janetcigim hosgeldin canimbende varım kızlar kızım ekim ayında dört yasına girdi ama git gide daha zorlasıyor gibime geliyor
:Saruboceq:Janet hoşgeldin canım..
Zepp bende de durumlar aynı 2 kardeş evi talan ediyorlar...
Enerjileri ise hep full, benim enerjim bitiyor onlar hala devam..
Ne diyim Allah kolaylık versin hepimize..
merhabalar benimde 2005 ocak doğumlu bi kızım var.bu ara o kadar huysuzki anlatamam.
bide 2000 şubat doğumlu bi kızım var şimdi okullarda tatil,beni çıldırtmak üzereler.
ama yinede allah eksikliklerini göstermesin.hepimize allah kolaylık vede bol bol sabır versin.
hoşbuldum arkadaşlara.s.allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın inş.:Saruboceq:
sizin çocuklarınız okula gidiyomu?ben daha bu sene yollamadım okula.inş seneye istiyoruz göndermeyi.ama daha tuvalete yalnız gidemiyo.okulda ilgileniyolar mı?yoksa göndermeden öğretmem mi gerekiyo bilginiz var mı?
büyük kızımı altı yaşında göndermiştik okula.onda sorun yaşamamıştım.
evet kizlar ben de araniza katiliyorum uufff yorulmusum oglusumu yikadim yatiridim valla benim sarjim bitmek uzere benim oglun nerden buluyor bu kadar enerji sabah erkenden beri ole aktif ki yrulmasini bilmiyor iyice yordu beni
meraba arkadaşlar benimde 2005 doğumlu oğlum var.benimkide kreşe gidiyo ama bana rahat battı sanırım hamileyim şimdi yazılarınızı okudum korktum vallla ne yapıcam bilmiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun ne diim
benim kızım cok bebeksi daha ne corabını giyebiliyor ne kıyafetlerini herseyini ben yapıyorum dogru düzgün yemegini bile yiyemiyor eline yüzüne bulastırıyor 21 aylık kızım ondan daha güzel beceriyor yemek yemeyi buda beni sinirlendiriyor ne yapsamda degismiyor hadi coraplarını giy diyorum hüngün hüngün aglayark giymeye calısıyor tuvalet alıskanlıgımızda öyle kendi kendine beceremez heralde benden kaynaklandı cok nazlı ne yapacagımı bilmiyorum artık biraz büyüsün istiyorum beni kücük kızımdan cok kendisi yoruyor ne yapsamda degismiyor
benim kızım cok bebeksi daha ne corabını giyebiliyor ne kıyafetlerini herseyini ben yapıyorum dogru düzgün yemegini bile yiyemiyor eline yüzüne bulastırıyor 21 aylık kızım ondan daha güzel beceriyor yemek yemeyi buda beni sinirlendiriyor ne yapsamda degismiyor hadi coraplarını giy diyorum hüngün hüngün aglayark giymeye calısıyor tuvalet alıskanlıgımızda öyle kendi kendine beceremez heralde benden kaynaklandı cok nazlı ne yapacagımı bilmiyorum artık biraz büyüsün istiyorum beni kücük kızımdan cok kendisi yoruyor ne yapsamda degismiyor
slm canlarımm 3 yaş grubundan sonra ne iyi etmişsiniz wallaaa bende uzun zamandan sonra artık geri geldimmmm mert furkanada yer vardır aranızda değilmi öpüyorum hepinizi
07/12/2004 lü bu arada
Yer olmazmı birtanem..Hoşgeldin tekrara.s.
bende profiline bıraktım yeni konumuza gel diye ama sen benden daha hızlı çıktın valla:1rolleyes:
Çok özledim Mert Ufuk'umuz nasıl iyisiniz dimi..
Okula falan başladımı ?
Hemen senide listeye ekliyeceğim benkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?