4 yas grubu anneleri ...

:çok üzgünüm:Ay bir an kendimi gördüm,eski yaşadıklarımı gördüm sende..
İnan bu devrelerden hepimiz geçtik,hiç pes etme,yılma..
Kendi odasına,yatağına alışmalı ve zamanlada alışacaktır..
Sen onun yatağına gir onunla birlikte uyu..
Gecede bir kaç akşam devam eder sonra bıkar inan bana..
Ah ahhhh ben neler çektim bir bilsen nelerkafamçokkarıştı

:jeyyar:Aferin zeki hatun,işte senin bu pratik zekana hep hayran olmuşumdur zaten:icecream:

Ben bir dalga gecme sezdim burda :mymeka::1rolleyes::roflol:

yarin okullar acliyor :lepi:yasasinnnnnnnnnnnnn

Selim Mert'im okulunu arkadaslarini cok ozlemis :asigim:

Tum cocuklarimiza yeni donemde basarilar diliyorum :asigim:

bizdede gece korkusu başladı son bir aydır zor oldu ama atlattık çok şükür

Gündüz yaşadıklarından dolayı gece uyuduklarında muhakakk aynısını yaşayabiliyorlar..
Geçen yaz formula 1 yarışlarına götürdü babamız mesela,gece sabaha kadar
:1shok:Vayy arabaya bak
:1shok:vay araba spink attı
:1shok:bas gaza basss
Diye uyanıp uyanıp gece sabaha kadar bağırdığını hatırlarım..
O gün yaşadığı,etkilendiği her ne varsa gece aynısını yaşayabiliyor meleklerdelikafadulden

belki saçma gelicek ama psikolojisi bozulur diye korkuyorum.sevilmediğini düşünür falan diye.kıyamıyorum sanırım yaa.gittikçe dahada zorlaşır ayırmak ama değilmi tecrübeli arkadaşlar??

Ben bir dalga gecme sezdim burda :mymeka::1rolleyes::roflol:

yarin okullar acliyor :lepi:yasasinnnnnnnnnnnnn

Selim Mert'im okulunu arkadaslarini cok ozlemis :asigim:

Tum cocuklarimiza yeni donemde basarilar diliyorum :asigim:

:a015:Ben hariççç:a015:
Kısmet seneye artık,bizde okullu olucağız:hooray:
Bende seneye senin gibi hava atarım artıkınkaydirigubbakcemile3
Ama bu topik 5 yaş gurubu olur..
Ay düşünsene Zepp biz 18 yaş gurubu anneleri topiğimizi bilem açarız kız diminaniknanik
Anam kaynana olcez,bu seferde gelinler topiği falan açarızdelikafadulden

kesinikle katılıyorum bizimkide okulda problem yaşamaya başladı rüyalara yansıdı okuldan aldık ama korkuları yenmek baya zor oldu.okulda kötü bir tecrübe oldu

acariz acariz :jeyyar::roflol:

belki saçma gelicek ama psikolojisi bozulur diye korkuyorum.sevilmediğini düşünür falan diye.kıyamıyorum sanırım yaa.gittikçe dahada zorlaşır ayırmak ama değilmi tecrübeli arkadaşlar??

Asıl bu şekilde psikolojisi bozulur,yanlış yapıyorsun canım inan bana çok yanlış..
Oğlumdan hatırlıyorum bizim odamız diye yatak odasından bahsediyordu.
Kendi odasını hiç benimseyemedi..
Sonra onunla birlikte bir güzel konuştum,birlikte uyudum..
Zamanla alıştı..
Sende bir yerden başla ama sakın yarım bırakma..
Çocuklar bizlerden daha da uyanıklar inan bana,senin düşünemediklerini bile düşünüp uygulayabiliyorlar bazen:jeyyar:

Hadi bana musade esim sehir disinda :asigim:
cocuklari banyo yaptirip yatirayim O gelemeden ...
:jeyyar:basbasa kalalim de mi ?

Hem Selim Mert'im mis mis gitsin okuluna

yarin ben goturecegim nasip olursa selim 'i okula :asigim:;oglanci ya bu donem :jeyyar:

kesinikle katılıyorum bizimkide okulda problem yaşamaya başladı rüyalara yansıdı okuldan aldık ama korkuları yenmek baya zor oldu.okulda kötü bir tecrübe oldu

Bir gece uyur gezer bile oldu benim oğlan valla
Ay çok korkmuştum o gece
Hemen okudum üfledimşutarafagittiiyi geldi çocuğa hiç deliksiz sabahladı.

Okulda problem derken ne gibi bir problem canım,arkadaşı ile ilgilimi öğretmeni ile ilgilimi?fisfisfis

Çok üzgünüm çoookİyi ya git önce çocukları yıka,pakla
Sonrada sen süslen,püslen,misler sürün.:icecream:

arkadaşlar bişey soracam çocuklarınızın pc yle arası nasıl benimkiyle başım dertte
çok vakit geçiriyor bi türlü engel olamıyorum fazlasıyla bağımlılık yaptı

Selim Mertime ve yarın okula başlayacak tüm meleklere başarılar..
Bütün başarılar sizlerle olsun inşallaha.s.

arkadaşlar bişey soracam çocuklarınızın pc yle arası nasıl benimkiyle başım dertte
çok vakit geçiriyor bi türlü engel olamıyorum fazlasıyla bağımlılık yaptı

Günlük sadece belirli bir süre oyun oynarız,o kadar..
Fazlası yada eksiği yok..
Bence bir kota koy,yada saat tut.Otursun oynunu oynasın ama hadi artık kalka bilgisayar başından deyincede kalksın..
İnat ediyorsa,bilgisayar başına belirli bir süre oturtma aklı başına gelir..
Eee böyle oluncada zaten kurallara kendiside uyucaktır.sositososito

oğlum çok hareketli ve sosyal bi çocuktu tu diyorum çünki okulda değişti öğretmeni çok katıydı çok fazla baskı yapmış konuşma koşma yapma etme derken çocuk okuldan soğuda gece korkuları oluştu 1aydır göndermiyorum daha yeni yeni kendine geliyor çok pişmanım okula gönderdiğim için

:çok üzgünüm:Ay kıyamam yaaa :teselli:
İşte böyleleri yüzünden çocuklar okuldan soğuyorlar ve gitmek istemiyorlarklava:
Çok iyi yapmışsın okuldan almakla canım:asigim:

bir gün yasakladım çocuk ağıtlar yaktı resmen ben yaşayamam bil.sız dayanamam daha neler neler okuldanda çıktı biraz izin veriyim dedim ipin ucu kaçtı

merhaba benimde oğlum 4 yaşında adıda özgür oğlum bibaronu çok seviyor sütüde çok seviyor yemekten önce ve yemekten sonra olsun aklına geldiğinde veya uykusu geldiğinde bibaran istiyor ve ben nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum yani onun için biroronsun hayat olmaz evde sütü saklıyorum süt bitti diye kandırmaya çalışıyorum veya bibaran olsun onu saklıyorum onu buldurana kadar benimle evde kavga ediyor ne yapacagımı bilmiyorum neolur bana yardımçı olun

Allaaaammm alaaaam sonunda bana da hesabımı karıştırdınız ya, ne diyim size şimdi.... şakkıdı.

Çok afff buyurun gülmekten altıma işedim , ben hesap yapmayı mı unuttum diye..:roflol: :roflol:

23 Mart 2006 koçumun doğduğu gün. 23 Mart 2009 da üç yaşını doldurmuş 4 yaşından gün almış olacak. Ben mi yanlışım yohsaaaa... :tomato:

Selim Mertime ve yarın okula başlayacak tüm meleklere başarılar..
Bütün başarılar sizlerle olsun inşallaha.s.

tsk ederim teyzesi :asigim:

: ) hah bende onu diyorum iste bizimkiler 2005 dogumlu :asigim:
doldurdugun yas soylenir a.s

olsun :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…