4 yas grubu anneleri ...

Teşekkür ederim canım. Allah bağışlasın çok tatlılar maşallah oğluşların
Benim doğuma :ecrin_bebek:2 ay kaldı bi kızım olucak Allah nasip ederse. Oğlum sahiplendiği şeyi kesinlikle paylaşmıyor bunu lehimize çevirebilirsek sanırım başarabiliriz gibime geliyor. Onu yavaş yavaş vermeye başladım senin kardeşin , başkasının kardeşi değil , o seni çok sevicek gibi konuşuyorum şimdiden ya sabır dediğin gibi bakalım.

.

saglicakla gelsin bebegin canim ...
anliyorum alisir ins. en kisa surede oglusun :1hug:

Amanında amanın benim canım hemşom Zeppim gelmiş hoşgelmiş Şeniz

Tatilinide yaptın aslanlar gibi ohhh ne güzelde dinlenmiş gelmişsin beeeeopuyorumnanaktan

Zeppim canımın içi bir şey soracağım ben bu sene Berkeyi ana sınıfına kayıt ettireceğim ama nasıl olucak yada ne yapmam gerekiyor,kayıtlar başladı diye duydum ama okulumuza gittim in cin top oynuyor birtanem..
Sonra öğrendimki internet üzerinden kayıt ettirilecekmiş:gitme:
Şaşırdım kaldım birtanem yaa,bana akıl ver lütfena.s.

canim bitanem :asigim: hosbuldum ...
valla cok iyi edersin canim eminim berke de cok sevecek okulu cok iyi gelecek ..
canim bizde de kayitlar baslamis henuz gitmedim ama okula nasil olsa zamani var diye ...
ama malum burasi dogu batidan farkli olabilir kafamçokkarıştı
netten demek CADIARZU:sm_confused:

Benimde 1 Aralık 2005 doğumlu bir kızım var.Şimdi ikinci bebeğime hamileyim şimdiden kabullenmiş gibi yeni kardeşini.Hatta ben hamile kalmadan bir iki ay önce başlamıştı "anne benim nezaman kardeşim olacak,benim niye kardeşim yok,bebek nasıl olur,siz niye babamla bana kardeş yapmıyosunuz?...." sorularına.Kardeşi olucanı duyunca çok sevindi.Ama bilmiyorum olunca nasıl karşılar.Zaten yemeside problem.Peynir,yoğurt,yağ,sebze,meyve(karpuz,elma haricinde) yemez.Çok inatçıdır.Ne yaptıysam nafile.Şimdi eve yeni bir bebekte gelicek neolcek bilmem.Çok tedirginim umarım herşey güzel olur.

Aramiza hosgeldin canim
Allah bagislasin yavrularini ;hayirli dogumlar diliyorum ...

ins. guzel olur hersey ...:1hug:

herkese mrba bugün buralada kimse yok galiba.bebişler nasıl.sizler nasılsınız?

Merhaba canim iyiyiz ...

fakat oglum cok SIKIliyor evde ...
tatilden dondugumuzden beri annecigim okullar ne zaman acilacak diye sorup duruyor kafamçokkarıştı

sen nasilsin?
senin bebis kac haftalik :CüvCüv:

Kızlar merabalar,
Yaz sezonu malum, tatiller, gezmeler, düğünler valla bi koşuşturmacadır gidior.. Uzun zamandır uğrayamadım topicede..
Zepp cim sende yokmuşsun h. geldin canım.. Nasıl geçti tatiliniz,
Bende oğlumu ana sınıfına kaydettirdim 5 yaş grunbunda olcak.. okulumuz devlete bağlı bi anaokulu ama özelden farksız, aylık periodik ücreti var, faaliyet odaları, yemekhanesi, oyun odaları herşey çok güzel..Sınıfın max. mevcududa 25 i geçmiycekmiş, çok hoşuma gitti hemen kayıt işlemlerini yaptırdım...
Yalnız size bir şey sormak istiyorum, benim oğlumun boyu biraz kısa gibi geliyor bana biliyorum karşılaştırma yapmam yalnış fakat merakımı mazur görün..Benim oğlum boyu 103 cm kilosuda 16,5 bana az gibi gelior doktora götürcem sırf bu sebepten.. Sizlerdende fikir almak istiyorum sizce ne yapmalıyım,

Merhaba canim sende hosgeldin
hayirli olsun okulunuz : )
biz daha kayit yaptirmadik daha suresi var diye 5 yas grubuna gidecek a.s

tatilimiz cok guzeldi canim :asigim:
hatta antalya da KK bulusmasi bile yaptik belki gormussundur ...:asigim:

hersey guzeldi fakat yine buraya gelmek kotu koydu delikafadulden:bbo:

her guzel seyin bir sonu var :çok üzgünüm:

seni gordugume sevindim canim

oglusunu doktora goturmekte fayda var canim ihmal etme

aslinda boyu iyi ama kilosu az geldi bana

Zeppcim cevabın için saol canım arkadaşımŞenizBende seni gördüğüme çok sevindim canımopuyorumnanaktan
Buluşmanızı gördüm harika görünüyordunuz, oğullarında sende çok şekersiniz maşallah size..
Kilosuna gelince evet zayıf aslında benim tarımdamı sorun anlamadım, annemde tarttık 18 gelmişti ama bendekinde 16,5 gelior..
Doktor için randevu aldım, perşembe götürcem inş. genel bi kontrol yapılacak, hem sağlık raporuda okul için gerekli...

Son düzenleme:

canim benim :kedi::1hug:

endise etme canim doktor gerekli aciklama yapacaktir
daha kucuk ne kadar buyuduler desekte ...

dikkat edin kendinize
sen neler yaptin anlatsana kaydirigubbakcemile5

canim benim :kedi::1hug:

endise etme canim doktor gerekli aciklama yapacaktir
daha kucuk ne kadar buyuduler desekte ...

dikkat edin kendinize
sen neler yaptin anlatsana kaydirigubbakcemile5

Ne olsun şeker,
Bizde temmuz 6 gibi yalovaya gittik. K.peder meb. de şube müd.. onun semineri vardı yalovada bizide götürdü, 1 hafta orda kaldık..Sonra geldim 1 hafta bile evimde durmadan anneme gittik 5-6 günde ordaydık, tam döndük evimdeyim oh derken eşim marmariste otele yer ayırtmış 1 gün önce haberim oldu, apar topar maramarise gittik ..7 günde orda kaldık..Çok şükür evimdeyim artık.. Tatillerin en güzel yanı ise evinin ve yaşadığın şehri özlüyorsun..Çok şükür evimdeyim diosun..
Dönüştede çocukların kayıt işlemlerini bitirdik.. Böyle geçti günlerimiz,

ohh ne guzel :1hug:
oyle tabii canim insanin evi gibi var mi :asigim:

Ama yasadigin sehride sevmek lazim ;sevmiyorum ben :çok üzgünüm:

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Tüm Kadınlar külübünde kader birliği yaptığım arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.
Sağlık, mutluluk, huzur dolu nice kandillere

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.Zeppciğim hamileliğim 6 haftalık.Kızlar 5 yaşında anaokuluna kaydettiricez diyosunuz 6 yaşında 1. sınıfamı başlıycak.Benim kızım 1 aralık 2005 doğumlu.Kolejler 5 yaşında alıyomuş.Ama devlet okulları ağustos 2005 ten sonrasını 2006 yılında alıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…