4 yas grubu anneleri ...

selam arkadaşlar..hepinize hayırlı cumalar dilerim..Yüce Rabbim hepimizi kötülüklerden korusun ..sevgilerimle...

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum bir kaç gündür pek giremiyodum oğlumla ilgileniyodum çok şükür ilaçları içince ayaklandı rabbim hastalık vermesin vallah helede çocuklara hiç kıyamıyom.........

kızlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun rabbim eşlerinizle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamanızı nasip etsin inşallah......

günaydınnnn fıstıkk anneler nasılsınızzz yavrularımız nasıl umarım herkes iyidirrrr Şeniz

mrb. benimde 05.03.2005 doğumlu bir kızım var kızım dünyam onu çok seviyorum ama 2. bir cocuk düşünüyorum ama kızım kesinlikle evde bir bebeğe tahammülü yok ne yapabilirim bilmiyorum.

mrb canim ...biz iyiyiz canim
ama benim icin hayat yorucu :bbo:
kosusturuyorum :bbo:
Oglusumun adisini cok opuyorum :asigim:Şeniz

cnm walla merak ettim sensiz buralar çok boşşş iyi olmanıza svindimm tatlımm hayat yorucu olmazmıı tatlımm hemde nasıll ama Allah sağlık eksin etmesinnn
bende kobacan öptümm hepiniziiiiŞeniz

mrb. benimde 05.03.2005 doğumlu bir kızım var kızım dünyam onu çok seviyorum ama 2. bir cocuk düşünüyorum ama kızım kesinlikle evde bir bebeğe tahammülü yok ne yapabilirim bilmiyorum.

cnm hoşgeldin aramıza walla ben tek çocuklu biri olarak sana tavsiyede bulunmam biraz garip olur ama umarım aşarsınız bu durumuu oda haklı ama zamanla illaki alışacaktırrr

cnm walla merak ettim sensiz buralar çok boşşş iyi olmanıza svindimm tatlımm hayat yorucu olmazmıı tatlımm hemde nasıll ama Allah sağlık eksin etmesinnn
bende kobacan öptümm hepiniziiiiŞeniz

canim benim :1hug:Şeniz
amin :Saruboceq:

Gunaydin arkadaslar ..
nasilsiniz ?
cocuklar nasil ?

hafta sonu oglumun veli toplantisi vardi ama katilamadim esim de cok yogundu O'da katilamadi ...
Dun bu sebepten Selim 'i okuluna ben goturdum hem de ogretmeniyle goruseyim dedim ...

Gorustum ;mayis'ta gosteri yapacaklarmis sinifca ;kultur merkezinde :asigim:cok hos : )
detaylar hakkinda konustuk ..

anneler gunune yakin yapacagiz dedi ogretmen hanim : )

daha var o vakte kadar yine gorusuruz dedik ...

bakalim nasil olacak heyecanla bekliyorum :asigim:

Bu arada 10 mart oglusumun dogum gunu yaa okulda yapacagim ;arkadaslariyla kutlayalim istiyorum :asigim:

ogretmeniyle bunu da konustuk ;hazirlik yapacagim ...
palyaco getirtecegim ;cocuklar eglensi tabii en onemlisi Selim Mert'im icin guzel birgun olsun istiyorum :asigim::lepi:

Zepp ve 4 yaş anneleri hepinize merhaba;

Benimde 28.01.2005 doğumlu Mete Tuğberk adında yakışıklım birde ablamız var 16,5 yaşında. Vallahi ben 3 yaş grubu annelerinde kalmışım yazıp duruyorum ama sizlere ulaşamadım hiç inşallah buradan yazışmaya devam ederiz. Hepinizi çok öptüm.kaydirigubbakcemile5

canim benim hosgeldin :1hug:
Allah bagislasin evladini :asigim::Saruboceq:

zepp bebişini gördüm allah bağışlasın ikisinin arasındada fazla yaş farkı yok inşallah güzel bir kardeşlik geçirirler.

merhaba arkadaşlar nasılsınız
uğrayamıyorum birkaç gündür ankaradayım
biraz problemliyiz bu günlerde moralim bozuk oğlumda korkular oluştu en ufak şeyi kafaya takıp problem yapıyor.kardeşimin oğlu var 2 yaşında onu kıskanıyor abartıyomuyum bilmiyorum.psikoloğa götürmek istiyorum.Ankarada bildiğiniz bir yer varmı nereye götürsem bilmiyorum

merhaba arkadaşlar a.s.topiğinizi yeni gördüm bende varım dedim
benimde ırmak adında 26/11/2004 doğumlu bir kızım var

zepp bebişini gördüm allah bağışlasın ikisinin arasındada fazla yaş farkı yok inşallah güzel bir kardeşlik geçirirler.
canim tsk ederim Şeniz
insallah :Saruboceq:

fatoscugum olabilir canim boyle seyler
cok fazla endiselenme ...:teselli:
duzelir bence en kisa surde :teselli:

merhaba arkadaşlar a.s.topiğinizi yeni gördüm bende varım dedim
benimde ırmak adında 26/11/2004 doğumlu bir kızım var

Hosgeldin aramiza irmak Allah bagislasin evladini canimŞeniz

hoşbulduka.s. teşekkür ederim zepp cim :1hug:allah hepimizin evlatlarını analarına babalarına bağışlasın :Saruboceq:

fatoscugum olabilir canim boyle seyler
cok fazla endiselenme ...:teselli:
duzelir bence en kisa surde :teselli

teşekkür ederim zepp çok moral oldu :1hug:
inşallah öyle olur biraz daha gözlemleyim bakalım dediğin gibi belki kısa süreli birşeydir
yoksa bilmiyorum bu gidişle ben kafayı yiyecemdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…