4 yas grubu anneleri ...

benim kızımda nerdeyse iki sene oldu
ama cadının damak tadı cok fazla süt begenmiyor görümcemin inekleri var ondan süt alıyoruz her köye gittigimizde ve evde yapıyorum yogurdu ben o gün onun sütünden verdim icmedi bir iki gün sonra babası başka marka süt almıs bana ne dese begenirsiniz anne bu fatma halanın sütünden yok kızım bak kutuda desemde inekleri gösteriyor bak buda fatma halanın ineklerinden diye icmedi ne kadarda üstelediysem hazır süt diye yok dedi hanım bence onların damak tadına zevklerinede önem vermek gerek kendi isteklerinede bırakmak lazım zaten o biraz büyürse kendi bırakacaktır
erkek olacak ya kendince

ah ahh keske canim kararli dursaydin ...
iki hafta ne guzel direnmissin
biliyorsunuz cocuklarin iradesi bizimkinden kuvvetli ..a.s

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
adivarcigim biraksin canim ya..
kocaman delikanli oldu gamyoncuiremsu
renkli pipetleri denedin mi ?
Selim cok sevmisti oyle ..
biz uzun zama oldu biberonu birakali :asigim:
Ah Zeppim neler denemedimki,renkli pipetli bardaklar..
Böyle en hassas olduğu şey arabadır.Arabalı bardaklar..
Yok ne yaptıysam vazgeçiremediğim biberon ile süt içmeyi yaa:çok üzgünüm:
Bende artık bırakım valla,çişi nasıl öğrnediğyse,sütüde bardakta içmeyi öğrenecektir artık:1ninca:

Ohhh be demekki yalnız değilmişim:teytey:ay buna nasıl sevindim anlatamam:dance:
Kendimi kötü hissediyordum şimdi yalnız olmadığımı görünce inan kendi adıma söyleyeyim çok sevindim..
Aman be ister bardakta içsinler,ister biberonda yeterki süt içsinler:içelim:
Ne çocuklar tanıdım gördüm süt içmeyen, zorla süt içirtmeye çalışann anneler gördüm.
bunada şükredelim biz :sm_cool:

adıvarcım heralde listede bir tek benim oğlumun ismi eksik oğlumun adı halil ibrahim ......benim oğlumda sütü tek başına içmiyo ya nesgik katıp içiriyom yada süte coco procs katarak veriyorum başka türlü sade içiremiyom............

evet canim insallah:teselli:

kaydirigubbakcemile3
Selim Mert sabah bir bardak gece yatmadan evvel bir bardak daha iciyor ;cok seviyor sutu yaa:asigim:
17 ay emzirmistim kuzumu :asigim:

Arkidişler ben geldim. Tüm 4 yaş grubu toplanmışınız buraya, aferim size... :jeyyar:
Şimdi benim oğlum da 23 Mart 2006 doğumlu.. 4 yaşına girmesine daha bi ay var koçumun...

Ben naapıyım şimdi
Gidiyim, 1 ay sooona mı geliyim.. :roflol:

:) yok yok gel simdi kaydirigubbakcemile3
hosgeldin :1hug:
sanirim 2005 dogumlu yanlis mi oldu acaba?:1rolleyes:
2006 li ise bizim veletlerden kucuk oluyor kafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar benide alın benim oğlumda 9 aralık 20004 lü adı boran

:teytey:Ay hoşgeldiniz arkadaşlar ne demek kapımız büütn annelere sonuna kadar açık..:1hug:

kızlar bende sizdenim.4,5 oldu artık benim oğluş.ama bir türlü ayrı yatıramıyoruz.sizlerde durum nasıl?

Parmak hesabı yapıyorum..Bir dakika.
2009'dan 2006 yı çıkar kaç kaldı:uhm:
Benim matematik hesabım yoktur,ben bu hesabı yapamıyacağım sanırsamkafamçokkarıştı

kızlar bende sizdenim.4,5 oldu artık benim oğluş.ama bir türlü ayrı yatıramıyoruz.sizlerde durum nasıl?

:jeyyar:Ay ben bu konuda çok ceyyarım yani aff yok..
Saat en geç 10,yatağa hooppp kon misali..:mymeka:
Bu düzeni oturtana kadar çok uğraştım,çok ağladı uyumayacağım uykum yok diye..
Ama sonra vücut zamanla alıştığı için,direk kendisi geliyor
mirmirmirmirAnnecim uykum geldi diyegamyoncuiremsu

olmazzzzzzzzzzz gercekten mi ?delikafadulden
benim oglus 1,5 yasinda beri kendi odasinda kendi yataginda yatiyor :asigim:
acayip disiplinliyim bu konularda ..
keske erkenden ayirsaydin akli ermeden :teselli:

Parmak hesabı yapıyorum..Bir dakika.
2009'dan 2006 yı çıkar kaç kaldı:uhm:
Benim matematik hesabım yoktur,ben bu hesabı yapamıyacağım sanırsamkafamçokkarıştı

:roflol:adivarcigim arkadasin ki bizimkilerden 1 yas kucuk aslinda
aha ben yaptim hesabi iste :lepi:kaydirigubbakcemile3

ayrı uyutmak için neler denedim neler.uyumayı kabul ediyor ama bi bakıyorum gece yarısı gözler açık uyumuyor.canavar görmüş gibi ürrkek bi ruh hali..en uzun uyuma süresi 10 dk.tabi bana yine uykusuz geceler..vazgeçiyorum.keşke küçükken ayırsaydım şimdi yapamıyorum yaa.

bizdede gece korkusu başladı son bir aydır zor oldu ama atlattık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…