4 yaş ve okuldan kaçma

Ay korkunç bir ihmal var burada. Nasıl gidebilir çocuk alıp başını. Neyse ki bir sorun yaşanmamış ama peşini bırakmayın,emanete sahip çıkmayı öğrensinler adam akıllı
Ya başına birşey gelseydi? Can bu hata kabul etmez
Üste çıkmalarına müsade etmeyin

Ay korkunç bir ihmal var burada. Nasıl gidebilir çocuk alıp başını. Neyse ki bir sorun yaşanmamış ama peşini bırakmayın,emanete sahip çıkmayı öğrensinler adam akıllı
Ya başına birşey gelseydi? Can bu hata kabul etmez
Üste çıkmalarına müsade etmeyin
Onlar da çok korkmuş , öğretmen özür dileyeceğine veya hatasını anlayacağına oğlumun davranışlarında sorun aradı, sınıfa girmedi dedi, huy olarak böyle alıp başını gitme durumları var mı dedi, tabi bunlar da normal sorular ama hiç yüzü kızarmadı

4 yaş çocuğunu gözetimsiz bırakan akılsız kim, onu sorgulamak lazım. Çocuğun yaptığına okuldan kaçmak denmez, o yaş grubu meraklı olur, hareketli olur. Aklına esmiştir, merdiveni görmüştür, denemek istemiştir, nereye iniliyor demiştir falan filan. Çocuğun okul içindeki güvenliği okulun ve öğretmenin sorumluluğunda. Çocuk merak edebilir, gitmeye yeltenebilir, öğretmenin de bu aşamada devrede olması gerekmez mi? Çocuk merdivene giderken nasıl görmemişler mesela? Açıklamaları nedir? Bu epey büyük bir olay. Dışarı çıkan çocuğu Allah korusun biri kolundan tutup götürebilirdi, Allah korusun araba çarpabilirdi, kaybolabilirdi. Başıma gelse epey rezalet çıkarırdım. Bir de 4 yaş çocuğunda telefon bulunması nasıl olabilir? Ona da şaştım.
Teşekkür ederim yorum için. Merak edip gitmiş zaten başka açıklaması yok, oğlumun kaçma huyu var mı diye sordu öğretmen, tabi ki yok dedim, sadece merak ettiği şeylerin üstüne gidiyor dedim.
Telefon yoktu oğlum da, öğretmen beni aradı oğlunuz kayıp çabuk gelin diye, o sırada konuşurken bulunduğunu söyledi

Onlar da çok korkmuş , öğretmen özür dileyeceğine veya hatasını anlayacağına oğlumun davranışlarında sorun aradı, sınıfa girmedi dedi, huy olarak böyle alıp başını gitme durumları var mı dedi, tabi bunlar da normal sorular ama hiç yüzü kızarmadı
Korksunlar bir zahmet.
Kacma huyu diye birşey olabilir mi ya? 15.5 aylık oğlum bile basıp gidiyor kendi kendine ben bakmayayım,gitsin sonra da huyu böyle mi diyeyim? Sınıfa girmiyorsa sizi arar söyler girmiyor gelin alın diye ama başıboş bırakamaz yani,4 yaş yahu bu çocuk.

Korksunlar bir zahmet.
Kacma huyu diye birşey olabilir mi ya? 15.5 aylık oğlum bile basıp gidiyor kendi kendine ben bakmayayım,gitsin sonra da huyu böyle mi diyeyim? Sınıfa girmiyorsa sizi arar söyler girmiyor gelin alın diye ama başıboş bırakamaz yani,4 yaş yahu bu çocuk.
İnanın ilk defa başıma böyle bsey geliyor, kızım da böyle sorunlar yaşamadık bide kızım ücret ödemediğimiz bir okulda anasınıfına gidiyor, buramın aidatı falan var ama ona rağmen ilgi alaka sıfır

Teşekkür ederim yorum için. Merak edip gitmiş zaten başka açıklaması yok, oğlumun kaçma huyu var mı diye sordu öğretmen, tabi ki yok dedim, sadece merak ettiği şeylerin üstüne gidiyor dedim.
Telefon yoktu oğlum da, öğretmen beni aradı oğlunuz kayıp çabuk gelin diye, o sırada konuşurken bulunduğunu söyledi
Ucuz atlatılmış bir olay, Allah korumuş yavrunuzu. Bu işin peşini bırakmayın. Telefon konusunu da yanlış anlamışım, çocuğunuz telefonla konuşuyordu da o esnada bulunmuş gibi anlaşılıyor yazdığınızdan.

Ve keşke böyle tipler öğretmen olmasa. Daha kendi sorumluluğunu üstlenecek karakteri yok, bir de öğrenci yetiştirecek...

Ucuz atlatılmış bir olay, Allah korumuş yavrunuzu. Bu işin peşini bırakmayın. Telefon konusunu da yanlış anlamışım, çocuğunuz telefonla konuşuyordu da o esnada bulunmuş gibi anlaşılıyor yazdığınızdan.

Ve keşke böyle tipler öğretmen olmasa. Daha kendi sorumluluğunu üstlenecek karakteri yok, bir de öğrenci yetiştirecek...

Artık tecrübelerimle öğretmenlerin de ikiye ayrıldığını gördüm, biri gerçekten dişini tırnağına takmış bilinçli öğrenci yetiştiren ve topluma kazandıran, diğeri de maaş uğruna çocukların hayati veya psikolojisiyle oynayanlar

Back
X