluk ortalama 700-800 puan toplar. Ona gore yap hesabini🤣🤣 Bir tavsiye.. evdeysen haftasonu yuklen, yarisi bastan kopar😻😻

Yarisi bastan koparsa ne yazar, persembe izin alirim butun gun yürürüm 😁

Eee sen izin alırsan bende işten istifa ederim zaten maaşım yok tüm gün evde spor yaparım iş kötü yere gidiyor

Istifa etmek yok, o yasak 🙄
Dur hemen işten soguma, sizin meslekte normal saniyorum ilk aylar bu sekilde, sen ogrenebildigini öğren 😉

Istifa etmek yok, o yasak 🙄
Dur hemen işten soguma, sizin meslekte normal saniyorum ilk aylar bu sekilde, sen ogrenebildigini öğren 😉
@BLU3 ya gaza getirme lütfen napayım burdan Afganistana kadar yürüyüp orda mülteci mi olayım ne istiyorsun

@BLU3 ya gaza getirme lütfen napayım burdan Afganistana kadar yürüyüp orda mülteci mi olayım ne istiyorsun

Hadi sana beni yenme taktigi vereyim, bak acidim haline.

Her gun 20 bin adim at, 1 saat yuru, 6 tane squat yap, etti mi sana 666 puan. Heh seytanin bacagini kirdin iste 😉

Ben de neticede bir insan evladiyim, kiyar miyim hic sana 😘

Her gun 20 bin adim at, 1 saat yuru, 6 tane squat yap, etti mi sana 666 puan. Heh seytanin bacagini kirdin iste 😉

66.6 zaten en sevdiğim kilo biliyorsun bu sporla ona düşerim 🤣🤣

Anlatmistim ben ona zaten. Yardim ediyormus gibi gorunme çabasi neden🤣🤣 Yenilirsen, ben taktik verdim mi diyeceksin🤣🤣

Back
X