4 yaş ve okuldan kaçma

3 hafta olmuş bunun alışma haftası falan kalmamış . Ne demek 3 haftadır görevli ablayla birlikte . Çocuğunuz biraz hareketliyse öğretmen de kolayını böyle bulmuş demekki.. bir de telefon olayını anlamadım , kimle konuşurken bulmuşlar , telefonu nerde bulmuş ?

Devletin ana okulu neden kötü olsun, ben tam tersi özele verip memnun kalmamıştım, sonra devlete verdim ve çok memnun kaldım her anlamda.
İkinci çocuğumu da aynı okula verdim.
4 yaşında erken değil ayrıca, çocuğa göre değişir bu durum. 3-6 yaş arası devlet ana okulları alıyor çocukları.

Bir öğretmen olarak açıkçası çocuğunuzun sınıf öğretmenlerinde kusur buluyorum. Her çocuktan sorumlular ve asla böyle bir şey olamaz. Yangın merdiveni kapısı nasıl açık olur? Öğretmen çocuğun sınıftan çıktığını nasıl anlamaz farkına varmaz gerçekten şaka gibi... Asla çocuğunuzu sorgulamayın çocuk bu her davranış beklenebilir. Ama onların güvenliğinden sizin güvenip teslim ettiğiniz kişiler sorumlu. Şikayet edebilme şansınız varsa edin.Geçmiş olsun Allah korumuş.
bi önceki konumda yazmıştım, öğretmen daha kayıt günü istemesi oğlumu, tavırları değiştikti. Başladıgı gün de uyumsuz etiketini yapıştırdı. Alın demeye getirdi konuyu, ama oğlum okula başlayınca daha kibar daha mantıklı olmaya başladı bu yüzden göndermeye devam ediyorum. Teşekkür ederim
Ya aynisi Danimarkada da oldu daha 1 ay oncesine kadar. Ormana geziye gidiyorlar nasil oluyor ise cocuk ayriliyor grupdan ve gec fark ediliyor. Cocugu su birikiminde buluyorlar. Ilk yardim yapsalar da gec kalinmis.

Konu sahibi okulun buyuk ihmali var. Bence pesini birakmayin. Nasil kimse fark etmemis gittigini
Bugun ben bıraktıktan sonra sınıfa girmek istememiş, görevli ilgileniyormıs, gözle kaş arasında yangın merdiveninden bahçeye, bahçeden de okul dışına çıkmış
O yangın merdiveninden çıkarken öğretmen pirinç mi ayikliyormus? 4 yaşında çocukta telefon ne arıyor?
Sınıfa girmemiş görevli ilgileniyormus, kaş ile göz arasında çıkmış, 10 dakika boyunca her yeri aramışlar bulamamışlar, öğretmen çabuk gelin diye beni aradı, o sırada bulundu oğlum
Ben olsam okulu şikayet ederim. Ne demek bu nasıl bir ihmal? Çocuğun can güvenliği yok umarım orada devam etmezsiniz.
Oğlum un eğitime ve sosyalleşmeye ihtiyacı var ve tek başıma bakıyorum çocuklarıma, başka okul şansım yok
Nasil öğretmen sizi suclu çıkaracak? Sizin yaptığınız bir hata yok ki yani siz okula teslim etmişsiniz bundan sonrası onların görevi can güvenliği cok üzüldüm allah korusun insan aklini kaçırır bence siz sikayet edin . Çocuğunuzu eger verecekseniz daha güvenli bir yere verin. Benim oğlum 3 yaşında devlete gitti deli gibi korunuyordu bağımsız bir anaokuluydu. Biz okulun bahçesinden girince kapıya görevli çıkıyordu. Koridorlarda hep ablalar vardi, kartla giriş cikis oluyordu. Tabiki cocuk yangin merdivenini denemiş ama hadi orasi akillarina gelmeseydi cok kötü oldum. Cok geçmiş olsun.
Yalniz şikayet edin, öğretmen ne demek sizi suçlu çıkaracak
yangın merdiveni kilitli değil, keşke kilitli olsa anahtar da kapı üstünde askıda olsa, bunu konuşacağım müdür hanımla
3 hafta olmuş bunun alışma haftası falan kalmamış . Ne demek 3 haftadır görevli ablayla birlikte . Çocuğunuz biraz hareketliyse öğretmen de kolayını böyle bulmuş demekki.. bir de telefon olayını anlamadım , kimle konuşurken bulmuşlar , telefonu nerde bulmuş ?
ilk günler görevli abla ilgilendi nedense bugun sınıfa girmek istememiş, o yüzden yine görevliye vermiş oğlumu
evet.. onceki yil.abisini devlete vermistik cok hirpalandik 💁
Öğretmenle alakalı mıydı
ben olsam okulu baslarina yikardim ne demek cikmis.ogretmeni napiyormus nasil farketmemeis
diğer öğrencilerle etkinlik yapıyormuş
Çocuk normal.
Anormal olan çocuğa sahip çıkmayan görevliler.
Meb'e şikayet edin.
Bu umarsızlıkla başka çocuklar zarar görmez inşallah.
düşünüyorum evet, nasıl şikayet edeceğim?
Devletin ana okulu neden kötü olsun, ben tam tersi özele verip memnun kalmamıştım, sonra devlete verdim ve çok memnun kaldım her anlamda.
İkinci çocuğumu da aynı okula verdim.
4 yaşında erken değil ayrıca, çocuğa göre değişir bu durum. 3-6 yaş arası devlet ana okulları alıyor çocukları.
Evet 3 yaşından sonra alıyorlar, oğlum 4 yaş grubuna gidiyor

Yangin merdiveni niye acikmis, bu okulda hic mi guvenlik falan yok kimse gormemis mi cocugu cikarken?

Ayrica minigi cidden takdir ettim, bu yasta kacma planlayacak zekada...bu cocuk yurur gider valla gayet akilli bir insan
Yangın merdiveni olduğu için acil durumlarda çıkmak için açık kapı, açık derken kapı kapalı ama kilitli değil, ama ne olursa olsun orda bir çok çocuk var ve her hangi biri kapıyı kolaylıkla açıp gidebilir, yada ordan birisi okula girebilir

benim oglumda 4 yas okula verdim 10 gunum zehri zeber oldu agladi okulda kakasini yapmis ogretmeni uzrini degstirmis cok sordum kendime okulda psikologla gorustu hattaa ama yok en son cisini yapmadi eve donuste araabaya koymamla altina birakti.... daha neler ... olmayinca olmuyor yaslari kucuk seneye denicem herkes bir olmuyor zorlama derim 🙄
Oğlum alışmaya çalışıyor fark ediyorum ama öğretmen alışamadı açıkcası

yaa bilmiyorum her ögretmen ayni degildir ama sirf ogretmenin gazabina ugradik pek kaale almiyorlar yanlarindaki yardimciya yukluyorlar herseyi... hakediyorlar mi aldiklari maasi orada tartisilir. baska okul imkaniniz var mi cevrenizde yakin da falan

ve evet ogretmenle alakaliydi. ilgi sifir hani anaokulu kres ogretmenleri biraz daha sabirli sevecen ilgili vs.diye dusunuruz yok kadin her dk gergin birsey sorsan ters bakiyo. olay da oglum 5 yazamamis 5 yasindaki cocuga 5 yapamiyorsun diye senin kadar beceriksizini gormedim falan demis cok agladi oglum.
su an 1.sinifta 5 rakamini ogrencekleri zaman aglamis yapamam diye hala etkisi uzerinde yani.

Yangın çıkış kapısı nasıl,niye açık? Diye soranlara şaşırdım.
Adı üstünde yangın çıkışı, kapısı kapalı olur kilitli değil.
Koluna yüklenince de açılır.
Bunda bir sorun yok.
Sorun çocuğunuzun gözden kaçırılması, takipsizlik.
Ayrıca 4 yaş çocuğu okuldan kaçma fikriyle değil merak ve hareket isteğiyle hareket eder.
Öğretmenin/okulun tavrı ise evlere şenlik,
tam bir sorumsuzluk örneği.
İnsan anneyi aramaya nasıl cesaret eder; çocuğunuz kayıp diye.
Tüm vaktini ve enerjisini öğrencisini bulmaya ayırmalıydı.

Ya aynisi Danimarkada da oldu daha 1 ay oncesine kadar. Ormana geziye gidiyorlar nasil oluyor ise cocuk ayriliyor grupdan ve gec fark ediliyor. Cocugu su birikiminde buluyorlar. Ilk yardim yapsalar da gec kalinmis.

Konu sahibi okulun buyuk ihmali var. Bence pesini birakmayin. Nasil kimse fark etmemis gittigini
Valla bu sebepten anaokulu gezilerine karşıyım. Gondermedim de. İlkokulda da birkaç tane yere yavaştan alışsın diye. Anası babası gezdirsin o yaştaki çocukları.
Öğretmenlere de yürek yemiş gözüyle bakıyorum valla iyi cesaret ediyorlar geziye götürmeye.

Çocugunuzdan öğretmen sorumlu ayrıca.
Suçunu bastırmak için size yüklenmiş.
Ama hiç ele avuca gelmeyen bir çocuğunuz varsa da göndermeyin bu yıl da.
Sizinle birlikte sosyallessin.

yaa bilmiyorum her ögretmen ayni degildir ama sirf ogretmenin gazabina ugradik pek kaale almiyorlar yanlarindaki yardimciya yukluyorlar herseyi... hakediyorlar mi aldiklari maasi orada tartisilir. baska okul imkaniniz var mi cevrenizde yakin da falan
Ne yazık ki merkeze uzak bi yerdeyiz ve yakınlarda okul yok, özel okullar da baya mesafeli

ve evet ogretmenle alakaliydi. ilgi sifir hani anaokulu kres ogretmenleri biraz daha sabirli sevecen ilgili vs.diye dusunuruz yok kadin her dk gergin birsey sorsan ters bakiyo. olay da oglum 5 yazamamis 5 yasindaki cocuga 5 yapamiyorsun diye senin kadar beceriksizini gormedim falan demis cok agladi oglum.
su an 1.sinifta 5 rakamini ogrencekleri zaman aglamis yapamam diye hala etkisi uzerinde yani.
Kıyamam ya nasıl da etkilenmiş 😪 çok üzüldüm
Umarım atlatır bu travmayı
Benim oğlum yüzünden etkinlik yapamıyormıs makas tutamıyormus buna benzer şikayet çok işittim bende

Kıyamam ya nasıl da etkilenmiş 😪 çok üzüldüm
Umarım atlatır bu travmayı
Benim oğlum yüzünden etkinlik yapamıyormıs makas tutamıyormus buna benzer şikayet çok işittim bende
kuzuum. cok kucukler yaa 😊 ben evde destekliyorum gun gun birseyleer ogretiyorum kesme yapistirma boyama alistriyorum

Valla bu sebepten anaokulu gezilerine karşıyım. Gondermedim de. İlkokulda da birkaç tane yere yavaştan alışsın diye. Anası babası gezdirsin o yaştaki çocukları.
Öğretmenlere de yürek yemiş gözüyle bakıyorum valla iyi cesaret ediyorlar geziye götürmeye.

Çocugunuzdan öğretmen sorumlu ayrıca.
Suçunu bastırmak için size yüklenmiş.
Ama hiç ele avuca gelmeyen bir çocuğunuz varsa da göndermeyin bu yıl da.
Sizinle birlikte sosyallessin.
Evet bende gezilere karşıyım, küçücük çocuklar ve başlarında 1,2 tane öğretmenle çok zor olmalı güvende tutmak,
Oğlum zor bi çocuk ama imkansız değil . Öğretmenin de tutumu önemli, ilk günden istemediği için suan zorlanıyor, bana baskı yapıyor almam için, ama alamam. Kuralları öğrenmesi için gitmek zorunda, kı ben psikolojik olarak çok yıprandım, oğlum yüzünden değil ama suan onun ve kendim için en iyisini yapmaya çalışıyorum

Back
X