4 yas grubu anneleri ...

Boncuk gözlüm senin oğlununda maşallahı var.. Boyunuz uzun sanırım bisiklet küçük gelmiş..
Allah bağışlasın canım..

selam kızlar..benimde 2 tane evladım var..Rabbim hepimizinkini bağışlasın...kızım 9 yaşında 3.cü sınıfa gidiyor..oğlum nisanda 4 olcak kısmetse ..2005 doğumlu..bende bidahaki okullar açıldığında kreşe vericem..şimdiye kadar vermedim..hep evdeydik..inşallah alışır ..bende hemen işe başlıcam kısmetse...sevgilerimle ....hepinizi çok seviyorum...sağlıcakla kalın....

aramiza hosgeldin lunet ,Allah bagislasin evlatlarini :1hug:
hemen kacmak yok :mymeka: : )her zaman bekleriz :1hug:

lunet alışacaktır eminim
ama sizin kararlı duruşunuz çok önemli
kesinlikle taviz vermeyin
kreş çok şeyler değiştiriyor çocuklarda

Lunet hoşgeldin aramıza.. Yaşasın kalabalıklaşıyoruz... Umarım işin sohbet boyutunuda daha ilerletiriz..
Canım bende seneye göndermeyi düşünüyorum.. Bu saene gitmek istemedi..
Sende rahatlarsın, ne güzel kızında büyümüş..
Sağlıcakla kalın kızlar, yorum yazmadan geçmek yok..
Öpüyorum hepinizi...

lunetcim hoşgeldin aramıza maşallah yavaş yavaş kalabalıklaşıyoruz ne güzel inşallah çok güzel paylaşımlar yaşayacağız.....

iyi aksamlar arkadaslar az once yatirdim veletleri ...
benim pilim bitti valla okul tatile girdi gireli boyleyimdelikafaduldenşutarafagitti

sizde durumlar nasil bilmiyorum ama acayip durumdayim kafayi yiyecegim delikafadulden

bende varım kızlar kızım ekim ayında dört yasına girdi ama git gide daha zorlasıyor gibime geliyor

Son düzenleme:
Janet hoşgeldin canım..
Zepp bende de durumlar aynı 2 kardeş evi talan ediyorlar...
Enerjileri ise hep full, benim enerjim bitiyor onlar hala devam..
Ne diyim Allah kolaylık versin hepimize..

merhabalar benimde 2005 ocak doğumlu bi kızım var.bu ara o kadar huysuzki anlatamam.
bide 2000 şubat doğumlu bi kızım var şimdi okullarda tatil,beni çıldırtmak üzereler.
ama yinede allah eksikliklerini göstermesin.hepimize allah kolaylık vede bol bol sabır versin.

Hoşgeldin kübracım...
Benim oğlumda ocak 2005 doğumlu ve kızımla sürekli kavga halindeler..
İdare edicez artık canım.. Okulların açılmasını 4 gözle bekliyorum..
Husel sen nasılsın canım??

sağol canım benim gibi hepinizde aynı dertten muzdaripsiniz yazıları okuyunca bunu anlıyorum benim büyük kızım 2005 ikinci kızım ise 2007dogumlu
evdeki hallerini görseniz bir saniye bos durmuyorlar ya kalemle ev boyuyorlar ya saksıdaki ciceklerle duvarlara desen yapıyorlar ve cokta güzel yapıyorlar büyük kızım biraz eksikte konuşsa tüm gün benimle konusun diyor artık başım kazan gibi geziyorum evin icinde kücük kızda akrobatlıga soyundu nerde tehlikeli is varsa orda bu gün sehbaya cıkacağım derken düstü hanım efendi basında koca bir sislik uyumaya calıstı ama öylede görünce kortum ne zor arka arkaya cocuk büyütmek ikisinde en zor dönemleri gibi geliyor bana

hoşbuldum arkadaşlara.s.allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın inş.:Saruboceq:
sizin çocuklarınız okula gidiyomu?ben daha bu sene yollamadım okula.inş seneye istiyoruz göndermeyi.ama daha tuvalete yalnız gidemiyo.okulda ilgileniyolar mı?yoksa göndermeden öğretmem mi gerekiyo bilginiz var mı?
büyük kızımı altı yaşında göndermiştik okula.onda sorun yaşamamıştım.

arkadaşım sana kolay gelsin.benimkilerin arası 5 yaşken bile çok zorlanıyorum.sürekli kavga halindeler.
dediğin gibi benim kızımda (4 yaşında olan) sürekli konuşmak istiyo.
ben başkasıyla konuşayım ağzımı kapatıyo sürekli onunla ilgileneyim istiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…