Ne iyi etmissin adivarcigim kaydirigubbakcemile54 Yaş Grubu Anneleri Ve Meleklerimiz
Zepp: 10 Mart 2005 Selim Mert'imiz
zeliş 82 : 29 Temmuz 2004 oğlumuz
canangezer: 09 Eylül 2005 Beyazıt'ımız
Adıvar: 19 Mayıs '2005 Berke Umut'umuz
BoncuK_GözlüM:04 Ekim 2005 Muhammet Harun'umuz
çiğdem 83: 19 Ocak 2005 Mehmet Talha
irem tuana: 10 Mart 2005 Oğlumuz
husel: 04 Ekim 2004 Kızımız
yağmurdamlası: 29 Mart 2005 Oğlumuz
Mihriban: Kızımız var
lunet: 04 Nisan 2005 Oğlumuz
janet: Ekim doğumlu Kızımız
Kubra Betul: Ocak 2005 Kızımız
Begüm: 07 Aralık 2004 Mert Efe'miz
Evet arkadaşlar böyle bir liste yaptım,şu ana kadar sizin yazdığınız mesajlara göre çıktı bu liste..Bir kaç arkadaşımın meleklerinin tam doğum tarihleri ve isimleri eksik eğer eksik olanlarda yazdırırlarsa bana listemiz tamamen eksiksiz çıkmış olucaktır..
2005 Verilerine göre erkek senesiymiş dimi arkadaşlar..
Rabbim meleklerimizi korusun..:asigim:
slm canlarımm 3 yaş grubundan sonra ne iyi etmişsiniz wallaaa bende uzun zamandan sonra artık geri geldimmmm mert furkanada yer vardır aranızda değilmi öpüyorum hepinizi
07/12/2004 lü bu arada
2005 ekimin dördü canım benim kızımın dogum tarihi
herkese hayırlı cumalar kızlar cumanız mubarek olsun......
Ne iyi etmissin adivarcigim kaydirigubbakcemile5
begumcugum hosgeldin olmaz mi hic canim :1hug:ee artik buyudu veletler :)yas atladik :):asigim:
nasil mert iyidir insallah
Ay ne güzell,bak buna sevindim..canım benimm çok özlemişim wallaaa
neyse bundan sonra burdayım inş..
mert furkanda iyi wallaaa kuduruyor bol bol bu sene vericem okula şimdilik sadece haftasonları yüzmeye gidiyor seneye başlıycak anaokuluna seninkisi nasıl sen nasılsın tatlım işlerin nasıl gidiyor
Ne iyi etmissin adivarcigim kaydirigubbakcemile5
[/I][/B]
Ay ne güzell,bak buna sevindim..
Bende iyiyim Berke çok iyi,ay bir çene vermiş Allah vıdı vıdı..Hiç susmuyor anası gibi geveze babamız senide geçti bu diyordelikafadulden
Şu an yanımda bu aralar çok fazla soru soruyor.
Aklıma gelmeyen sorularla karşı karşıya kalıyorum..
:1shok:Hönkk böyle kalıyorum..
Ne demek efenim hizmette sınır yok yani:lepi:
canım benimmmm walla hepinizi çok özledimmm bir kaç sayılı kişisiniz benim için burdaa girmesemde inanın hep aklımdaydınızzz Şeniz
iyi şükür teyzesi kuduruyor tam gaz senin kiler nasıl bebiş büyüdümü selim mertle arası nasıl
Ohh sen gezz,bizede topiği emanet et ne ala bacımkizlar ben kaciyorum arkadasa davetliyim
aksama online olurum hepinizi opuyorum Şeniz
buralar size emanet :jeyyar:
Benimki 1 buçuk yaşından itibaren kuş gibi şakımaya başladı..heralde bu yasta hepsi öyle bizimkide 3 yasına kadar nerdeyse hic konuşmadı sayılır simdide bir acıldı sus kızım demekten cenem yoruluyor
Hayırlı cumalar herkese,
yaşasın kalabaklaşıyoruhihoyyyt
Adıvarcım liste süper olmuş, ellerine sağlık canıma.s.
Ohh sen gezz,bizede topiği emanet et ne ala bacım
Gezinti senisengözlerimebaksanab
[/B]
canim benim :1hug:
iyi teyzesi malum okul tatildi ye evde bunladi cocuk tabii beni de bunaltti delikafadulden
Emre deniz'im de buyuyor teyzesi profilim de mevcut resimleri ..2 aylik oldu cok seker yaa:asigim:
canımsın yaaaa bayıldımmm ben emre denize Allah bağışlasın ocaman olmuş tatlım yaaaaaaa ne çabuk geçiyor zaman sanki aha dün ikinci çocuk nasıl olur diye muhabbet ediyorduk senlen 3 yaş grubu annelerinde değilmii
Şeniz
amin canim hepimizin evladini baglasin Allah'im :Saruboceq:
:) evet canim hatirliyorum
ne kadar kararsiz kalmistim
ama sana sunu soyleyebilirim ikinci cocuk daha tatli oluyor canim ;cok seviliyor :asigim:
tabii Selim Mert'im ilk goz agrim :asigim:
Senin oglusta buyumus canim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?