4 yasinda kizim kilo almıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ncb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
791
90
318
36
Kizlar 3 ay sonra 4 yaşına girecek kızım 1 yıldır hiç kilo almamış.zayıf değil daha önceden epey kilosu vardı suan normal sınırda ancak kafamı karistiran neden bu kadar zaman kilo almadı boyu normal olarak uzuyor.az azda olsa yiyor cildircam noldu bu çocuğa ; ((

Benim kızımda 2 ay sonra 4 yaşına girecek,kilo almıyor fazla yada alıyor hastalanıp veriyor. Kısırdöngü adeta.
Hastalandıysa yakın zamanda o dönemde vermis olabilir. Çok hareketliyse ondanda almıyor olabilir ama isterseniz kan değerlerine baktırın,vitamin eksikliği varmı diye.
Bizim doktorumuz boyu uzuyorsa kiloyu dert etmeyin der bu arada.

Kuzenlerimin üçü de böyleydi doktora gittiler kurtçuk du sanırım öyle bir muhabbet var tam emin değilim çocuk yese bile kilo almıyor çünkü yediğinin çoğunu bakteri tüketiyor diye söylemişler bir baktırın derim doktora.

Çok hareketli bi cocuk ama anlamadim eşim dr a gitme taraftarı değil benim evham yaptığımı düşünüyor ona gore cok basit cevap belli suan boya gidiyor diyo. 3 ay önce falan kan testi yapılmıştı ama vitamin olarak arastirildimi bilmiyorum kendi dr umuz da muayenehane açtı suan gidemem normal devlet dr u ilgilenirmi bilmiyorum ; (

Anladım cnm saol baktirsam iyi olacak sanırım

Birde kiziniz kac kilo ve boyu nekadar.ölçümleri nekadar sure ile takip ediyorsunuz ben evde badkul var o sekilde takip ediyorum bu ara yine taktım

Üzülme yalniz degilsin.Benimki de 1 bucuk yildir ayni kiloda ama masallah boy ilerde gidiyor dedi dr u.Ne yaptiysam almiyor cunku karbonhidrat agirlikli yemiyor mesela borek ekmek kek pasta vs yemiyor kilo yapan şeyleri sevmiyor:)Saglikli olsun zayif olsun

Boyu uzuyorsa bir problem yoktur. Boyu kilosu kaç şuan?

Ay sevindim bak şimdi :) evet sağlıklı olsun da zaten acabalarim bu yöndeydi. Boy bizimde normal gidiyor şükür ya aslında bizimki börek falan seviyor ama az yiyor senin çocuk kaç yaşında? Gecen seneye kadar soruyorlardi ne yiyor bu kiz diye aslında istah hep aynıydı dusunebiliyomusun obez olcak diye korkan ben şimdi de neyin derdindeyim ama bi ortasını göremedik ya çok ya hiç...

Cnm boyu uzamış kg 18.80-19 arası boy 103 cm falan
Kızınız öncesinde aşırı kilo aldığı için vücut obeziteyi engellemek adına kilo alımını durdurmus. Gecici iştahsızlık olmus, zorlamayin yemek icin. Boyu 4 buçuk yasa kilosu da 6 yasa uygun. Kilosu fazla yani. Bol bol süt icsin protein ağırlıklı besleyin.

Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Merhaba mutlaka geniz etine baktırın mutlaka kbb doktoru olsun aynı sorun kızım da ve arkadaşımın çocugun da vardı ameliyattan sonra kilo almaya başladılar

Merhaba mutlaka geniz etine baktırın mutlaka kbb doktoru olsun aynı sorun kızım da ve arkadaşımın çocugun da vardı ameliyattan sonra kilo almaya başladılar
Cnm geniz eti ameliyatı olduk 1.5 yıl önce evet sonradan çok güzel kilo aldı ama durdu tekrar suan bademcik leri cok buyuk fakat sürekli bir ateş hastalık hali olmadığı için aldirmiyoruz acaba oda etkiler mi

Cnm geniz eti ameliyatı olduk 1.5 yıl önce evet sonradan çok güzel kilo aldı ama durdu tekrar suan bademcik leri cok buyuk fakat sürekli bir ateş hastalık hali olmadığı için aldirmiyoruz acaba oda etkiler mi
Hayır ugrasmayin niye başınıza durduk yere iş alıyorsunuz,. Geniz eti bademcik kiloyu etkilemezki. Ameliyat tan sonra kilo alımı narkoz etkisi. Kizinizin kilosu çok bile cidden dert etmeyin. Benimki 4 buçuk yaşında 16 kiloydu.

her çocuğun yapısı farklı..doktor boyu kilosu normal diyorsa takma kafana...

Zaten sırf bu sebeple ameliyat ettirmem yapı olarak bademcik cok buyuk hatta nerdeyse birbirine yapışık haldeler ancak bademcik surekli enfeksiyon gibi cocukta farklı bulgular yaratiyorsa o zaman alınması gerekir.evet kızım zayıf değil sadece bu kadar uzun süre kilo almaması normal mi hepsi bu.sonuçta kilo azda olsa gelişim devam eder hani deseydim bir yilda 500 gr almış oda yok çevremde kime sorduysam azda olsa kilo alımı olmuş neyse allah başka dert vermesin.bu durumun normal olduğunu bilsem zerre kadar takmam da artık nezaman dr a gidersek ki insallah ihtiyacimiz olmaz o zaman sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…