4 yas grubu anneleri ...

Ne iyi etmissin adivarcigim kaydirigubbakcemile5

slm canlarımm 3 yaş grubundan sonra ne iyi etmişsiniz wallaaa bende uzun zamandan sonra artık geri geldimmmm mert furkanada yer vardır aranızda değilmi öpüyorum hepinizi
07/12/2004 lü bu arada

begumcugum hosgeldin olmaz mi hic canim :1hug:ee artik buyudu veletler :)yas atladik :):asigim:

nasil mert iyidir insallah

2005 ekimin dördü canım benim kızımın dogum tarihi

İsminide yazarsan meleğimizin onuda ekliyelim ben doğum tarihinde düzeltme yaptım ama ismi yok şimdide,olmuşken tam olsun dimi canım yerimseniben
Bu şekilde hem doğum günleri kutlamalarıda yaparız en azından hepimiz takip etmiş oluruz dimi ama:1hug:

begumcugum hosgeldin olmaz mi hic canim :1hug:ee artik buyudu veletler :)yas atladik :):asigim:

nasil mert iyidir insallah

canım benimmmm walla hepinizi çok özledimmm bir kaç sayılı kişisiniz benim için burdaa girmesemde inanın hep aklımdaydınızzz Şeniz
iyi şükür teyzesi kuduruyor tam gaz senin kiler nasıl bebiş büyüdümü selim mertle arası nasıl

Ay ne güzell,bak buna sevindim..
Bende iyiyim Berke çok iyi,ay bir çene vermiş Allah vıdı vıdı..Hiç susmuyor anası gibi geveze babamız senide geçti bu diyordelikafadulden
Şu an yanımda bu aralar çok fazla soru soruyor.
Aklıma gelmeyen sorularla karşı karşıya kalıyorum..
:1shok:Hönkk böyle kalıyorum..

[/I][/B]

Ne demek efenim hizmette sınır yok yani:lepi:

all bizimkide öyle çal çene kime çekmişseee:roflol:

Allah eksikliklerini göstermesinn canım ben şimdilik çıkıyorum sonra yine gelicem ocaman öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiŞeniz

kendi tabiriyle fatma gülsüm iki isimli kızım birini söyledigimizde kızıyor bize benim adım fatma gülsümm diyor hanım efendi

canim benim :1hug:

iyi teyzesi malum okul tatildi ye evde bunladi cocuk tabii beni de bunaltti delikafadulden

Emre deniz'im de buyuyor teyzesi profilim de mevcut resimleri ..2 aylik oldu cok seker yaa:asigim:

kizlar ben kaciyorum arkadasa davetliyim
aksama online olurum hepinizi opuyorum Şeniz
buralar size emanet :jeyyar:

heralde bu yasta hepsi öyle bizimkide 3 yasına kadar nerdeyse hic konuşmadı sayılır simdide bir acıldı sus kızım demekten cenem yoruluyor

Hayırlı cumalar herkese,
yaşasın kalabaklaşıyoruhihoyyyt
Adıvarcım liste süper olmuş, ellerine sağlık canıma.s.

kizlar ben kaciyorum arkadasa davetliyim
aksama online olurum hepinizi opuyorum Şeniz
buralar size emanet :jeyyar:
Ohh sen gezz,bizede topiği emanet et ne ala bacım
Gezinti senisengözlerimebaksanab

heralde bu yasta hepsi öyle bizimkide 3 yasına kadar nerdeyse hic konuşmadı sayılır simdide bir acıldı sus kızım demekten cenem yoruluyor
Benimki 1 buçuk yaşından itibaren kuş gibi şakımaya başladı..
Şimdi ise hem çalışıyorum hemde onun sorularının üstesinde gelmeye çalışıyorum.
En çok zevk aldığı şey hemen ofisimin yanındaki iş merkezindeki çilek mobilyayı gezmek ve oradaki arabalı çocuk odasını alabilmek..Para biriktiriyoruz her gün para atıyoruz,bakalım inşallah birikir paramızda o çokistediği arabalık çocuk odasını alabiliriz..
Şimdikiler uyanık valla,nerde bizim zamanımızda öyle şa şalı gösterişli yatak odaları..
7 kardeşiz hepimiz aynı odanın içinde yer yatağında yatardık..Evlenmeden 4 sene önce kendi yatağım olmuştu baba evindesenağlama

Hayırlı cumalar herkese,
yaşasın kalabaklaşıyoruhihoyyyt
Adıvarcım liste süper olmuş, ellerine sağlık canıma.s.

Canım listemiz dahada büyüyecek,ne annneler ve melekleri ile dolup taşacak inşallah burası:asigim:

iyi akşamlar hanımlar.
adıvarcım listeyi ne iyi akıl etmişsin
benim kızımın adı kübra:)))
ya ben kızımdan şu 2-3 haftadır çok şikayetçiyim.aşırı mızlaması var.kızımı tanıyamıyorum.
bide iki gündür çocuklu misafirlerim vardı aşırı yordu beni.sizlerde durum nasıl?

benim kızım 12 eylül 2004 doğumlu
adıda busenaz hanımlar
listeye tam olarak yazarsınız artıkkaydirigubbakcemile3

canim benim :1hug:

iyi teyzesi malum okul tatildi ye evde bunladi cocuk tabii beni de bunaltti delikafadulden

Emre deniz'im de buyuyor teyzesi profilim de mevcut resimleri ..2 aylik oldu cok seker yaa:asigim:

canımsın yaaaa bayıldımmm ben emre denize Allah bağışlasın ocaman olmuş tatlım yaaaaaaa ne çabuk geçiyor zaman sanki aha dün ikinci çocuk nasıl olur diye muhabbet ediyorduk senlen 3 yaş grubu annelerinde değilmii
Şeniz

amin canim hepimizin evladini baglasin Allah'im :Saruboceq:

:) evet canim hatirliyorum
ne kadar kararsiz kalmistim
ama sana sunu soyleyebilirim ikinci cocuk daha tatli oluyor canim ;cok seviliyor :asigim:

tabii Selim Mert'im ilk goz agrim :asigim:

Senin oglusta buyumus canim masallah

aminn cnmmm tatlı olmazmıı yaaa yerim walla ben onu çok şeker gerçekten abisine benziyor çokk

ya büyüdü çok afacan oldu sormaaa yerinde saniye duramıyan bir çocuk

dün buggs bunny buzda ya gittik beraber güzel bir gösteriydi gerçekten benimkisi yerinde saniye durmadıı bakıyorum nerdeyse tüm çocuklar koltuklarında oturuyor bizimkisi ayakta bağırarak yaşadı resmen şovuuu eve geldiğimizde turşusu çıkmıştı hiç itirazsız yatağında sızmış kalmış:))ama çok eğlendi bir haftadır istiyordu tv de reklamları sıkça çıkıyor bende gidicem diyip duruyordu bir gece önce uyumadı nerdeyse heycandan onları gördüğündeki ifadesi herşeye değerdi wallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…