Evet listemizdeki verileri düzelttim..İsimler ve doğum tarihleri eklendi,çok daha güzel oldu beeeAy hiç Şubat doğumlu meleklerimiz yokmu şurada iki parti yapsaydık,pasta falan yerdik hani:asigim:
Zepp: 10 Mart 2005 Selim Mert'imiz
zeliş 82 : 29 Temmuz 2004 Halil İbrahim
canangezer: 09 Eylül 2005 Beyazıt'ımız
Adıvar: 19 Mayıs '2005 Berke Umut'umuz
BoncuK_GözlüM:04 Ekim 2005 Muhammet Harun'umuz
çiğdem 83: 19 Ocak 2005 Mehmet Talha
irem tuana: 10 Mart 2005 Oğlumuz
husel: 04 Ekim 2004 Sude'miz
yağmurdamlası: 29 Mart 2005 Oğlumuz
Mihriban: 12 Eylül 2004 Busenaz
lunet: 04 Nisan 2005 Oğlumuz
janet: 04 Ekim 2005 Fatma Gülsüm'ümüz
Kubra Betul: Ocak 2005 Kübra'mız
Begüm: 07 Aralık 2004 Mert Furkan'mız
bartuarda: 10.Mart.2005 Bartu Arda'mız
Evet listemizdeki verileri düzelttim..İsimler ve doğum tarihleri eklendi,çok daha güzel oldu beeeAy hiç Şubat doğumlu meleklerimiz yokmu şurada iki parti yapsaydık,pasta falan yerdik hani:asigim:
Zepp: 10 Mart 2005 Selim Mert'imiz
zeliş 82 : 29 Temmuz 2004 Halil İbrahim
canangezer: 09 Eylül 2005 Beyazıt'ımız
Adıvar: 19 Mayıs '2005 Berke Umut'umuz
BoncuK_GözlüM:04 Ekim 2005 Muhammet Harun'umuz
çiğdem 83: 19 Ocak 2005 Mehmet Talha
irem tuana: 10 Mart 2005 Oğlumuz
husel: 04 Ekim 2004 Sude'miz
yağmurdamlası: 29 Mart 2005 Oğlumuz
Mihriban: 12 Eylül 2004 Busenaz
lunet: 04 Nisan 2005 Oğlumuz
janet: 04 Ekim 2005 Fatma Gülsüm'ümüz
Kubra Betul: Ocak 2005 Kübra'mız
Begüm: 07 Aralık 2004 Mert Efe'miz
bartuarda: 10.Mart.2005 Bartu Arda'mız
ZEPP, İREM TUANA, YAĞMUR DAMLASI ve BATU ARDA, ayrıcana da bendeniz SÜLOŞUMUN ANNESİ = Mart anneleri olmaktayızdır.... 5 kişiyle şu anki rekora sahibiz... Anlaşılıyor ki, mart kedileri olayı aslında bir hikaye değilmiş.... :roflol:
BONCUK GÖZLÜM, HÜSEL VE JANET= Ekim anneleri olaraktan 3 kişidirler. Ekim ayında da icraat oldukça fasla.... sositososito
CANAN GEZER VE MİHRİBAN HANIMLAR= Eylül anneleridir ve şu an için iki kişidirler.
ÇİĞDEM 83 VE KÜBRA BETÜL= deee ocak anneleri olaraktan, soğuk kış günlerinde yavrularıyla ısınmışlar... hihoyyyt
ZELİŞ 82= Temmuz ayının şahane bi evlat getiren tek kişisi :lepi:
ADIVAR= Mayıs annelerinin tek temsilcisi olaraktan imza atmış durumda... sırnaşık şey
LUNET= Nisan annelerimizin şu anki yegane üyesi... kaydirigubbakcemile5
BEGÜM= Aralık ayının tek ciciş annesi... :jeyyar:
Hepiniz harikasınız arkadaşlar.... SADECE VE SADECE anne olduğunuz için. Öpüyorum sisi.... Şeniz
ZEPP, İREM TUANA, YAĞMUR DAMLASI ve BATU ARDA, ayrıcana da bendeniz SÜLOŞUMUN ANNESİ = Mart anneleri olmaktayızdır.... 5 kişiyle şu anki rekora sahibiz... Anlaşılıyor ki, mart kedileri olayı aslında bir hikaye değilmiş.... :roflol:
BONCUK GÖZLÜM, HÜSEL VE JANET= Ekim anneleri olaraktan 3 kişidirler. Ekim ayında da icraat oldukça fasla.... sositososito
CANAN GEZER VE MİHRİBAN HANIMLAR= Eylül anneleridir ve şu an için iki kişidirler.
ÇİĞDEM 83 VE KÜBRA BETÜL= deee ocak anneleri olaraktan, soğuk kış günlerinde yavrularıyla ısınmışlar... hihoyyyt
ADIVAR= Mayıs annelerinin tek temsilcisi olaraktan imza atmış durumda... sırnaşık şey
Hepiniz harikasınız arkadaşlar.... SADECE VE SADECE anne olduğunuz için. Öpüyorum sisi.... Şeniz
slm hanımlar benımde 31.10.2005 dogumlu bır oglum var
ama benım oglumda konusma guclugu var cumle kuramıyor kelieleride yenı yeni cıkarır oldu aslnda cok zek eliyle sayı saymayı her dediginide anlıyor ama bir türlü konusamıdı
doktora goturecek oldum izmirde oturuyorumburda sıra geceden alınıyormus gıttık sıra yok tabi
bende esım olmasa gıdemem( altı aylık bır kızım oldugu) icin burda gurbetteyizde
benle aynı sıkıntı olanlar varmı cocuklarnın konusmasını nasıl ılerletınız lutfen benımle paylasın hanımlar
merhaba arkadaşlar benimde 24 haziran 2004 doğumlu bir kızım var ismi Betül sare bu sene bende vermedim ana sınıfına seneye mecbur gidicek zaten sıkılmasını istemedim geçen sene arkadaşı gidiyordu kızımda peşinden ağlıyordu' bende didiceeem' diye .deneme amaçlı götürdüm iki gün sonra bıktı anne ben ditmicem. demeye başladı. öylen uyku saati gelince herkes yatıyormuş benimki ayakta.... uyumak istemiyoyum diyormuş .kaydirigubbakcemile3sonra çişini kimseye yaptırtmamış..:1no2:neyse rakadaşlar ben size bir soru sorucam benim kızım bilgisayarda oyun oynamaya bayılıyor kendisi açıp kapıyor oyunları.. oynatmak istemiyorum .onu meşkul edecek başka birşey buluyorum bazen. ama bazende ağlıyor izin vermeyince .sizinkiler nasıl ? bilgisayar konusunda izin veriyormusunuz oynamasına ...?
slm hanımlar benımde 31.10.2005 dogumlu bır oglum var
ama benım oglumda konusma guclugu var cumle kuramıyor kelieleride yenı yeni cıkarır oldu aslnda cok zek eliyle sayı saymayı her dediginide anlıyor ama bir türlü konusamıdı
doktora goturecek oldum izmirde oturuyorumburda sıra geceden alınıyormus gıttık sıra yok tabi
bende esım olmasa gıdemem( altı aylık bır kızım oldugu) icin burda gurbetteyizde
benle aynı sıkıntı olanlar varmı cocuklarnın konusmasını nasıl ılerletınız lutfen benımle paylasın hanımlar
canımm Allah bağışlasın yavrunu benim oğlumda 2004 aralık doğumlu bende bu sene vermedim seneye gidecek Allah kısmet ederse benim ufaklıkta bilgisayarda oyun oynamayı seviyor ama çocuğun bir suçu yok aslında ben alıştırdımm ama çok bğımlı değil her gün oynamıyoruz ama 2 günde bir falan aklına eserse açıyorum disneyin bazı hafıza geliştirici oyunları var daha ziyade hafızasını geliştirici oyunlar oynuyoruz yada kavramları eğitici
doğru valla ben bilgisayarın başına geçmeye çalışırken, anne ben anne ben diye peşimde geliyor..paylaşamıyoruz :roflol:akşamlarıda eşim başında pc nin kalksada ben geçsem diye bakıyorum bazen . kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?