4 yas grubu anneleri ...

bende varım kızlar kızım ekim ayında dört yasına girdi ama git gide daha zorlasıyor gibime geliyor
janetcigim hosgeldin canim
Janet hoşgeldin canım..
Zepp bende de durumlar aynı 2 kardeş evi talan ediyorlar...
Enerjileri ise hep full, benim enerjim bitiyor onlar hala devam..
Ne diyim Allah kolaylık versin hepimize..
:Saruboceq:

kubra sen de hosgedin aramiza ...
amin :Saruboceq:

benim ki gidiyor canim 4 yas grubuna anaokula gidiyor ...
ama tuvalet egitimini tam ver canim ...
okulda yardim ediyorlar bakici ablalair var ama hem senin icin hem cocugun icin tam olmasi daha iyi ...

benim kızımda tuvaletini tek başına halledebiliyo.eylülde ana okuluna başlıcak ozamana kadar dahada iyi olacaktır eminim
konuşmaya gelince benim cadıda çok dilli ama benim kafam kaldırmıyo biraz dinliyorum ilgilenmek istiyorum ama sonra pes ediyorum.allahtan sus kızım yeter deyince fazla uzatmıyo:1hug:

evet kizlar ben de araniza katiliyorum uufff yorulmusum oglusumu yikadim yatiridim valla benim sarjim bitmek uzere benim oglun nerden buluyor bu kadar enerji sabah erkenden beri ole aktif ki yrulmasini bilmiyor iyice yordu beni

evet kizlar ben de araniza katiliyorum uufff yorulmusum oglusumu yikadim yatiridim valla benim sarjim bitmek uzere benim oglun nerden buluyor bu kadar enerji sabah erkenden beri ole aktif ki yrulmasini bilmiyor iyice yordu beni

hamileyken daha zor olur canim
dikkat et kendine :teselli:
seni iyi anliyorum
3 ay once bende senin gibi karnim burnumda is goruyordum kafamçokkarıştı

meraba arkadaşlar benimde 2005 doğumlu oğlum var.benimkide kreşe gidiyo ama bana rahat battı sanırım hamileyim şimdi yazılarınızı okudum korktum vallla ne yapıcam bilmiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun ne diim

Aramiza hosgeldin :1hug:
Allah bagislasin
hic korkma
bak benim ki yakinda 4 yas olacak
digeri 2 aylik :asigim:
cok guzel canim
hic kafana takma boyle seyleri hamileliginin tadini cikar
elbet biraz zahmetli olacak a.s

benim iyice uykum geldi arkadaslar :bbo:
ben kaciyorum
topik size emanet kaydirigubbakcemile5
yarin okurum artik yazdiklarinizi iyi geceler :a015:

ne güzel kızlar inşallah benim kızımında çok konuşarak başımı ağrıttığı günleri görebilirim
off ya bazen çok kırılıyor umutlarım bu yönde
sudem 3.5 yaşında başladı konuşmaya ve çok hızlı gelişme gösterdi ama hala çok amaçok geri yaşıtlarından bu konuda
yinede bunada şükür tabi

tuvalet konusuna gelince okulda sıkıntı oluyor cidden
bende her akşam temizliyorum kızımı alır almaz sıcak suyla
peçeteyle siliyor ama yeterli olmuyor tabi

benim kızım cok bebeksi daha ne corabını giyebiliyor ne kıyafetlerini herseyini ben yapıyorum dogru düzgün yemegini bile yiyemiyor eline yüzüne bulastırıyor 21 aylık kızım ondan daha güzel beceriyor yemek yemeyi buda beni sinirlendiriyor ne yapsamda degismiyor hadi coraplarını giy diyorum hüngün hüngün aglayark giymeye calısıyor tuvalet alıskanlıgımızda öyle kendi kendine beceremez heralde benden kaynaklandı cok nazlı ne yapacagımı bilmiyorum artık biraz büyüsün istiyorum beni kücük kızımdan cok kendisi yoruyor ne yapsamda degismiyor

janetcim her çocuk bir olmuyo.benim büyük kızımda herşeyi çok çabuk öğrendi.şimdi tüm kıyafetlerini tek başına giyer çıkarır.tersi düzü bilir yemeğini çok temiz yer tuvalet ihtiyacını rahatlıkla giderir ama ortanca kızım sadece 17 ay küçük olmasına rağmen kıyafet konusunda beni yoruyo.aslında hiçde nazlamıyorum onları ama dediğim gibi her çocuk farklı oluyo

Meraba canım,
Benim oğlumda, sadece çorabını giyiyor , bide bazı zamnalar alt pijamasını,
Diğer konularda ise beceremiyor (
Yemek konnusunda özellikle, sabırla alıştırmaya çalışıyorum ama malesef başarısız oluyorum...

iyi geceler kızlar bu konuda bende biraz dertliyim benim oğlumda aynen çiğdemciğim senin oğluşun gibi sadece çorabını ve pijamasının altını giyebiliyo kendi başınada yemek yemeye daha yeni yeni başladı....

oh genede rahatladım en azından benimkızım gibi var tuvalet alsıkanlıgını nasıl kazandırdınız klozetmi kullanılorsunuz yoksa normalmi
iki gündür kendi basına yaptırmaya calısıyorum ama üst soyma kısmını nasıl yapıyorsunuzhepsini cıkarıyormusunz

4 Yaş Grubu Anneleri Ve Meleklerimiz

Zepp: 10 Mart 2005 Selim Mert'imiz
zeliş 82 : 29 Temmuz 2004 oğlumuz
canangezer: 09 Eylül 2005 Beyazıt'ımız
Adıvar: 19 Mayıs '2005 Berke Umut'umuz
BoncuK_GözlüM:04 Ekim 2005 Muhammet Harun'umuz
çiğdem 83: 19 Ocak 2005 Mehmet Talha
irem tuana: 10 Mart 2005 Oğlumuz
husel: 04 Ekim 2004 Kızımız
yağmurdamlası: 29 Mart 2005 Oğlumuz
Mihriban: Kızımız var
lunet: 04 Nisan 2005 Oğlumuz
janet: 04 Ekim 2005 Gülsüm'ümüz
Kubra Betul: Ocak 2005 Kızımız
Begüm: 07 Aralık 2004 Mert Efe'miz

Evet arkadaşlar böyle bir liste yaptım,şu ana kadar sizin yazdığınız mesajlara göre çıktı bu liste..Bir kaç arkadaşımın meleklerinin tam doğum tarihleri ve isimleri eksik eğer eksik olanlarda yazdırırlarsa bana listemiz tamamen eksiksiz çıkmış olucaktır..
2005 Verilerine göre erkek senesiymiş dimi arkadaşlar..
Rabbim meleklerimizi korusun..:asigim:

Son düzenleme:
slm canlarımm 3 yaş grubundan sonra ne iyi etmişsiniz wallaaa bende uzun zamandan sonra artık geri geldimmmm mert furkanada yer vardır aranızda değilmi öpüyorum hepinizi
07/12/2004 lü bu arada

slm canlarımm 3 yaş grubundan sonra ne iyi etmişsiniz wallaaa bende uzun zamandan sonra artık geri geldimmmm mert furkanada yer vardır aranızda değilmi öpüyorum hepinizi
07/12/2004 lü bu arada

Yer olmazmı birtanem..Hoşgeldin tekrara.s.
bende profiline bıraktım yeni konumuza gel diye ama sen benden daha hızlı çıktın valla:1rolleyes:
Çok özledim Mert Ufuk'umuz nasıl iyisiniz dimi..
Okula falan başladımı ?
Hemen senide listeye ekliyeceğim benkaydirigubbakcemile5

2005 ekimin dördü canım benim kızımın dogum tarihi

canım benimm çok özlemişim wallaaa

neyse bundan sonra burdayım inş..
mert furkanda iyi wallaaa kuduruyor bol bol bu sene vericem okula şimdilik sadece haftasonları yüzmeye gidiyor seneye başlıycak anaokuluna seninkisi nasıl sen nasılsın tatlım işlerin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…