4 yas grubu anneleri ...

sagol canim senin kizada cok gecmis olsun

:1shok:: )tebrik ederim canim
saglikli bir hamilelik diliyorum
ne kadarlik oldu bebis ?

Zeppcim yeni gördüm çok geçmiş olsuna.s.
hemen atlatırsınız inşallah
tosunları öpüyorummŞeniz

canim sagol :1hug:

Arkadaslar 4 haziranda oglusumun mezuniyet toreni var
provalara basladilar : ) :asigim:
koro halinde sarki soyleyeceklermis
evde de provalara basladik tabii : )

kizlar uzun zamandir giremez oldum ama hep aklimdaydiniz yazma firsatim olmadi ve dogum yaptim kizim geldi dunyaya ya bise sorcam benim oglum var 4 yasinda acaba siz nasil ilgileniyordunuz bebek le beraber neler yapardiniz buyuk cocugunuza nasil yaklasirdiniz ne tur seyler yapardiniz lutfen paylasimlarinizi bekliyorum suan ne nasil yapacagimi bilmez oldum lutrfen bana akil verin

merhabaa tatlı anneler nasılsınııza.s.
minik kuşum 3 gündür kendi başına uyuyoorŞeniz
hadi iyi geceler deyip bizi öpüyor sonra odasına gidiyor gece lambasınıda açtırıyor giriyor yatağa uyuyor
inanamıyorum çok duygulanıyorum ya büyümüşte kendi kendine uyurmuş diye
belki size normal gelecek ama oğluşumun asla yanlız uyumak istemezdi uyumazdıda ne bileyim çok duygulanıyorum yasenağlama

inasnın bu küçük şeyler bile nasıl tuhaflaştırıyor dimi içini bir şeyi daha başardı diyebilmek ben uyku konusunda yaşamadım sıkıntı 4 aylıktı odasına koydum hala orda yatıyor sadece bu sene kreşe verdiğimde ilk bir ay çok zorlanmıştık kızım babayıda benide mahvetti diyebilirim ama şükür bir ay sürdü ve sonra güle oynaya gitti işte o bir ay zeyno kalkıp kalkıp yatağımıza geliyordu gece çok sık uyanıyor gelip yanımıza yatıyordu pek sesimiz çıkmadfı güvene ihtiyacı var diye ama okula alıştığı gibi hedi bakalım artık odana diyip yavaş yavaş alıştırdık bir o sıkıntıyı bilirim birde hasata olduğu zaman babayı diğer odaya yollarım ateşi filan çıkar rahat bakıyım ilgileniyim diye bir kaç gün benimle yatar babada başka odadakaydirigubbakcemile3 o kadar e o kadarda olsun dimi=)aferin senin minik kuzuna=)

saol zeppim selim mert mi yani büyük olan mı 4 yaşında olan yoksa ufağımı?şimdi benim kızımla fasulyem arasında tam 4,5 yaş olucak ideal herhalde dimi iki çocuk arasında bu yaş farkı benim abimlede 5 yaş var aramda =)

Kızlar meraba,
Ben de uzun zamandır yokum,Ev taşıdık, çok yorucu günler geride kaldı,
Evim site içinde, içinde oyun parkı ve güvenliği var, oğlum için çok harika oldu, saat 5-6 gibi bisikletini indiriyorum saat 7 ye kadar aşağıdayız, çok eğleniyor,
1 kaç ay öncesinde azcık yürüsek yorulurdu, hatta kanına bile baktırdım acaba kansızda ondanmı çabuk yoruluyor diye..Ama sanırım, hareketsizlikten tembelleşmiş oğlum. Şimdi canavar gibi, hiç yorulmuyor..sizler nasılsınız.. geçmişe bakamadım, umarım yaramaz bi durum yoktur,Sizlerde kuzularınızda iyisinizdir..r..
Şimdilik benden bu kadar, hoşçakalın güzel annişler...

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım
evet insan kendi başına birşeyler yapabildimi gerçekten duygulanıyor
oh maşallah ne güzel senin kuzu erken alışmış
ben birtürlü alıştıramamıştım kendi odasında uyuyordu ama hep ben yanına yatıp uyutuyordum:asigim:

Ay senin adına çok sevindim..Benim oğlumun ablası olduğu için pek zorlanmadım, ama kızımda çok sıkıntı çektim, ayrı yatmaya çok zoır alıştı.Seni çok iyi anlıyorum canım.Mutluluğunuda paylaşıyorum...

Arkadaslar 4 haziranda oglusumun mezuniyet toreni var
provalara basladilar : ) :asigim:
koro halinde sarki soyleyeceklermis
evde de provalara basladik tabii : )

Ay yerim yaaa,
Büyümüşte sorumluluk almış...
Canım ya sana bi tavsiye yanına mendil almayı sakın unutma,
Çok duygusal oluyor, ..

çok teşekkür ederim hayatım
dimi yaşayan anlar
gerçi uzun zamandır ayrı yatıyordu ama ben yanına yatıp uyutuyor sonra kalkıyordum
şimdi iyi geceler deyip yatağına giriyor bana sen git ben uyurum diyor bi bakıyorumki uyumuş:asigim:
oh ne güzel büyütmüşsün yavrularını

Ay yerim yaaa,
Büyümüşte sorumluluk almış...
Canım ya sana bi tavsiye yanına mendil almayı sakın unutma,
Çok duygusal oluyor, ..

: ) canim benim tsk ederim :asigim:
almaz miyim hic : )
gecen sene sonu gosterisinde cok duygulanmistim eminim bunda da aynisi olacak bana senağlama

sen seyrettin mi oglusumu teyzesi ?:asigim:

canim hayirli olsun ;cok iyi olmus
agiz tadiyla oturun :1hug:

bizler iyiyiz canim cok sukur
zor bir kiz gecirdik buralarda ama cok sukur simdi iyiyiz

bizde agustos gibi tasinabiliriz bakalim
yeni yapilan lojmanlara gecebiliriz aslinda gozumde buyuyor tasinmak ama bina sifir gecen gun gezdik esimle daireleri cok guzel toki yapti ...

hayirlisi bakalim haber veririm sizlere
:1hug:

: ) canim benim tsk ederim :asigim:
almaz miyim hic : )
gecen sene sonu gosterisinde cok duygulanmistim eminim bunda da aynisi olacak bana senağlama

sen seyrettin mi oglusumu teyzesi ?:asigim:

yOK BİTANEM SEYREDEMEDİM, UZUN ZAMANDIR YOKTUM BEN,
aMA ÇOK BEĞENİYORUM OĞULLARINI İKİSİDE ÇOK YAKIŞIKLILAR, aLLAH EMANET OLSUN TÜM YAVRULAR...

Teşekkürler canımopuyorumnanaktan
Taşınmak zor ama eve geçince çok güzel oluyor,
Benim oturduğum evide toki yapmış, ama çok ghüzel
işte yeni yuvamız kızlarşutarafagitti
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...i-gormek-isteyenler-buyursun.html#post7164577

Son düzenleme:
mrb benımde 10.03.2004 dogumlu inci adında kızım var bu sene anaokuluna gıdıyor seneyede anaokuluna gıdıcek tam bır pazıl canavarı kocaelı bırıncısı secıldı bu sene yuce allahım hepımızın cocuklarını korusun onlar bırer melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…