4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Allah'ın cezasi rezil pislik. 2 gram beynin yok ama çocuk buyuteceksin şimdi öyle mi? Nasıl travmalariniz var sizin gibi gerizekalıların ki 4 yaşında cocuk icin 20 sene sonra elaleme ne cevap veririzin derdine dusmussunuz . Daha neler soyleyesim var da senin gibi rezil birinin ne utanacagini ne gocunacagini bildigim icin kendimi frenliorum.

Yazıp yazıp siliyorum , Allah akıl fikir versin inşallah size . Cahil cahil konuşuyorsunuz . Dışardan yırtılma var demişler , enfeksiyon kapmaması için dua edin.
Kızlık zarı kadar bilinciniz olsaydı keşke . Hiç mi sevmiyorsunuz kızınızı ? Beşik kertmesi mi var ? Belki evlenmeyecek bile bu çocuk , belki de evleneceği kişi bunları hiç dert etmeyecek .
Mesajlara keşke bir tepki verseniz . Kusura bakmayın yanlış ifade ettim kendimi deseniz ya da yetiştirilme tarzım bu , çevrem böyle , farklısını düşünemedim deyin lütfen. Haklısınız saçmalıyorum deyin lütfen
Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun

4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce 🥺
Ah yarabbim çocuğum yaralanmış zarı düşüneceğim, rahmine klitorisine bir şey oldu mu diye düşünsene önce. Zarına bir şey olsuysa da onarır bedeni korkma. Ama sana bir haberim var her bakire kanamıyor. Kızın o zar dursa da kanamayabilir. Yazık zihniyetine

Çocuğun canı yanmış sözde annenin derdine bak. Başlığı görünce kanım dondu, cahillik kötü şey.
Çocuklar anne babayı seçemiyor işte. Umarım çok canı yanmıyordur çabucak iyileşir

Yazdım yazdım sildim. Anlayacağınız şekilde yazayım Allah rızası için o muayeneyi yaptırmayın.

Bugün de bir çocuğun kaderine ağladık.

Utanmadan o kıza bunu nasıl yaşatacaksınız?O durumu?Ya nasıl bir zihniyet.İlerde yok efendim biriyle bi şey yaşadı mı diye sorgulayanları düşüneceğinize önce kızınızın ruh sağlığını düşünün!Yazık size ya!!!!Valla ağır küfür etmek geldi içimden size.Sizin gibi anne olmaz olsun!

Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi düşünürsün
Ya Allah aşkına el kadar çocuk ne acı çekmiş belki hala çekiyor İlerde yanlış anlaşılır mı diye şimdiden pacaniz tutuşmuş. O zaman doktordan rapor alıp ceyizine koyun kızınızın.

Malesef bizim toplumumuzda önemli :KK43:
Sakin olun ve kızınızın sürekli arkasında olun namus incecik bir zar parçası değil

Söz nerde yasiyorsunz anlamıyorum yarın büyüdüğünde evlendiğinde başkasıyla bisey yaşandığımi dusunulsun
Umarım okur ve kendini sizden ve çevrenizden kurtarır o çocukçağız , gerçekten seven ve değer veren biri çıkar umarım karşısına .
Düşünenler sizinle aynı zihniyette olanlar . Doğuştan olmayabilirdi ki var olduğunun kanıtı da yok değil mi ? Belki kızlık zarı olmadan doğdu !!!! Ne olacak ????
Sevmek sevilmek diye bir şey var inşallah kızınız sever ve sevilir .
Siz bakireydiniz herhalde, kırmızı kuşak bağlanmış belinize belli oluyor. Kızınızı istemeye gelenlere kahveden önce dr raporunu ikram edersiniz , götürün adli tıp kontrolüne , belki size de bazı testler yaparlar .

Skandal bir cehaletiniz var. İğrenç olan bu zihniyete sizin gibi kadınlar da çanak tutuyor. Bi bitin artık. Çocuğun canı yanmış, derde bak. İlişki yaşamadığını kendisi isterse söyler karşıdakine. Kim ne düşünürse düşünsün, çok mu önemli? Siz nerede yaşıyorsunuz bilmem ama kızınız okusun, meslek sahibi olsun lütfen. Çıksın bu kafadan.

Çocuğun umru ne ya, endişelerinizle o da bir şey zannedecek. Lütfen içinizde yaşayın tüm stresi. Benim çok sacma sapan bir arkadaşım vardı,küçükken bisikletten düşmüş, kan gelmis. Annesi böyle paniklere gark olmuş sizin gibi. Kızınin sevgilisiyle tanistiktan sonra çocuğa söylemiş "kızımın başına böyle böyle bir şey geldi, ileride sorun olursa bundan" diye.
Kız da bundan hiç utanmamis, sinirlenmemis dünyanın en doğal şeyi gibi bize anlattı.

:oha::oha:

Ben de çocukken boyumdan büyük bir bisikletin selesinden orta demirine düşmüştüm ani fren yapınca. Çat diye oturuverdim o demire, beynimde şimşekler çaktı. Ağlaya ağlaya iki büklüm çıktım eve.
Annem bacak aramı tutup iki büklüm ağladığımı görünce panik oldu tabii. Meseleyi öğrenince her normal insan gibi sağlığımla ilgilenmişti.
Bu "bisikletten düştüm aşkım ondan öyle" olayını da seneler sonra duyup geyik sanmıştım ama gerçekmiş meğer 🥲
Ya da ben tam düşmeyince ondan tam şeolmadı demek ☹

Back
X