günaydınnnn fıstıkk anneler nasılsınızzz yavrularımız nasıl umarım herkes iyidirrrr Şeniz
mrb canim ...biz iyiyiz canim
ama benim icin hayat yorucu :bbo:
kosusturuyorum :bbo:
Oglusumun adisini cok opuyorum :asigim:Şeniz
mrb. benimde 05.03.2005 doğumlu bir kızım var kızım dünyam onu çok seviyorum ama 2. bir cocuk düşünüyorum ama kızım kesinlikle evde bir bebeğe tahammülü yok ne yapabilirim bilmiyorum.
cnm walla merak ettim sensiz buralar çok boşşş iyi olmanıza svindimm tatlımm hayat yorucu olmazmıı tatlımm hemde nasıll ama Allah sağlık eksin etmesinnn
bende kobacan öptümm hepiniziiiiŞeniz
Zepp ve 4 yaş anneleri hepinize merhaba;
Benimde 28.01.2005 doğumlu Mete Tuğberk adında yakışıklım birde ablamız var 16,5 yaşında. Vallahi ben 3 yaş grubu annelerinde kalmışım yazıp duruyorum ama sizlere ulaşamadım hiç inşallah buradan yazışmaya devam ederiz. Hepinizi çok öptüm.kaydirigubbakcemile5
canim tsk ederim Şenizzepp bebişini gördüm allah bağışlasın ikisinin arasındada fazla yaş farkı yok inşallah güzel bir kardeşlik geçirirler.
merhaba arkadaşlar nasılsınız
uğrayamıyorum birkaç gündür ankaradayım
biraz problemliyiz bu günlerde moralim bozuk oğlumda korkular oluştu en ufak şeyi kafaya takıp problem yapıyor.kardeşimin oğlu var 2 yaşında onu kıskanıyor abartıyomuyum bilmiyorum.psikoloğa götürmek istiyorum.Ankarada bildiğiniz bir yer varmı nereye götürsem bilmiyorum
merhaba arkadaşlar a.s.topiğinizi yeni gördüm bende varım dedim
benimde ırmak adında 26/11/2004 doğumlu bir kızımvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?