- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk daha 4 yaşında ya, onlar buyuyene kadar bu saçmalıklar kalmayacak ki, evlilik bile kalmayacak muhtemelen. Bir insan nasıl kızı için bhunlari düşünür? Acayip gerici, yobaz bir anne.Ay bu ne yobazlık. İnşallah eşide yobaz biri olmaz, sormuş olsa bile kızınızın vereceği cevapla yetinmeyi bilen biri olsun en azından. Ohh be ne hayat ama erkekler evlenene kadar istediği ile düşüp kalksın ama kadına gelince zarın nerede.
Eşi olacak kişi bunu soracak zihniyette ise ne malum havuzda olduğu demez mi?Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Çocuk öldü mü, bıçaklandı mı? Neden adli tıbba götürülüyormuş ?4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Ben çok daha beterinu duydum. Gece cami açık bırakmış kız, babası da bağırmış niye cam açık diye ! camdan kertenkele girip kızın kızlığını bozabilirmiş böyle olaylar oluyormusEski okulumda beden eğitimi öğretmeni erkekti , bir Veli illa konuşmak istiyormuş ama o erkek diye onunla konuşamazmış . Bu çocuk 5. Sınıf benim öğrencimin kardeşi . Bir şekilde kadın beni tanıyor , neyse demiş ben filanca hocayla konuşacağım başka kimseyle olmaz .
İdare Veli görüşmeniz var okul çıkışında diye haber verince azıcık suratım düştü . Netse okul bitti , bekliyorum veliyi . Bu kadın bana geldi nasıl endişeli bir görseniz . Hocam Allah razı olsun iyi ki vardınız vs diye konuşmaya başladı ben de sandım ki not isteyecek .
Bana kızının beden eğitimi dersinden muaf tutulması için neler yapmalıyız diye sordu . Neden dedim . Atlayıp zıplıyorlar ya bir şey olursa dedi . Ben de öğretmeni başında olur , ayrıca Allah korusun bir şey olursa hepimiz buradayız hemen hastaneye yetiştiririz . Astımı mı var dedim yok dedi .
Köylerinde bir kız çocuğu varmış , damdan atlamış , evlendiği gece rezil olmuş herkese . Bundan korkuyormuş .
Neyse ben rehber öğretmenle görüşün lütfen hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz dedim çünkü öğretmen bana hakaret etti demesin istedim . O da erkek demesin mi ? Baktı bizim okulda olmayacak , kızların gittiği okula kaydını aldırdı sonrasında .
Böyle de bir anım var benim . Yalnız 10 yıl önceydi bu , bir arpa boyu yol alamadık hala
Bu nasıl bi sapkın düşünce hayret içindeyim. Küçükken bigün bütün iç çamaşırım kanlı şekilde annemin yanına gitmiştim kadın direkt çocuk doktoruna götürdü enfeksiyonmu oldu noldu diye kum döküyomuşum annemin tek endişesi sağlığımmış, anne dediğin böyle olur nasıl akla kızlık zarı gelebiliyo minicik çocuğun anlam veremiyorum. Allah akıl fikir versin4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Normalde acil servise gelen her cocuk vakası bir adli vaka olarak değerlendirilmek zorundadır. Düşme, yanık vs kazalar ailenin sorumsuzluğu neticesinde baz alınır ve bir istismar var mı ona bakılır. Normalde prosedür bu şekildedirÇocuk öldü mü, bıçaklandı mı? Neden adli tıbba götürülüyormuş ?
Nasıl emin oldunuz? Kadının derdi zar, açıkça da söylüyor, zar kontrolünü nerede yaptıracağını da öğrenmiş, eeee amacı ne olabilir bu durumda?Konu sahibi eminim ki cok çok üzgün ve çocuğundan daha cok canj yanmıştır sadece merak edip sprduysa neden bu kdr aşırı zihniyet suclamasina girdiniz eminim kontrol ettirme gbk br hareket yapmaz
Annenize hürmet ederimBende 6 7 yaşlarımdayken ağacın etrafında kamış gibi sert gövdeli otlar vardı. Annem onları biçmişti. Meyve toplarken oturur pozisyon alınca benimde vajinama denk gelmişti. Çok ağladım acısını hiç unutamam. Annem hemen müdahale etti kanamayı durdurdu eve götürüp pansuman yaptı. Kızlık zarı için hiç bir konuşma olmadı. Bunun için doktora da götürmedi. Tek derdi canımın acısını dindirmekti. Köylük yerde bir ailenin çocuğuyum ben. Devir oldu sene bilmem kaç Pes size ya. Çok sinirlendim okuyunca.
4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce![]()
Yalnız siz bu kafayla iyi eşinizden falan boşanmışsınız, sizin yetiştiğiniz mağarada kadının boşanması da ayıptır şimdi.Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum