4 yaş ve okuldan kaçma

Canim benim fikrim 4 yas cok erken bence önümuzdeki yıl ver okula.daha ana kuzusu savunmasız zaten lise universite derken ömürlerinin yarisini okuyarak geciriyorlar.

Başlık yanlıs olmuş.. okuldan çıkma olacaktı.. çocuk kaçmak niyetiyle çıkmamıştır. Merak etmiştir ki bence yasina uygun davranmiş

Yangın merdiveni kapıları açık olmalı zaten,burada ihmal öğretmenin ve okulun. Bu yaştaki çocuklar sınıfta yalnız bırakılmaz. Öğretmen molada iken yardımcı abla durur başlarında..@derin sularda daha iyi bilir tabiki:)

Canım MEB için 4 yaş küçük. Sınıflar 25-30 arası. Tek öğretmen var. Bir yardımcı ya oluyor ya olmuyor. O kadar çocuğun tuvalete gidip gelmesi bile problem.

Canim benim fikrim 4 yas cok erken bence önümuzdeki yıl ver okula.daha ana kuzusu savunmasız zaten lise universite derken ömürlerinin yarisini okuyarak geciriyorlar.
Sosyalleşsin diye gönderiyorum, biraz fazla hareketli ve meraklı
Nasıl yani kim konuşuyormuş telefonda
ben okula bıraktıktan Yarım saat sonra öğretmen aradı kayıp diye
Sizin ufaklık fazla dikkatli bu hem iyi hem kötü ama okulun ihmali çok büyük. Bence ciddi uyarın veya alın çocuğunuzu yola falan çıksa ne olacaktı
Yangın merdiven kapısı duvar gibi duruyor birleşik gibi sadece kolu var
sınıfa girmemiş zaten yenii başladı okula, alışma sürecinde ve çok şükür Allah'ım korudu
4 yaşındaki çocuğun ne işi var yangın merdivenin de ya? Nasıl çıkmış sınıftan? Çünkü öğretmenleri hep başında bildiğim kadarıyla.
Alışma sürecinde görevli ablalar ilgileniyor sınıfa alışana kadar
çok üzüldüm
Okula her gidişinde zaten aklım kalıyor, paranoyalarıma paranoya eklendi resmen
benim de öyle
nasıl olduysa yalnız kalmış demek ki, öğretmen elinden gelse beni sorumlu tutacak
Yangin merdiveni niye acikmis, bu okulda hic mi guvenlik falan yok kimse gormemis mi cocugu cikarken?

Ayrica minigi cidden takdir ettim, bu yasta kacma planlayacak zekada...bu cocuk yurur gider valla gayet akilli bir insan
evet o minik 4 yıldır beni ne hallere soktu, sırayı öğretmene saldım :)
Canım MEB için 4 yaş küçük. Sınıflar 25-30 arası. Tek öğretmen var. Bir yardımcı ya oluyor ya olmuyor. O kadar çocuğun tuvalete gidip gelmesi bile problem.
Sınıfta zaten 4 yaş grubu var

benim oglumda 4 yas okula verdim 10 gunum zehri zeber oldu agladi okulda kakasini yapmis ogretmeni uzrini degstirmis cok sordum kendime okulda psikologla gorustu hattaa ama yok en son cisini yapmadi eve donuste araabaya koymamla altina birakti.... daha neler ... olmayinca olmuyor yaslari kucuk seneye denicem herkes bir olmuyor zorlama derim

Bir öğretmen olarak açıkçası çocuğunuzun sınıf öğretmenlerinde kusur buluyorum. Her çocuktan sorumlular ve asla böyle bir şey olamaz. Yangın merdiveni kapısı nasıl açık olur? Öğretmen çocuğun sınıftan çıktığını nasıl anlamaz farkına varmaz gerçekten şaka gibi... Asla çocuğunuzu sorgulamayın çocuk bu her davranış beklenebilir. Ama onların güvenliğinden sizin güvenip teslim ettiğiniz kişiler sorumlu. Şikayet edebilme şansınız varsa edin.Geçmiş olsun Allah korumuş.

Özele mi verdiniz?

Ya aynisi Danimarkada da oldu daha 1 ay oncesine kadar. Ormana geziye gidiyorlar nasil oluyor ise cocuk ayriliyor grupdan ve gec fark ediliyor. Cocugu su birikiminde buluyorlar. Ilk yardim yapsalar da gec kalinmis.

Konu sahibi okulun buyuk ihmali var. Bence pesini birakmayin. Nasil kimse fark etmemis gittigini

Nasil öğretmen sizi suclu çıkaracak? Sizin yaptığınız bir hata yok ki yani siz okula teslim etmişsiniz bundan sonrası onların görevi can güvenliği cok üzüldüm allah korusun insan aklini kaçırır bence siz sikayet edin . Çocuğunuzu eger verecekseniz daha güvenli bir yere verin. Benim oğlum 3 yaşında devlete gitti deli gibi korunuyordu bağımsız bir anaokuluydu. Biz okulun bahçesinden girince kapıya görevli çıkıyordu. Koridorlarda hep ablalar vardi, kartla giriş cikis oluyordu. Tabiki cocuk yangin merdivenini denemiş ama hadi orasi akillarina gelmeseydi cok kötü oldum. Cok geçmiş olsun.
Yalniz şikayet edin, öğretmen ne demek sizi suçlu çıkaracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…