Benim oğlumde sütünü biberonla içiyor...Sütü çok seviyor ma sadece biberonda..
Geçenlerde bibberonların hepsini çöpe attım, kararlıydım bardakla içirecekdim...Değişik bardaklar aldım eğlenceli belki içer diye...
Ama malesef bir yudum dahi içmedi.. Bende ozaman süt yok diye inatlaştım vermedim..
Hergün süt içmeden uyumayan çocuk, hatta bazen 2 biberon süte banamısın demeyen çocuk, bardaktaki süte dönüp bakmadı bile..
2. haftada pes ettim gittim bibero aldım...
Biberondon başka bişeyle mümkünatı yok içmiyor.. Ne zamna kadar süre bilmiyorum..:çok üzgünüm:
Ah Zeppim neler denemedimki,renkli pipetli bardaklar..kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
adivarcigim biraksin canim ya..
kocaman delikanli oldu gamyoncuiremsu
renkli pipetleri denedin mi ?
Selim cok sevmisti oyle ..
biz uzun zama oldu biberonu birakali :asigim:
Ohhh be demekki yalnız değilmişim:teytey:ay buna nasıl sevindim anlatamam:dance:Benim oğlumde sütünü biberonla içiyor...Sütü çok seviyor ma sadece biberonda..
Geçenlerde bibberonların hepsini çöpe attım, kararlıydım bardakla içirecekdim...Değişik bardaklar aldım eğlenceli belki içer diye...
Ama malesef bir yudum dahi içmedi.. Bende ozaman süt yok diye inatlaştım vermedim..
Hergün süt içmeden uyumayan çocuk, hatta bazen 2 biberon süte banamısın demeyen çocuk, bardaktaki süte dönüp bakmadı bile..
2. haftada pes ettim gittim bibero aldım...
Biberondon başka bişeyle mümkünatı yok içmiyor.. Ne zamna kadar süre bilmiyorum..:çok üzgünüm:
evet canim insallah:teselli:Ah Zeppim neler denemedimki,renkli pipetli bardaklar..
Böyle en hassas olduğu şey arabadır.Arabalı bardaklar..
Yok ne yaptıysam vazgeçiremediğim biberon ile süt içmeyi yaa:çok üzgünüm:
Bende artık bırakım valla,çişi nasıl öğrnediğyse,sütüde bardakta içmeyi öğrenecektir artık:1ninca:
Ohhh be demekki yalnız değilmişim:teytey:ay buna nasıl sevindim anlatamam:dance:
Kendimi kötü hissediyordum şimdi yalnız olmadığımı görünce inan kendi adıma söyleyeyim çok sevindim..
Aman be ister bardakta içsinler,ister biberonda yeterki süt içsinler:içelim:
Ne çocuklar tanıdım gördüm süt içmeyen, zorla süt içirtmeye çalışann anneler gördüm.
bunada şükredelim biz :sm_cool:
Arkidişler ben geldim. Tüm 4 yaş grubu toplanmışınız buraya, aferim size... :jeyyar:
Şimdi benim oğlum da 23 Mart 2006 doğumlu.. 4 yaşına girmesine daha bi ay var koçumun...
Ben naapıyım şimdi
Gidiyim, 1 ay sooona mı geliyim.. :roflol:
Arkidişler ben geldim. Tüm 4 yaş grubu toplanmışınız buraya, aferim size... :jeyyar:
Şimdi benim oğlum da 23 Mart 2006 doğumlu.. 4 yaşına girmesine daha bi ay var koçumun...
Ben naapıyım şimdi
merhaba arkadaşlar benide alın benim oğlumda 9 aralık 20004 lü adı boran
merhaba arkadaşlar benide alın benim oğlumda 9 aralık 20004 lü adı boran
Ben naapıyım şimdi
kızlar bende sizdenim.4,5 oldu artık benim oğluş.ama bir türlü ayrı yatıramıyoruz.sizlerde durum nasıl?
kızlar bende sizdenim.4,5 oldu artık benim oğluş.ama bir türlü ayrı yatıramıyoruz.sizlerde durum nasıl?
Parmak hesabı yapıyorum..Bir dakika.
2009'dan 2006 yı çıkar kaç kaldı:uhm:
Benim matematik hesabım yoktur,ben bu hesabı yapamıyacağım sanırsamkafamçokkarıştı
:roflol:adivarcigim arkadasin ki bizimkilerden 1 yas kucuk aslinda
aha ben yaptim hesabi iste :lepi:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?