4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce 🥺
Ne rezil bir soru bu böyle? Bunu sorgularken utanmadınız buraya yazarken de mi çekinmediniz? Yazık kızınıza üzüldüm sizin gibi bir annesi olduğu için.

Kocası kız çıkmadı diye atarsa kapıya görürsün, çünkü bu tipler için koca tarafindan dovulmek, sokaga atılmak bakire değilsen hak edilen bisey
Büyük olsa kendi endişe etse tamam hadi aile yapısı diyelim
Ama 4 yaşındaki çocuğun başına kaza gelmiş acı çekmiş neymiş aile yapısı

Ne rezil bir soru bu böyle? Bunu sorgularken utanmadınız buraya yazarken de mi çekinmediniz? Yazık kızınıza üzüldüm sizin gibi bir annesi olduğu için.
Giriş kattayim,sanırım biri gozetledi. Ama şikayet etsem adam beni izledi diye adım çıkar mı, diye konu açan biri malesef annesi.
Umarım armut dibine düşmez

Tabi sizin nezninizde kızınizin değeri düşmüş oluyor.
Başlık parasında zarar edeceğiniz için mi endişe ettiniz ?
4 yaşındaki çocuğun geçirdiği travmaya değil de kızlık zarına odaklanmaniz çok tuhaf..

Giriş kattayim,sanırım biri gozetledi. Ama şikayet etsem adam beni izledi diye adım çıkar mı, diye konu açan biri malesef annesi.
Umarım armut dibine düşmez
Aaaa o konuyu hatırlıyorum bu kişiye ait demek ki. Gece 4.30da biri beni gözetliyor mu ne yazmıştı ben okuduğumda bile çok tedirgin olmuştum ama konu sahibinin derdi adının çıkmasıydı🤷🏻‍♀️ bu davranışlarının kesin psikolojik bir çok açıklaması vardır da işi uzmanına bırakmalı

Bişey sormak istiyorum diyelim ki kızlık zarı zarar gördü.Adli tıptan rapor alındı.Sonra ne olacak?
Kızınızı iten çocuğa(erkekse eğer) namus davası açıp ilerleyen yıllarda "namusunuzun temizlenmesi" için evlenmelerine mi hükmedeceksiniz?
Ne yapacak biliyor musunuz evleneceği aileye sunacak ne acı . Kayınvalide de şey diyecek ben nerden biliyim ilişki yaşamadığını . Ömür boyunca başına kakilacak böyle nefretlik bir aile neyse gerçekten kız çocuğum olacak kınamak ve ağzımı bozmak istemiyorum .

Çocukluk çağında kızlık zarı vajinaya mikropların girişini önlemek için var,enfeksiyon kapmamak için. Belki konu sahibi bu yönden endişe duydu. Hemen neden zihniyet olayına girdiniz? Zar denince herkesin ilk aklına gelen buymuş demekki konu sahibini suçlamayın.

Ne yapacak biliyor musunuz evleneceği aileye sunacak ne acı . Kayınvalide de şey diyecek ben nerden biliyim ilişki yaşamadığını . Ömür boyunca başına kakilacak böyle nefretlik bir aile neyse gerçekten kız çocuğum olacak kınamak ve ağzımı bozmak istemiyorum .
Yazıp yazıp siliyorum vallahi bende söylenecek çok şey var da
Zar da gitti şimdi iyice adları çıkar oldukları sitede tövbe yarabbim
Çıldırıyorum :kızgın:

Back
X