Zeppcİm geÇmİŞ olsun benİm kzımdada bİr ÖksÜrÜk nasıl gıcık yapıyor yavrumda anlatamam hafta sonu ÜŞÜttÜ galİba ya havada gÜz<eldİ ama terledİler demekkİ o arada aldı bİŞeyler 2 gÜndÜr gÖndermİyorum okula fİlanda =(onlar hasat bİz hasta onlar İyİ bİz İyİ=)kızlar bİrde mÜjdem var hemİleyİm he kızıma zeynoma kardeŞ gelİyİ=)
Zeppcim yeni gördüm çok geçmiş olsuna.s.
hemen atlatırsınız inşallah
tosunları öpüyorummŞeniz
sagol canim senin kizada cok gecmis olsun
:1shok:: )tebrik ederim canim
saglikli bir hamilelik diliyorum
ne kadarlik oldu bebis ?
saol zeppim kızımın öksürüğü düzeliyo şükür ilaçlar anca etki etmeye başladı=)karnımdaki bebişte yeni kızzzkaydirigubbakcemile31 hafta oldu haberini alalı testten bu çarşamba doktora gözükücem bakalım allahım hayırlısnı versin =)kızlar nasıl bişey 2 çocuklu olmak aslında biraz heyecenımda var nasıl yapıcam nasıl edicem diye ama elim çok hızlandı kızım sayesinde garibim ne oluyorsa ilklere oluyo zaten bütün tecrübeleri onlarda ediniyoruz... içimde biraz tuhaf sanki kızıma ihanet ediyormuşum gibi geliyo üzülücekmiş kıskanıcakmış gibi en çok onu düşünüyorum şimdiden araştırmaya başladım nasıl davranmam gerektiği hakkında tecrübeli olanlar varsa lütfen paylaşın gerçi her çocuk aynı tepkiler vermez ama olsun biliyim yinede kaydirigubbakcemile5kızmı çok seviyorum ya ihmal etmem ben bebeğimi zeynomu alışıcak artık napalım herşeye dahil edicem onu doktora beraber gidicez karnımı hep sevditricem.kaydirigubbakcemile2şimdiden haberi yok daha bebiş olucağından evcilik oynatıyorum kardeşi olsun ilgilensin temalı:roflol:resim yapıyoruz aile resmi hadi birde kardeş yap kendineşimdilik böyle doğuncada herşeyle ilgilendiricem böyle şimdilik düşündüklerim ama başa gelmedende bilinmiyoki bakalım allahtan hayırlısı ohhh biraz döktüm içimi rahatladım=)seviyorum ben bu siteyi ve burdaki arkadaşlarımı yaaa:1hug:
sagol canim senin kizada cok gecmis olsun
:1shok:: )tebrik ederim canim
saglikli bir hamilelik diliyorum
ne kadarlik oldu bebis ?
saol zeppim kızımın öksürüğü düzeliyo şükür ilaçlar anca etki etmeye başladı=)karnımdaki bebişte yeni kızzzkaydirigubbakcemile31 hafta oldu haberini alalı testten bu çarşamba doktora gözükücem bakalım allahım hayırlısnı versin =)kızlar nasıl bişey 2 çocuklu olmak aslında biraz heyecenımda var nasıl yapıcam nasıl edicem diye ama elim çok hızlandı kızım sayesinde garibim ne oluyorsa ilklere oluyo zaten bütün tecrübeleri onlarda ediniyoruz... içimde biraz tuhaf sanki kızıma ihanet ediyormuşum gibi geliyo üzülücekmiş kıskanıcakmış gibi en çok onu düşünüyorum şimdiden araştırmaya başladım nasıl davranmam gerektiği hakkında tecrübeli olanlar varsa lütfen paylaşın gerçi her çocuk aynı tepkiler vermez ama olsun biliyim yinede kaydirigubbakcemile5kızmı çok seviyorum ya ihmal etmem ben bebeğimi zeynomu alışıcak artık napalım herşeye dahil edicem onu doktora beraber gidicez karnımı hep sevditricem.kaydirigubbakcemile2şimdiden haberi yok daha bebiş olucağından evcilik oynatıyorum kardeşi olsun ilgilensin temalı:roflol:resim yapıyoruz aile resmi hadi birde kardeş yap kendineşimdilik böyle doğuncada herşeyle ilgilendiricem böyle şimdilik düşündüklerim ama başa gelmedende bilinmiyoki bakalım allahtan hayırlısı ohhh biraz döktüm içimi rahatladım=)seviyorum ben bu siteyi ve burdaki arkadaşlarımı yaaa:1hug:
Masallah fasulyeye : ):1hug:
2 cocuk anasi olarak konusayim o zaman ben : )
casmincigim aslinda bende senin gibi dusunmustum hamile kaldigimda Selim Mert'ime ihanet ediyorum gibi geliyordu hala bazen yine oyle dusunuyor ve uzuluyorum :çok üzgünüm:
iki cocuk annesi olmak cok guzel ama :asigim:
ikinci kez anne olmak cok cok guzel Allah isteyen herkese versin :asigim:
tam bir aile olunuyor :asigim:
Dikkat et kendine kizinla simdiden cok cok vakit gecirmeye bak sonra inan ne kadar istesen de eskisi gibi olamiyor :çok üzgünüm:
merhabaa tatlı anneler nasılsınııza.s.
minik kuşum 3 gündür kendi başına uyuyoorŞeniz
hadi iyi geceler deyip bizi öpüyor sonra odasına gidiyor gece lambasınıda açtırıyor giriyor yatağa uyuyor
inanamıyorum çok duygulanıyorum ya büyümüşte kendi kendine uyurmuş diye
belki size normal gelecek ama oğluşumun asla yanlız uyumak istemezdi uyumazdıda ne bileyim çok duygulanıyorum yasenağlama
inasnın bu küçük şeyler bile nasıl tuhaflaştırıyor dimi içini bir şeyi daha başardı diyebilmek ben uyku konusunda yaşamadım sıkıntı 4 aylıktı odasına koydum hala orda yatıyor sadece bu sene kreşe verdiğimde ilk bir ay çok zorlanmıştık kızım babayıda benide mahvetti diyebilirim ama şükür bir ay sürdü ve sonra güle oynaya gitti işte o bir ay zeyno kalkıp kalkıp yatağımıza geliyordu gece çok sık uyanıyor gelip yanımıza yatıyordu pek sesimiz çıkmadfı güvene ihtiyacı var diye ama okula alıştığı gibi hedi bakalım artık odana diyip yavaş yavaş alıştırdık bir o sıkıntıyı bilirim birde hasata olduğu zaman babayı diğer odaya yollarım ateşi filan çıkar rahat bakıyım ilgileniyim diye bir kaç gün benimle yatar babada başka odadakaydirigubbakcemile3 o kadar e o kadarda olsun dimi=)aferin senin minik kuzuna=)
hadi iyi geceler deyip bizi öpüyor sonra odasına gidiyor gece lambasınıda açtırıyor giriyor yatağa uyuyor
belki size normal gelecek ama oğluşumun asla yanlız uyumak istemezdi uyumazdıda ne bileyim çok duygulanıyorum yasenağlama
Arkadaslar 4 haziranda oglusumun mezuniyet toreni var
provalara basladilar : ) :asigim:
koro halinde sarki soyleyeceklermis
evde de provalara basladik tabii : )
Ay senin adına çok sevindim..Benim oğlumun ablası olduğu için pek zorlanmadım, ama kızımda çok sıkıntı çektim, ayrı yatmaya çok zoır alıştı.Seni çok iyi anlıyorum canım.Mutluluğunuda paylaşıyorum...
Ay yerim yaaa,
Büyümüşte sorumluluk almış...
Canım ya sana bi tavsiye yanına mendil almayı sakın unutma,
Çok duygusal oluyor, ..
masallah canim
benim oglus 2,5 yasinda beri kendi uyuyur
ama mutlaka masal okuruz ve sonrasinda masal hakkinda yorum yapariz : )
cok seviyor :asigim:
saol zeppim selim mert mi yani büyük olan mı 4 yaşında olan yoksa ufağımı?şimdi benim kızımla fasulyem arasında tam 4,5 yaş olucak ideal herhalde dimi iki çocuk arasında bu yaş farkı benim abimlede 5 yaş var aramda =)
canim selim mert 4 yasinda gamyoncuiremsu
ufaklik 6 aylik su an :ecrin_bebek:
Kızlar meraba,
Ben de uzun zamandır yokum,Ev taşıdık, çok yorucu günler geride kaldı,
Evim site içinde, içinde oyun parkı ve güvenliği var, oğlum için çok harika oldu, saat 5-6 gibi bisikletini indiriyorum saat 7 ye kadar aşağıdayız, çok eğleniyor,
1 kaç ay öncesinde azcık yürüsek yorulurdu, hatta kanına bile baktırdım acaba kansızda ondanmı çabuk yoruluyor diye..Ama sanırım, hareketsizlikten tembelleşmiş oğlum. Şimdi canavar gibi, hiç yorulmuyor..sizler nasılsınız.. geçmişe bakamadım, umarım yaramaz bi durum yoktur,Sizlerde kuzularınızda iyisinizdir..r..
Şimdilik benden bu kadar, hoşçakalın güzel annişler...
: ) canim benim tsk ederim :asigim:
almaz miyim hic : )
gecen sene sonu gosterisinde cok duygulanmistim eminim bunda da aynisi olacak bana senağlama
sen seyrettin mi oglusumu teyzesi ?:asigim:
canim hayirli olsun ;cok iyi olmus
agiz tadiyla oturun :1hug:
bizler iyiyiz canim cok sukur
zor bir kiz gecirdik buralarda ama cok sukur simdi iyiyiz
bizde agustos gibi tasinabiliriz bakalim
yeni yapilan lojmanlara gecebiliriz aslinda gozumde buyuyor tasinmak ama bina sifir gecen gun gezdik esimle daireleri cok guzel toki yapti ...
hayirlisi bakalim haber veririm sizlere
:1hug:
yOK BİTANEM SEYREDEMEDİM, UZUN ZAMANDIR YOKTUM BEN,
aMA ÇOK BEĞENİYORUM OĞULLARINI İKİSİDE ÇOK YAKIŞIKLILAR, aLLAH EMANET OLSUN TÜM YAVRULAR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?