4 yas grubu anneleri ...

Haklısın canım, artık herşey çocuklar için tehlike pc, tv bunların başında geliyor...
Desteğin için çok saol

begümcüm canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin..........

Haklısın canım, artık herşey çocuklar için tehlike pc, tv bunların başında geliyor...
Desteğin için çok saol

Çiğdemcim çok geçmiş olsun.... Ben de kalıcı olmadığını düşünüyorum ama dediğin gibi doktor görmeli... Tedavi edilmezse kalıcı hale gelebiliyor canım....

Begumcugum cok gecmis olsun canim a.s.
umarim simdi daha iyidir ...
Bende gezmedeydim minik oglusla birlikte : ):asigim:
Selim Mert oglenci yaa okuldaydi ...

canımcım çok saol daha iyiceneyiz bugün ama yapıştı tüm gün üstümdeeee mız mızz dolanıyor ortalıktaaa
hihoyyyt

Begüm cüm geçmiş olsun canım..
Malesef kış yüzünü gösterir göstermez, kuzucuklar hastalanıyor..
Allah şifa versin..

ewet cnm yaa tüm çocuklar aynı şükür daha iyiyiz saol cnm

saol cnm ya insan bir garip oluyor gerçekten durgun hallerinee alışamıyoruz alışmışız devamlıı yaramazlıklarına süzgün baktıklarındaaa içim eriyor benimdeee neyseki iyi şimdi başladı kudurmaya tam gazz

yerim ben onuuu canım beimm yaaaaa Allah esirgesinn

canım çok geçmiş olsun yaa.. çok üzüldüm kısa zamanda atlatır inşallah ben bugün bir ara uğradım kimseler yoktu çıktım sonra tekrar geçmiş olsun öpüyorum onuŞeniz

saol cnmmm düzeldik sayılr şükürrr şu anda yazarken tepemde ordan belli zatennn:roflol:

saol cnmm daha iyiyiz şükürrr

canım ya kıyamam daha çok küçük geçici olabilir bir an önce bir pedogoga götür bencee artık herşeyin bir çaresi var üzülme ok

saol cnm benim iyi şükür delirtmeye başladı bilebeni:roflol: sen nasılsınn oğluşlar nasıl

:)))
iyiler canim cok sukur ...
Selim Mert her zaman ki gibi erkenden kalkiyor sabahlari saat 07:00 de delikafadulden

aliskanlik tabii bebekliginden beri oyle cunku neyse ogle vakti okuluna gidiyor saat 17:00 de evde oluyor yavrum ...
tabii artik ogle uykusunuda kaldirmis olduk oglenci oldugu icin aksam erkenden yatiriyorum saat 20:00 de uyumus oluyor ...

Minik oglus daha minicik zaten :) emiyor uyuyor kalkiyor alti degisiyor ..emiyor tekrar yatiyor : )onun hayati simdilik bu kadar : ):asigim:
iki bucuk aylik oldu hepimize gulucuk dagiyor : )bir gorsen yeni foto ekledim bakmak istersen albumume teyzesi :asigim:

Esim bugun nobetci yalniz yalniz oturuyorum anlayacagin ...
aslinda uykum geldi :bbo:
Selim'i tuvalete kaldirip yatarim diyorum ...
Amma yazdim ha:))
sende ne var ne yok canim ?

canım yaa çocukların çilesiii şu erken kalkmak mert furkanda bu seneye kadar sabahın köründe kalkardı bu sene başladı geç kalkmaya ama biz yatmadanda yatmıyorrerken yatması lazım aslında ama nerdee
ayy okurken bileeeeee yüzümün şekli değişti yerimm ben onuu yaaaaa ne güzel değilmiii mini minnacıkkk insanın canı çekiyor wallaaa:)

bizdede durum hep aynı walla canımm ufaklığın hastalığı yordu benide çok

selam kızlar nasılsınız yavrular nasıl benim oğluşum çok hasta bugün doktora götürdük çok ateşi var boğazı enfeksiyonlanmış ilaç verdi öylece yatıyo içim gidiyo inşallah biran önce iyileşir

Gecmis olsun canim ...
acil sifalar diliyorum a.s.

Ben d yeni girdim eve arkadaslar ...
Selim Mert'i okula goturdum ..
kucuk oglus evde yatiyordu babasiyla birlikte :asigim:

cnmm kıyamam nedir bu çocukların çilesiii nereye baksam çocuklar hastaa geçmiş olsun cnm

çok geçmiş olsun canım yavruna.inş kısa sürede düzelir.kış geldi geleli hastalıktan başımızı kaldıramaz olduk.

4 yaş grubunun melek anneleri
hepinize hayırlı cumalar...
kızımın 4 yaştaki hali aklıma geldi,başlığı okurken...
Allahım ne güzel günlerdi o günler...
her yaşın değerini bilelim...
zaman su gibi akıyor...
sağlıklı günler diliyorum hepimize...

tünaydınlar canlarımm hayırlı cumalar olsunn inşallahh hastalarımıza şifalar dertlilerimizi devalar versin yüce rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…