- 8 Kasım 2019
- 252
- 183
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beril sevin
-
3 hafta olduk başlayalı, okul öncesi eğitim için MEB in anaokuluma gidiyor oğlum.
Bugun yangın merdiveninden çıkmış okul dışına gitmiş, beni aradılar ve telefonda konuşurken bulduklarını söylediler.
Ne yapmalıyım nerde yanlış yapıyorum
Sosyalleşsin diye gönderiyorum, biraz fazla hareketli ve meraklıCanim benim fikrim 4 yas cok erken bence önümuzdeki yıl ver okula.daha ana kuzusu savunmasız zaten lise universite derken ömürlerinin yarisini okuyarak geciriyorlar.
ben okula bıraktıktan Yarım saat sonra öğretmen aradı kayıp diyeNasıl yani kim konuşuyormuş telefonda
Yangın merdiven kapısı duvar gibi duruyor birleşik gibi sadece kolu varSizin ufaklık fazla dikkatli bu hem iyi hem kötü ama okulun ihmali çok büyük. Bence ciddi uyarın veya alın çocuğunuzu yola falan çıksa ne olacaktı
sınıfa girmemiş zaten yenii başladı okula, alışma sürecinde ve çok şükür Allah'ım koruduKendinizde neden hata arıyorsunuz, çocuğun okuldan kaçmasına sebep olanlarda arayın. Yangın merdiveni kapısı nasıl açıkmış hayretle okudum.
4 yaşında çocuğum var, gözümün önüne geldi o sahne, korkunç
Alışma sürecinde görevli ablalar ilgileniyor sınıfa alışana kadar4 yaşındaki çocuğun ne işi var yangın merdivenin de ya? Nasıl çıkmış sınıftan? Çünkü öğretmenleri hep başında bildiğim kadarıyla.
Ben o okulu görmedim. Şu anda almanyada bir mahkeme var. 3 yaşındaki çocuk kreş den çıkmış ve yakınlarda olan bir deride boğulmuş. Yani insan bunlara çocuklarının canını emanet ediyor. Başlarım egitimlerinede. Daha can güveni yok
benim de öyleOkula her gidişinde zaten aklım kalıyor, paranoyalarıma paranoya eklendi resmen
nasıl olduysa yalnız kalmış demek ki, öğretmen elinden gelse beni sorumlu tutacakBaşlık yanlıs olmuş.. okuldan çıkma olacaktı.. çocuk kaçmak niyetiyle çıkmamıştır. Merak etmiştir ki bence yasina uygun davranmiş
Yangın merdiveni kapıları açık olmalı zaten,burada ihmal öğretmenin ve okulun. Bu yaştaki çocuklar sınıfta yalnız bırakılmaz. Öğretmen molada iken yardımcı abla durur başlarında..@derin sularda daha iyi bilir tabiki:)
evet o minik 4 yıldır beni ne hallere soktu, sırayı öğretmene saldım :)Yangin merdiveni niye acikmis, bu okulda hic mi guvenlik falan yok kimse gormemis mi cocugu cikarken?
Ayrica minigi cidden takdir ettim, bu yasta kacma planlayacak zekada...bu cocuk yurur gider valla gayet akilli bir insan
Sınıfta zaten 4 yaş grubu varCanım MEB için 4 yaş küçük. Sınıflar 25-30 arası. Tek öğretmen var. Bir yardımcı ya oluyor ya olmuyor. O kadar çocuğun tuvalete gidip gelmesi bile problem.
benim oglumda 4 yas okula verdim 10 gunum zehri zeber oldu agladi okulda kakasini yapmis ogretmeni uzrini degstirmis cok sordum kendime okulda psikologla gorustu hattaa ama yok en son cisini yapmadi eve donuste araabaya koymamla altina birakti.... daha neler ... olmayinca olmuyor yaslari kucuk seneye denicem herkes bir olmuyor zorlama derim3 hafta olduk başlayalı, okul öncesi eğitim için MEB in anaokuluma gidiyor oğlum.
Bugun yangın merdiveninden çıkmış okul dışına gitmiş, beni aradılar ve telefonda konuşurken bulduklarını söylediler.
Ne yapmalıyım nerde yanlış yapıyorum
Özele mi verdiniz?benim oglumda 4 yas okula verdim 10 gunum zehri zeber oldu agladi okulda kakasini yapmis ogretmeni uzrini degstirmis cok sordum kendime okulda psikologla gorustu hattaa ama yok en son cisini yapmadi eve donuste araabaya koymamla altina birakti.... daha neler ... olmayinca olmuyor yaslari kucuk seneye denicem herkes bir olmuyor zorlama derim
Ben o okulu görmedim. Şu anda almanyada bir mahkeme var. 3 yaşındaki çocuk kreş den çıkmış ve yakınlarda olan bir deride boğulmuş. Yani insan bunlara çocuklarının canını emanet ediyor. Başlarım egitimlerinede. Daha can güveni yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?