Amin canim amin :Saruboceq:
o zaman teyzesi bakmak istersin belki ; http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...n-sene-sonu-gosterisinden-kesitler-video.html şutarafagitti :asigim:
mrb benımde 10.03.2004 dogumlu inci adında kızım var bu sene anaokuluna gıdıyor seneyede anaokuluna gıdıcek tam bır pazıl canavarı kocaelı bırıncısı secıldı bu sene yuce allahım hepımızın cocuklarını korusun onlar bırer melek
mrb benımde 10.03.2004 dogumlu inci adında kızım var bu sene anaokuluna gıdıyor seneyede anaokuluna gıdıcek tam bır pazıl canavarı kocaelı bırıncısı secıldı bu sene yuce allahım hepımızın cocuklarını korusun onlar bırer melek
Oy çok şeker ya, maşallah çokta başarılı,
Hem yakışıklı, hemde uzun boylu olacak annesi, arkadaşlarının yanında çok uzun duruyor...
selam kızlar..benim oğlumda 4 nisan 2005 doğumlu..kreşe yazdırdım..bi dahakine başlıcaz bakalım kısmetse...bide ablamız var 9 yaşında..hepimizin evlatlarının bahtları açık olsun...
selam kızlar..benim oğlumda 4 nisan 2005 doğumlu..kreşe yazdırdım..bi dahakine başlıcaz bakalım kısmetse...bide ablamız var 9 yaşında..hepimizin evlatlarının bahtları açık olsun...
Zepp cim ne mutlu sana bitanem,
Rabbim ünv. mezun olduğu günleri, damat olduğu günleride göstersin,,
Bu gururu, bu mutlu günleri hep yaşaman dileğiyle...
merhabalar benim canım oğlum da 1 kasım 2005 doğumlu.bide 29 mayıs 2007 doğumlu canım kızım var.oğluşum bira erken abi oldu ama iyi oldu inşaah.Allah hepimizin yavrularına hayırlı uzun ömür versin.........(canlarım benim uyuyolr bi öpiyim bari.)
zepp Selim Merti izlediğimden beri dilimde kıv-rım kıv-rım kıvranmış :roflol::roflol:
durduramıyorum kendimi nasıl bir ciddiyetle söylüyorlardı bayıldımŞeniz
oğluşumuzda pek bir yakışıklı maşallah
iyi geceler kızlar nasılsınıza.s.
bu hafta sonu oğluşumu tenis kursuna yazdırdık
gerçi ailecek başladık ama onun ki ayrı grup halinde giriyorlar
komedi gibiydi grubun en küçüğü bizimki
ısındılar önce nasıl uğraştı diğerlerine yetişmek için nasıl koştu anlatamam
hele hoca topu önüne atıyor raketle vurmasını istiyor vuramayınca nasıl gurur yaptı ay elimden kaçtı falansırnaşık şey
hem çok güldüm hemde duygulandım:asigim:
merhaba arkadaşlar benim oğlum Eren 19.12.2005 doğumlu , yakında abi olacak bu sene kreşe vermeyi düşünüyordum ama kardeşi olacağı için psikolojisi bozulur okulu sevmez diye korkumdan vermiycem bi dahaki döneme nasipse artık.
Siz kıskançlık işini nasıl hallettiniz biz şimdiden iki gözümüz iki çeşme ağlıyoruz kardeş istemiyorum diye işim çok zor gibi görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?