- 18 Ekim 2007
- 5.016
- 1.608
- 698
Arkadaşlar öğretmen arkadaşlara birşey danışmak istiyorum ya da böyle bir durumla karşılasan velilere oğlum devlet okulunda bir kresse gidiyor 4 yaşında okul açıldı açılalı oğlum 3 kere öğretmen değişti yeni gelen öğretmen daha geldiği günden itibaren oğluma ve diğer öğrencilere ceza gibi uygulama yapıyor kapıda bekleme cezası oyuna almama cezası sınıfta tek kalma cezası gibi bu uygulama doğrumu pazar toplantı var çok doluyum en çokta benm oğlum almış suçları oyuncağa oyun saati dışında dokunmak lütfen cevap yazın.uygulamanın adı timeout devlet okulunda geçerli mi çok küçükler sonucta
Duzenleme =Konuştuk öğretmen çok başıboş kalmışlar yani herkes kafasına göre hareket ediyor dedi bilerek sıktım dedi kuralları öğrenmesi için dedi merdiven de koşarak indiği için sınıfta 20 dk bekletmis 3 kez uyarması rağmen tekrarlamış hatasını şimdi çok iyi oğlum alışmış öğretmen aradı oyuncak konusunda bizde ödüllendirdik onu öğretmene on yargılı davranmışsız aslında bir düzene oturtmaya calisiyormus şimdi çok şükür herşey yolunda .
Duzenleme =Konuştuk öğretmen çok başıboş kalmışlar yani herkes kafasına göre hareket ediyor dedi bilerek sıktım dedi kuralları öğrenmesi için dedi merdiven de koşarak indiği için sınıfta 20 dk bekletmis 3 kez uyarması rağmen tekrarlamış hatasını şimdi çok iyi oğlum alışmış öğretmen aradı oyuncak konusunda bizde ödüllendirdik onu öğretmene on yargılı davranmışsız aslında bir düzene oturtmaya calisiyormus şimdi çok şükür herşey yolunda .
Son düzenleme: