• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasılsınız kızlar?
Bende ve eşimde koronanin hafif de olsa semptomları görünüyor. Baş ağrısı, burun tıkanıklığı, arada bir sitmalanma. Aile hekimliği hastaneye gitmelik bir durum yok, evde istirahat edin dedi. Zaten biz de düşünmüyoruz. Annemde hiç bir belirti yok, kadından bucak bucak kaçıyoruz, kaçmak zorundayız. 🙄Buna şükür. Bugün de ufak ufak adimlama ve spor yaptım, yarına Allah Kerim...🤲

@Lady Tenar özetine öyle ihtiyacım var ki ben ortada kaldım gibi hissediyorum napcaz biz şimdi

Yok valla ben de fransizim bu konuya.
Onceden konusulanlari bilmiyorum. Dun son kez bildirim yapalim dendi.

Sanirim sonuçları netlestirip bu basliklari kapatacaklar tamamen.

Nasılsınız kızlar?
Bende ve eşimde koronanin hafif de olsa semptomları görünüyor. Baş ağrısı, burun tıkanıklığı, arada bir sitmalanma. Aile hekimliği hastaneye gitmelik bir durum yok, evde istirahat edin dedi. Zaten biz de düşünmüyoruz. Annemde hiç bir belirti yok, kadından bucak bucak kaçıyoruz, kaçmak zorundayız. 🙄Buna şükür. Bugün de ufak ufak adimlama ve spor yaptım, yarına Allah Kerim...🤲
Kolay atlatirsiniz insallah. Moralini yuksek tut🌺

Nasılsınız kızlar?
Karantinadaydiniz degil mi abla ?
Gecmis olsun

Su yeni konuyu halletsek iyi olurdu 🤔 takimlar kapanip bir cozum bulamazsak kaliriz oyle.

Kimselerde yok yine zaten 🌝
Müsait olduğun zamanda ac sen yavrum konuyu 😀 etiketle buradakileri de. Kendi kurallarını da koy. Kuralsız olmaz bence de. Bir şeyler standart olarak ilerlesin derim ben.

Su yeni konuyu halletsek iyi olurdu 🤔 takimlar kapanip bir cozum bulamazsak kaliriz oyle.

Kimselerde yok yine zaten 🌝
4. Takım diyet günlüğü minvalinde bişiler m düşünsek takımın devamı olduğu hissi hem bizi motive eder hem de takım ciddiyeti hakim olur ben açıkçası mutlu olurum dağılmamış oluruz :KK200:

4. Takım diyet günlüğü minvalinde bişiler m düşünsek takımın devamı olduğu hissi hem bizi motive eder hem de takım ciddiyeti hakim olur ben açıkçası mutlu olurum dağılmamış oluruz :KK200:
@Lady Tenar in isim onerisi guzeldi bence 🤭

Back
X