4 yas grubu anneleri ...

cnm bizim isimde bir yanlışlık olmuş düzelttim ok Şeniz

bugün okula başlayan miniklerimize hayırlı olsunnnn darısı bizim başımıza seneye inş..

iyi günler arkadaslar aslında bende bir sey soracagım cocukları okula giden daha dogrusu ana okuluna giden anneler normal olarak anna okulları alıyormu yoksa özelemi gönderiyorsunuz
bilen varsa söylesin normalde kac yasında gönderiliyor 5 mi yoksa altımı benim kızımın malesef cevresinde pek kendi yaşıtları yok nerdeyse oynamıyı hic bilmiyor büyükleri sürekli onu idare ediyor ama kendi yaşıtları ile ne oyuncak paylasa biliyor nede oyun oynuya biliyor hep bir köseye cekiliyor yada sürekli onların elindeki oyuncağı isteyip aglıyor tabi buda bir yere gittigimizde sorun oluyor cocuğuda bir sey diyemiyorum esimin meslegi yüzünden tayinlerle bir cevre edinemedik ve gittigimiz yerlerdede cocuk yok sizce ana okuluna göndersem kızıma faydası olurmu yoksa yaşını bekleyip o zamanmı göndereyim kızım cok nazlı acaba okulda nazını cekerlermi ve herseydende etkileniyor kesinlikle baskası kızmayacak bilmiyorum ne yapacagımı bana önerileriniz ne olur nasıl davranmalıyım sizce siz böyle sorunlar yasadınızmı ve nasıl atlatınız birde benim kızım on yıldan sonra olan bir bebekti cok el bebek gül bebek büyüdü üstünede hemen ikinci kızım olunca bocaladı cocuk ne yapacağımı sasırıyorum bazen bana neler önere bilirsiniz

ZEPP, İREM TUANA, YAĞMUR DAMLASI ve BATU ARDA, ayrıcana da bendeniz SÜLOŞUMUN ANNESİ = Mart anneleri olmaktayızdır.... 5 kişiyle şu anki rekora sahibiz... Anlaşılıyor ki, mart kedileri olayı aslında bir hikaye değilmiş.... :roflol:

BONCUK GÖZLÜM, HÜSEL VE JANET= Ekim anneleri olaraktan 3 kişidirler. Ekim ayında da icraat oldukça fasla.... sositososito

CANAN GEZER VE MİHRİBAN HANIMLAR= Eylül anneleridir ve şu an için iki kişidirler.

ÇİĞDEM 83 VE KÜBRA BETÜL= deee ocak anneleri olaraktan, soğuk kış günlerinde yavrularıyla ısınmışlar... hihoyyyt

ZELİŞ 82= Temmuz ayının şahane bi evlat getiren tek kişisi :lepi:

ADIVAR= Mayıs annelerinin tek temsilcisi olaraktan imza atmış durumda... sırnaşık şey

LUNET= Nisan annelerimizin şu anki yegane üyesi... kaydirigubbakcemile5

BEGÜM= Aralık ayının tek ciciş annesi... :jeyyar:

Hepiniz harikasınız arkadaşlar.... SADECE VE SADECE anne olduğunuz için. Öpüyorum sisi.... Şeniz

a.s.
Harika olmuş hayatım, ellerine sağlık..

Adıvar canım bu biberonla süt şimdilik idare ediyor..
Cork cork götürüyorlar sütleri..
Yalnız benim aklıma takılan zararları..
Ben sürekli kaynatmaya, çalışıyorum ama bi haberdede biberonun üstündeki çizikler kaynar suya girdiğinde çok büyük zararları olduğunu duymuştum..
Benim biberonlarımın hepsi plastik, camı sevmiyor oğlum senin bu konuda bilgilerin varmı canım..

cok guzel olmus ellerine saglik

Aaah kizalr uzun zamandir giremedim kusuruma bakmayin her an hep aklimdasiniz annemler geldi tr yeden onun bunu telasina dustum simdi oglusumu yikayim mis mis olsun yarin okula gidecek erkenden uyusun kuzucum

janet kızın 2005 li seneye başlatabilirsin ana okuluna yani herhangi bir ilköğüretim okulu bünyesindeki bir okula
benim kızım 2004 ekimli ama kreş türü bir yere gönderiyorum
seneyede oraya gönderip sonraki sene gideceği ilköğretim okulunun ana sınıfına vermeyi düşünüyorum
ana sınıfları biraz daha yorucu oluyor kreşe göre
dinlenemiyor çocuklar hemde saatleri bize pek uymuyor
bu arada kızım 10.ay doğumlu olduğu için ilkokula 1 sene geç yani 2005 lilerle göndereceğim
sınıf öğretmeni olarak 1.sınıfta zorlanabileceğini düşünüyorum genelde 8.aydan sonra doğan çocuklar zorlanıyorlar 1.sınıfta ben zorlanarak değil de kolayca başarabileceği bir sene olmasını istiyorum ilk yılının o nedenle şimdilik planımız böyle
zira 1.sınıf çocuğun tüm eğitim hayatını etkileyebilecek hayati değere sahipa.s

evim sobalı olduğu için kızım çok fazla kullanmaıyor odasını daha doğrusu o odasına gidip ısrarla yatağında yatmak istiyor ama uyuyr uyumaz taşıyoruz sobalı yere hasta olur diye korkumuz
kızım odasına barbiyle yatmaya gidiyor uyku setimiz barbilide
sizde çocuğunuzun sevdiği bir kahraman falan varsa onun basılı olduğu takım bulabilirseniz belki yatağında yatmaya teşvik etmiş olursunuz hem kendinide yanlız hissetmeyeceği için korkularınada iyi gelebilir

eline sağlık arkadaşım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

slm hanımlar benımde 31.10.2005 dogumlu bır oglum var
ama benım oglumda konusma guclugu var cumle kuramıyor kelieleride yenı yeni cıkarır oldu aslnda cok zek eliyle sayı saymayı her dediginide anlıyor ama bir türlü konusamıdı
doktora goturecek oldum izmirde oturuyorumburda sıra geceden alınıyormus gıttık sıra yok tabi
bende esım olmasa gıdemem( altı aylık bır kızım oldugu) icin burda gurbetteyizde
benle aynı sıkıntı olanlar varmı cocuklarnın konusmasını nasıl ılerletınız lutfen benımle paylasın hanımlar

merhaba arkadaşlar benimde 24 haziran 2004 doğumlu bir kızım var ismi Betül sare bu sene bende vermedim ana sınıfına seneye mecbur gidicek zaten sıkılmasını istemedim geçen sene arkadaşı gidiyordu kızımda peşinden ağlıyordu' bende didiceeem' diye .deneme amaçlı götürdüm iki gün sonra bıktı anne ben ditmicem. demeye başladı. öylen uyku saati gelince herkes yatıyormuş benimki ayakta.... uyumak istemiyoyum diyormuş .kaydirigubbakcemile3sonra çişini kimseye yaptırtmamış..:1no2:neyse rakadaşlar ben size bir soru sorucam benim kızım bilgisayarda oyun oynamaya bayılıyor kendisi açıp kapıyor oyunları.. oynatmak istemiyorum .onu meşkul edecek başka birşey buluyorum bazen. ama bazende ağlıyor izin vermeyince .sizinkiler nasıl ? bilgisayar konusunda izin veriyormusunuz oynamasına ...?

canım süper olmuş emeğine sağlıkkk

canım hoşgeldin aramıza Allah bağışlasın yavrularını walla erkek çocuklar zaten geç konuşur zaten diyorlar ama tabi bir doktora göstermende fayda var eskiden 3 yaş grubunda benzer şikayeti olan arkadaşlar vardı bazı kelime egzersizleri yaptırıyorlardı hatırladığım bir incele istersen

canımm Allah bağışlasın yavrunu benim oğlumda 2004 aralık doğumlu bende bu sene vermedim seneye gidecek Allah kısmet ederse benim ufaklıkta bilgisayarda oyun oynamayı seviyor ama çocuğun bir suçu yok aslında ben alıştırdımm ama çok bğımlı değil her gün oynamıyoruz ama 2 günde bir falan aklına eserse açıyorum disneyin bazı hafıza geliştirici oyunları var daha ziyade hafızasını geliştirici oyunlar oynuyoruz yada kavramları eğitici

benim halamın kızıda kelimeleri söyliyemiyordu kendince konuşuyordu ama hiç birşey anlaşılmıyordu . çocuk psikoloğuna götürdüler doktor onu çalıştırdı hergünmüydü tam hatırlamıyorum ama evde annesiyle birlikte çalışması içinde kelimeler yazmıştı önce 3 harfli mesela bak ,tak, gel ,git falan her harfden olucak .halam onu evdede çalıştırıyordu biraz gelişme olmuştu ve okula başlayınca tamamen düzeldi sizde hergün onu böyle çalıştırabilisiniz önce 3 sonra 4 5 harfli kelimelerle tekrar yapın birlikte söyleyin onunla inşallah düzelir allahın izniyle ...a.sa.s

begüm ve serrana sagolun kızlar insan ister istemez kafaya takıyor dedıklerınızı uygulayacagım hayırlısıyla birde doktora götürseydım

canımm Allah bağışlasın yavrunu benim oğlumda 2004 aralık doğumlu bende bu sene vermedim seneye gidecek Allah kısmet ederse benim ufaklıkta bilgisayarda oyun oynamayı seviyor ama çocuğun bir suçu yok aslında ben alıştırdımm ama çok bğımlı değil her gün oynamıyoruz ama 2 günde bir falan aklına eserse açıyorum disneyin bazı hafıza geliştirici oyunları var daha ziyade hafızasını geliştirici oyunlar oynuyoruz yada kavramları eğitici[/QUOTE]

saol canım iyi dileklerine hepimizinkini allah bağışlasın, allah sağlıklı ömür versin yavrularımıza benimkide hep giydirme, makyaj oyunları,barbi oyunları falan istiyo seninde değin gibi kızımıda ben alıştırdım oyuna suçlu benim yani..sen büyüyünce ne olcaksın diyorum bilgisayar öğretmeni diyor bazen bazende kuaför ..:roflol:

saol canım iyi dileklerine hepimizinkini allah bağışlasın, allah sağlıklı ömür versin yavrularımıza benimkide hep giydirme, makyaj oyunları,barbi oyunları falan istiyo seninde değin gibi kızımıda ben alıştırdım oyuna suçlu benim yani..sen büyüyünce ne olcaksın diyorum bilgisayar öğretmeni diyor bazen bazende kuaför ..:roflol:[/QUOTE]

ayy kıyamam ben ona yaaa onlarda haklı aslındaa bizlere vile cazip geliyorr onlara nasıl gelmesinki değilmi ama bizde tek sorun bazen bitti kelimesini anlamamakta direnmesii
kızlar daha dilli tabii bizimkisi daha ilerde ne olacağının farkında bile değill:ecrin_bebek:

doğru valla ben bilgisayarın başına geçmeye çalışırken, anne ben anne ben diye peşimde geliyor..paylaşamıyoruz :roflol:akşamlarıda eşim başında pc nin kalksada ben geçsem diye bakıyorum bazen . kaydirigubbakcemile3

walla hepimizde durum farklı değil ben sırf o yüzden eve birde laptop aldım onlarda bizden görüyorlar bazen geliyor yanıma yükleniyormu hala ne bekliyorsun kimlen konuşuyorsun falan diyor çok afacanlarr umarım bu zekalarını okul hayatlarındada kullanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…