boncuk gözlüm senin oğluşunda pek tatlı rabbim sizlere bağışlasın inşallah....
boncuk gozluk senin oglusta pek afacan duruyor : ):jeyyar:
Allah bagislasin ...
Boncuk gözlüm senin oğlununda maşallahı var.. Boyunuz uzun sanırım bisiklet küçük gelmiş..
Allah bağışlasın canım..
selam kızlar..benimde 2 tane evladım var..Rabbim hepimizinkini bağışlasın...kızım 9 yaşında 3.cü sınıfa gidiyor..oğlum nisanda 4 olcak kısmetse ..2005 doğumlu..bende bidahaki okullar açıldığında kreşe vericem..şimdiye kadar vermedim..hep evdeydik..inşallah alışır ..bende hemen işe başlıcam kısmetse...sevgilerimle ....hepinizi çok seviyorum...sağlıcakla kalın....
sağol canım benim gibi hepinizde aynı dertten muzdaripsiniz yazıları okuyunca bunu anlıyorum benim büyük kızım 2005 ikinci kızım ise 2007dogumlu
evdeki hallerini görseniz bir saniye bos durmuyorlar ya kalemle ev boyuyorlar ya saksıdaki ciceklerle duvarlara desen yapıyorlar ve cokta güzel yapıyorlar büyük kızım biraz eksikte konuşsa tüm gün benimle konusun diyor artık başım kazan gibi geziyorum evin icinde kücük kızda akrobatlıga soyundu nerde tehlikeli is varsa orda bu gün sehbaya cıkacağım derken düstü hanım efendi basında koca bir sislik uyumaya calıstı ama öylede görünce kortum ne zor arka arkaya cocuk büyütmek ikisinde en zor dönemleri gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?