Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göndermedim kreşe halsiz mızmız zalım fettanGeçmiş olsun ya, bugün nasıl?

Evet kendim bile hissetmeye başladım fazla geldiğiniyiyemedigin icin menune cok yorum yapamiyorum,
ama zorlanarak yiyorsan da bunlari en azindan salataliga falan zorlasan kendini bilemedim,
ya da atiyorum makarnayi bir porsiyon ye ama icinde baska seyler olsun, o zaman yiyebilir misin ki?
bu sekilde iyilesmen daha da gecikebilir.
Guzel olmus.
bol salatali menu, en sevdigim.
muzlar aksam ogununde oldugu icin fazla geldi gozume, bir de tabi kabizlik yapabiliyor muz.
sabah ekmek ve patates ayni ogunde fazla geldi gozume.
Ekmekler tb ekmegi ise guzel bir menu olmus yine de. Dolu dolu cesitli menuleri seviyorum.
Voit D80 aldım ben, çok çok memnunum. Ayrıca ben yapabiliyorsam, sen neden yapamayasin?Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir.
Etkilerini duyunca son anda vazgeçmezsem eliptik bisiklet almaya karar verdim.
Daha önce de yazmıştım spor salonunda bile en sevmediğim hep uzak durduğum aletti.
Çok zorladığı için sevemedim sanırım.
Fiyatıda pahalı, kullanmazsam üzülürüm sonra.
Marka, model, özellikleri hakkında fikir verecek olan var mı?
Evde yer sorunum yok canımEliptik cok severim, eve alet alacak olsam dusunecegim bir alet olur kesinlikle.
Ama cok yer kaplıyor ya. Emin misin?
Crossfit çalışıyorduk hocaylaReformer ne oldu senın devammı. Elıptık hangı bolge ıcın ıdeal.
tüm vucut sıkılastıran bı alet varmı![]()
Bunu dediğin iyi oldu ablacımVoit D80 aldım ben, çok çok memnunum. Ayrıca ben yapabiliyorsam, sen neden yapamayasin?
Servis geldi ve kurdu. Baslangicta tek seferde 5 dk bile yapabilirsiniz dedi. Eşim 5 dk ile başladı, şu an 15 dk'ya çıktı.
Ben bir kaç gün yaptım, baktım sakat baldirda sızlama var, biraz daha iyi olsun diye bekliyorum.
Sele de olduğu için, yorulunca bırakmaktansa oturarak devam ediyoruz. Malûm genclesmiyoruz.O yüzden seleli aldım, isabetli olmuş...
Eki Görüntüle 2913086
Şerefine o zaman canım
Yaaa cıddı mı bnde alayımmıkı 2.el falan yaCrossfit çalışıyorduk hocayla
Reformerı çok arada kullandırıyordu
Ama birebir ders yapmayacağım sanırım artık
1-2 aylık pakete eliptik alabiliyorsun
Eliptikle tüm vucut hem sıkılaşır, incelir hemde cardio gibi yağ yakar diyorlar
O yüzden aklıma düştü
Yağ yakan babam olsa içerimŞerefine o zaman canım
bir benmiyim bu içeceği seven diyordum![]()
Çok iyi güle güle kullanın balkonunuza da bayıldım bu aradaVoit D80 aldım ben, çok çok memnunum. Ayrıca ben yapabiliyorsam, sen neden yapamayasin?
Servis geldi ve kurdu. Baslangicta tek seferde 5 dk bile yapabilirsiniz dedi. Eşim 5 dk ile başladı, şu an 15 dk'ya çıktı.
Ben bir kaç gün yaptım, baktım sakat baldirda sızlama var, biraz daha iyi olsun diye bekliyorum.
Sele de olduğu için, yorulunca bırakmaktansa oturarak devam ediyoruz. Malûm genclesmiyoruz.O yüzden seleli aldım, isabetli olmuş...
Eki Görüntüle 2913086
Teşekkür ederim canım...Çok iyi güle güle kullanın balkonunuza da bayıldım bu arada![]()
Kız ben tuvalet eğitimdeyim oğlana ben delirmezsem sen hiç delirmeSağol ya, gerçekten çok ihtiyacım var enerjiye
Mutfağı derin temizliğe başladım, oğlanın da bugün paçama yapışacağı tuttu, delirmeden bitirebilirsem işimi çok iyi olur![]()
Günaydın miami hatunuSütlü kahve yaptım tadını sevmedim. Problem bende mi kahvede mi bilemedim![]()
Günlük 8bin adım oluyor bazen geçiyor ama buraya eklemiyorum spor olarak yapmıyorum işyerinde in çık hareketlilik işten eve dönüşte yürüme mesafemi artırmamla olan bir rakamAfiyet olsun..
Meyve salatasında neler oluyor?
Menün iyi, spor hiç mi yok?
Afiyet olsun
Suyun biraz daha artsa :)
İyi gidiyorsun, bu cuma olmasa da gelecek hafta belli eder kendini![]()