Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne rezil bir soru bu böyle? Bunu sorgularken utanmadınız buraya yazarken de mi çekinmediniz? Yazık kızınıza üzüldüm sizin gibi bir annesi olduğu için.4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Büyük olsa kendi endişe etse tamam hadi aile yapısı diyelimKocası kız çıkmadı diye atarsa kapıya görürsün, çünkü bu tipler için koca tarafindan dovulmek, sokaga atılmak bakire değilsen hak edilen bisey
Giriş kattayim,sanırım biri gozetledi. Ama şikayet etsem adam beni izledi diye adım çıkar mı, diye konu açan biri malesef annesi.Ne rezil bir soru bu böyle? Bunu sorgularken utanmadınız buraya yazarken de mi çekinmediniz? Yazık kızınıza üzüldüm sizin gibi bir annesi olduğu için.
Giriş kattayim,sanırım biri gozetledi. Ama şikayet etsem adam beni izledi diye adım çıkar mı, diye konu açan biri malesef annesi.
Umarım armut dibine düşmez
Üzgün olan insan zarın derdine mi düşer?Konu sahibi eminim ki cok çok üzgün ve çocuğundan daha cok canj yanmıştır sadece merak edip sprduysa neden bu kdr aşırı zihniyet suclamasina girdiniz eminim kontrol ettirme gbk br hareket yapmaz
Aaaa o konuyu hatırlıyorum bu kişiye ait demek ki. Gece 4.30da biri beni gözetliyor mu ne yazmıştı ben okuduğumda bile çok tedirgin olmuştum ama konu sahibinin derdi adının çıkmasıydıGiriş kattayim,sanırım biri gozetledi. Ama şikayet etsem adam beni izledi diye adım çıkar mı, diye konu açan biri malesef annesi.
İki günde iki korkunç konu acaba yarın neler olacakGiriş kattayim,sanırım biri gozetledi. Ama şikayet etsem adam beni izledi diye adım çıkar mı, diye konu açan biri malesef annesi.
Ne yapacak biliyor musunuz evleneceği aileye sunacak ne acı . Kayınvalide de şey diyecek ben nerden biliyim ilişki yaşamadığını . Ömür boyunca başına kakilacak böyle nefretlik bir aile neyse gerçekten kız çocuğum olacak kınamak ve ağzımı bozmak istemiyorum .Bişey sormak istiyorum diyelim ki kızlık zarı zarar gördü.Adli tıptan rapor alındı.Sonra ne olacak?
Kızınızı iten çocuğa(erkekse eğer) namus davası açıp ilerleyen yıllarda "namusunuzun temizlenmesi" için evlenmelerine mi hükmedeceksiniz?
Yazıp yazıp siliyorum vallahi bende söylenecek çok şey var daNe yapacak biliyor musunuz evleneceği aileye sunacak ne acı . Kayınvalide de şey diyecek ben nerden biliyim ilişki yaşamadığını . Ömür boyunca başına kakilacak böyle nefretlik bir aile neyse gerçekten kız çocuğum olacak kınamak ve ağzımı bozmak istemiyorum .