- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Beril sevin
-
öğretmen sizi nasıl suçlu buluyor nerdeyse ona çok çok şaşırdımÖğretmen aradı ve korkuyla endişeyle hemen gelin oğlunuz kayıp dedi, o sırada da bulunduğunu söyledi, zaten okula baya uzaktım, gitmem 1 saati buldu
Güvenlikli aslında, sadece yangın merdiveni kapalı olsada kilitli olmuyormuş, her hangi bi durumda kullanabilmek içinAlisma surecinde olur boyle ama okul guvenlikli degil onu anladim
Yangın merdivenden bahçeye, bahçeden de okul dışına çıkmışOkulun bahcesıne mı cıkmıs merdıvenden, yoksa dısarı ya mı?
Bağırıp çağırmadım ama ciddi bi şekilde konuştum, nasıl gözden kaybolur dedim, sizin sorumluluğunda çocuk dedimöğretmen sizi nasıl suçlu buluyor nerdeyse ona çok çok şaşırdım
sizin tepki verip bağırıp çağırmanız gerekti
elinizden geleni yapın
kuzuyu Allah ım korumuş çok şükür
Olasi bir tehlike durumu icin yangin merdiveni kapilarini kilitli tutmayiz biz okulda. Bende Meb. Na bagli bir anaokulundayim. Burda ihmal aslinda yangin merdiveninin kilitli olmamasi degil cocugun gozden kaybolmasi.Yangın merdiveni olduğu için acil durumlarda çıkmak için açık kapı, açık derken kapı kapalı ama kilitli değil, ama ne olursa olsun orda bir çok çocuk var ve her hangi biri kapıyı kolaylıkla açıp gidebilir, yada ordan birisi okula girebilir
Aramadım henüz, hastayım ve hastanedeyım dünden itibaren, okula da göndermedim oğlumuAradınız mı 150'yi?
Okulun nasıl bir disiplini. Var öyle3 hafta olduk başlayalı, okul öncesi eğitim için MEB in anaokuluma gidiyor oğlum.
Bugun yangın merdiveninden çıkmış okul dışına gitmiş, beni aradılar ve telefonda konuşurken bulduklarını söylediler.
Ne yapmalıyım nerde yanlış yapıyorum
Guvenlık yokmuYangın merdivenden bahçeye, bahçeden de okul dışına çıkmış
Teşekkür ederim yorum için. Oğlumun vurma veya zarar verme gibi huyları yok. Sadece meraklı bi kişiliğe sahip, okula bu yüzden gönderiyorum, okulla iletişim halinde olacağız ve gerekli görüşmeler sonrasında pedagog a başvuracagızçocuğunuz nasıl bir çocuk ki sınıfa girmeme isteğini öğretmen okul görevlisiyle hallediyor?
hani bu kadarı yaramazlık değil başka bir sorun gibi geldi bana, psikiyatriste pedagog a göturdunuz mu?
başka konuda bir hanım bahsetmişti çocuğunun sınıfında çok hareketli bir çocuk varmış surekli koşuyor itiyor boğaz sıkıyor,vuruyormuş.orda herkes diğer çocuğun o okulda ne işi var minvalinde konuşmuştu.
böyle bir çocuksa eğer kalabalık anaokuluna gönderme ısrarı neden, baktınız diğer çocuklardan çok farklı hareket ediyor neden başka yöntemler denemiyorsunuz? pedagog çocuk psikiyatristi gibi?
normalde bir çocuk sınıfa girmek istemese de öğretmen tutup sınıfa koyabilir,4-5 yaşında çocuk bunlar, ki siz kendiniz diyosunuz gulerek ben 4 yıl neler çektim sıramı öğretmene savdım diye. bence bu hiç komik değil çocuğunuzun hareketlerinden yine siz sorumlusunuz. sınıfında 20-30 çocuk olacak öğretmen, sizin çocuğunuzun başında mı beklesin aman çok hareketli diye.
öğretmen sorumsuzsa sonuna kadar hakkınızı arayın, ama sorun sizin çocuğunuzun davranışlarındaysa bence ilk önce bir terapi tedavi vs neyse yaptırın sonra anaokuluna başlatın. Allah korusun başına birşey gelse öğretmenden hesap sorsanız da oğlunuzun sağlığını geri getiremezsiniz, keşke dememek için yerinizde olsam doktora götururdum.
Yok ama okul kapıları kilitli, çocuklar çıkamıyor kapıdanGuvenlık yokmu
Öğretmen sınıfta etkinlik yapıyormuş, görevli abla neredeydi bilmiyorum, oğlum da bulmaya çalıştılar suçuİnanamıyorumAllah korumuş çok geçmiş olsun... Öğretmen veya yardımcı abla neredeymiş bu sırada?
Teşekkür ederim yorum için, konuşuyorum oğlumla umarım neyin tehlikeli olduğunu anlayabilirOkulöncesinde uyum zamanı bu tarz olaylar olabiliyor. Çalıştığım anaokulunda pencereden kapıdan kaçan çocuklar oluyordu kaşla göz arası. Çocuğa bişey olmadıği için şükredin zatn hareketli diyosunuz onlarca çocuk var sınıfta. Çocuğuza tehlikelerden sık sık bahsedip okulla da önlem alması içinde konuşabilirsiniz. Gelmiş geçmiş olsun
Öğretmen ilk gün den itibaren istemedi oğlumu, daha tanımadan zor olcak demeye başladı, baska sınıflarda kontenjan dolu ne yazık ki , zaten özel okula verin dedi ilk günlerde, imkanım olsa en iyi eğitimi veririm dedimçocuğunuz nasıl bir çocuk ki sınıfa girmeme isteğini öğretmen okul görevlisiyle hallediyor?
hani bu kadarı yaramazlık değil başka bir sorun gibi geldi bana, psikiyatriste pedagog a göturdunuz mu?
başka konuda bir hanım bahsetmişti çocuğunun sınıfında çok hareketli bir çocuk varmış surekli koşuyor itiyor boğaz sıkıyor,vuruyormuş.orda herkes diğer çocuğun o okulda ne işi var minvalinde konuşmuştu.
böyle bir çocuksa eğer kalabalık anaokuluna gönderme ısrarı neden, baktınız diğer çocuklardan çok farklı hareket ediyor neden başka yöntemler denemiyorsunuz? pedagog çocuk psikiyatristi gibi?
normalde bir çocuk sınıfa girmek istemese de öğretmen tutup sınıfa koyabilir,4-5 yaşında çocuk bunlar, ki siz kendiniz diyosunuz gulerek ben 4 yıl neler çektim sıramı öğretmene savdım diye. bence bu hiç komik değil çocuğunuzun hareketlerinden yine siz sorumlusunuz. sınıfında 20-30 çocuk olacak öğretmen, sizin çocuğunuzun başında mı beklesin aman çok hareketli diye.
öğretmen sorumsuzsa sonuna kadar hakkınızı arayın, ama sorun sizin çocuğunuzun davranışlarındaysa bence ilk önce bir terapi tedavi vs neyse yaptırın sonra anaokuluna başlatın. Allah korusun başına birşey gelse öğretmenden hesap sorsanız da oğlunuzun sağlığını geri getiremezsiniz, keşke dememek için yerinizde olsam doktora götururdum.
Yani 4 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz... Ortaokul veya lise öğrencisi olsa tamam diyeceğim...Öğretmen sınıfta etkinlik yapıyormuş, görevli abla neredeydi bilmiyorum, oğlum da bulmaya çalıştılar suçu
Gerekeni konuştum yangın merdiveni önüne bsey koyacaklar,Bizim veliler çocuklarının ceketi kaybolduğunda ortalığı ayağa kaldırıyordu. 2 ay boyunca havuz bonesi aradığımı biliyorum, kaldı ki branş öğretmeniyim.
Sonuç olarak burada çok büyük ihmal var. Lütfen bu konuda dik durun, çocuğunuzun kaçması sizi suçlu duruma düşürmesin. O daha 4 yaşında bir çocuk ne bilsin kaçmayı.
Okula başladı başlayalı sindirmeye çalıştı öğretmen beni, almam için uğraştı, dün idareye gelmesini söyledim, orda bsey diyemedi, müdürün yanında gayet ılımlıydıYani 4 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz... Ortaokul veya lise öğrencisi olsa tamam diyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?