Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun mu@Arrietty_
Legacy 4. Takim![]()
Katilim az,takim sayisida oyle. Sebeplerden birileri bunlar..paylasim alaninda daha detayli yaziyor@Arrietty_ kaptanım neden cuma yarışı devam etmiyor
1200 kaloriyi gecirtmiyordu o :))Nowzaradan’in Askerleri@Arrietty_
Bizimde kendimizce olur sıkı yöntemlerimiz1200 kaloriyi gecirtmiyordu o :))
Sporsuz olmaz. Hicbir bahane Kabul etmez. Tam sIki yontem o
@Lady Tenar özetine öyle ihtiyacım var ki ben ortada kaldım gibi hissediyorum napcaz biz şimdi
Kolay atlatirsiniz insallah. Moralini yuksek tutNasılsınız kızlar?
Bende ve eşimde koronanin hafif de olsa semptomları görünüyor. Baş ağrısı, burun tıkanıklığı, arada bir sitmalanma. Aile hekimliği hastaneye gitmelik bir durum yok, evde istirahat edin dedi. Zaten biz de düşünmüyoruz. Annemde hiç bir belirti yok, kadından bucak bucak kaçıyoruz, kaçmak zorundayız.Buna şükür. Bugün de ufak ufak adimlama ve spor yaptım, yarına Allah Kerim...
![]()
Yerimiz belli olsun dedim@Zipzip- acmis grubu. Sende ac @Arrietty_![]()
Simdi ben mi süslü süslü yazmis oluyorumAma nolur duzgun yaz. SüSlÜ sÜsLü yazma ha![]()
Karantinadaydiniz degil mi abla ?Nasılsınız kızlar?
Bende ve eşimde koronanin hafif de olsa semptomları görünüyor. Baş ağrısı, burun tıkanıklığı, arada bir sitmalanma. Aile hekimliği hastaneye gitmelik bir durum yok, evde istirahat edin dedi. Zaten biz de düşünmüyoruz. Annemde hiç bir belirti yok, kadından bucak bucak kaçıyoruz, kaçmak zorundayız.Buna şükür. Bugün de ufak ufak adimlama ve spor yaptım, yarına Allah Kerim...
![]()
Müsait olduğun zamanda ac sen yavrum konuyuSu yeni konuyu halletsek iyi olurdutakimlar kapanip bir cozum bulamazsak kaliriz oyle.
Kimselerde yok yine zaten![]()
4. Takım diyet günlüğü minvalinde bişiler m düşünsek takımın devamı olduğu hissi hem bizi motive eder hem de takım ciddiyeti hakim olur ben açıkçası mutlu olurum dağılmamış oluruzSu yeni konuyu halletsek iyi olurdutakimlar kapanip bir cozum bulamazsak kaliriz oyle.
Kimselerde yok yine zaten![]()
Evet canım, teşekkür ederim.Karantinadaydiniz degil mi abla ?
Gecmis olsun
Kolay atlatirsiniz insallah. Moralini yuksek tut![]()
Amin inşaallah, sağol canım...Kolay atlatirsiniz insallah. Moralini yuksek tut![]()
Evet canım, teşekkür ederim.![]()
@Lady Tenar in isim onerisi guzeldi bence4. Takım diyet günlüğü minvalinde bişiler m düşünsek takımın devamı olduğu hissi hem bizi motive eder hem de takım ciddiyeti hakim olur ben açıkçası mutlu olurum dağılmamış oluruz![]()
Ac kaptanim sen. Linkini gorunce herkes gelir@Lady Tenar in isim onerisi guzeldi bence![]()