• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz sen ne zamandir kk dasin?
En kidemli acsin konuyu en gidemeyen o cunku 🤣

@Fatma Girik kusu nerede ucuyor acaba?
Üyelik süresinden kıdem dersek en düşük rütbeli benim 😂
762A48C6-AFA6-4221-BBAF-D764EB41DF42.webp

Anlık durum bu bende.Nasıl dardayım, çok zor koşullardayım anlatabildim mi 😂
Son bir kaç saatim akşam yola çıkıyorum.
Ama yarından sonra canım kaptanımın verdiği her türlü göreve ve yardıma hazırım.

@Fatma Girik ev taşıyor kuşum hemide şehirler arası. Yakında oda gelir bence.

Üyelik süresinden kıdem dersek en düşük rütbeli benim 😂
Eki Görüntüle 2914959
Anlık durum bu bende.Nasıl dardayım, çok zor koşullardayım anlatabildim mi 😂
Son bir kaç saatim akşam yola çıkıyorum.
Ama yarından sonra canım kaptanımın verdiği her türlü göreve ve yardıma hazırım.

@Fatma Girik ev taşıyor kuşum hemide şehirler arası. Yakında oda gelir bence.

Cok çilekeş bir yasamin var ya, hiç de kiyamam. Hemen yardimina kosayim, iki krem falan süreyim 😍😍😍

Hadi iyi eglenmeler, iyi dinlenmeler sana.
Sen don, ortaligin tozunu attiririz

Cok çilekeş bir yasamin var ya, hiç de kiyamam. Hemen yardimina kosayim, iki krem falan süreyim 😍😍😍

Hadi iyi eglenmeler, iyi dinlenmeler sana.
Sen don, ortaligin tozunu attiririz
Gel kız bir avuç Türk kalmışız buralarda. Rusçam gelişti yeminle 😂

dünya için küçük ama kendim için büyük planlarla dönüyorum kuşum 💪🏼👌🏼Biraz para harcamamız gerekecek ama kocamı ikna çabalarındayım😂
Göbeğinden girdim konuya algılarıyla oynuyorum 😂😂

Gel kız bir avuç Türk kalmışız buralarda. Rusçam gelişti yeminle 😂

dünya için küçük ama kendim için büyük planlarla dönüyorum kuşum 💪🏼👌🏼Biraz para harcamamız gerekecek ama kocamı ikna çabalarındayım😂
Göbeğinden girdim konuya algılarıyla oynuyorum 😂😂

Cok heyecanli 😍😍😍

Yeni topik arkadaslar😻

Yulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor. 💃🏻💃🏻💃🏻
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor. :cool: :nazar:

Eklentiler

• B5C92F5C-578E-4F9E-87F5-9D54D4467A41.webp
    B5C92F5C-578E-4F9E-87F5-9D54D4467A41.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 170
Yeni topik arkadaslar😻
beni unutmussun:işsiz:neyse geliyorum yeni topiğe

Bir defasında bahçeden maydanoz almak için dışarı çıktım yılanı görünce bir kaçtım ayaklarımı popoma vura vura nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum yani o derece🤣🤣🤣 Gölde timsah falan da var şimdi sadece eşim varken bahçeye çıkıyorum.🙄
ben hayatımda yılan görmedim istanbulda yok yani orman da vardır da öyle şehir içlernde yok :KK76: özge var ya eski kaptan o bi ara houstondaydı ve bahcesnde cok yılan oluyordu.ne cekti be:KK28:
URL unfurl="true"]https://www.kadinlarkulubu.com/konu/saglikli-yasam-gurmeleri.1261483/[/URL]
Yeni topik arkadasl
hayırlı olsun

Yulaflı, badem unlu, kuru meyveli, şekersiz kurabiyelerim fırını atılmayı bekliyor. 💃🏻💃🏻💃🏻
Bunları çok seviyorum çünkü hem aşırı tok tutuyor, kabızlığı önlüyor, içinde şeker un gibi zararlı maddeler yok ve kahveyle, özellikle espresso ile çok güzel gidiyor. :cool: :nazar:
acil tarif lütfen ...
kiz ben etiketledim, etiket mi yanlis olmus :olamaz:
:KK37:ben görmemişimdir.

herkese günaydın gençlik dün aksam siteden cok sevdiğim arkadaslara biraz canım sıkıldı yanlıs anladıalr beni kendimi acıklamak içinde hiç ugrasmadım olsun önemli değil bugun full motiveyim....:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:ozaman dans

Kiz dun dinlendim 😂 yetmiii mii
Hava cok guzel
Saati sarj edip test olmaya gidecegim, sonra bisiklet ile centrum a incem 😁 geri Eve gel sonra Git okuldan oglani al derken :KK73:
Centrum a Git gel 15 km, didim mi 🥳
Centrumda mi tedavo goruyorsunuz

yavrular kısa bir uğrayış yaptım sizi görmek istedim. işim uzun taşınma daha gerçekleşmedi. bu hafta göçeceğiz sanki. sonra ev tadilatı ve yerleşme başlayacak. benim için evrene pozitif mesaj gönderinde bir an önce bitsin bu çile.

Ya kızlar benım moralım cok bozuk. Bu memeler cok canımı sıkıyor. Sarkıklık ta degıl sorun büzüşük. Sönük. İçi boşalmış deri gıbı. Bem ezmırme sonrası hem kılo verme falan mı ıyıce arttı anlamadım cok çirkinlerrr. Eskıden taş gıbı memelerım vardı nerem guzelse hep bozuldu 😭😭😭😭
Benimde aynen böyle, zayifim ve küçük te aslinda 75 takiyorum bi çözüm buldunuz mu :( 2 cocuk emzirdim. Kasimda 1 sene olacak emzirmeyi birakali

Benimde aynen böyle, zayifim ve küçük te aslinda 75 takiyorum bi çözüm buldunuz mu :KK43: 2 cocuk emzirdim. Kasimda 1 sene olacak emzirmeyi birakali

@esmeriiim senin ne kadar oldu.

Benim emzirmeyi biraktiktan 2 yil sonra ancak düzeldi diyebilirim. Sipa 5 yasinda, Şuan eskisi gibi ancak oldu. Ayiyogi ben de 75 b veya 80 a takiyorum.

Benim emzirmeyi biraktiktan 2 yil sonra ancak düzeldi diyebilirim. Sipa 5 yasinda, Şuan eskisi gibi ancak oldu. Ayiyogi ben de 75 b veya 80 a takiyorum.
Yaa duzeldi mi gerçekten, cok takiyorum kafama.. diane35i az once okudum tesadüf bende dun aksam basladim korunma amacli. Keske benimkilerede oyle bi etki etse biraz ici dolsa oda yeter

Benimde aynen böyle, zayifim ve küçük te aslinda 75 takiyorum bi çözüm buldunuz mu :KK43: 2 cocuk emzirdim. Kasimda 1 sene olacak emzirmeyi birakali
3 sene oldu bırakalı. Sayflayınca ıyıce söndü. Büzüşük sarkık oldu. Cok kötü ya sınırlerım bozuluyo

Duzelmıs sen ne sanslısın masallah. Ya herkesın olmuyo zaten boyle. Arkadasımda 2 cocuk emzrdı tas gıbı anlamıyorum kı ben nıye boyle oldu. Dian35 ne ki

Back
X