4 yasinda kızım kizlik zari bozulmusmudur

Eski okulumda beden eğitimi öğretmeni erkekti , bir Veli illa konuşmak istiyormuş ama o erkek diye onunla konuşamazmış . Bu çocuk 5. Sınıf benim öğrencimin kardeşi . Bir şekilde kadın beni tanıyor , neyse demiş ben filanca hocayla konuşacağım başka kimseyle olmaz .
İdare Veli görüşmeniz var okul çıkışında diye haber verince azıcık suratım düştü . Netse okul bitti , bekliyorum veliyi . Bu kadın bana geldi nasıl endişeli bir görseniz . Hocam Allah razı olsun iyi ki vardınız vs diye konuşmaya başladı ben de sandım ki not isteyecek .
Bana kızının beden eğitimi dersinden muaf tutulması için neler yapmalıyız diye sordu . Neden dedim . Atlayıp zıplıyorlar ya bir şey olursa dedi . Ben de öğretmeni başında olur , ayrıca Allah korusun bir şey olursa hepimiz buradayız hemen hastaneye yetiştiririz . Astımı mı var dedim yok dedi .
Köylerinde bir kız çocuğu varmış , damdan atlamış , evlendiği gece rezil olmuş herkese . Bundan korkuyormuş .
Neyse ben rehber öğretmenle görüşün lütfen hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz dedim çünkü öğretmen bana hakaret etti demesin istedim . O da erkek demesin mi ? Baktı bizim okulda olmayacak , kızların gittiği okula kaydını aldırdı sonrasında .
Böyle de bir anım var benim . Yalnız 10 yıl önceydi bu , bir arpa boyu yol alamadık hala

Önceki konularınıza baktım. “Bir erkek evimi gözetliyor” “Acil. Evimde hamam böcekleri var” Şimdi de bu. Nasıl bir İnsan evladının özel bölgesi kanlar içinde kalırken, bekareti düşünebilir? Hmm, buldum. Tıpta bunun adı var. “Paranoid kişilik bozukluğu” İvedilikle profosyonel yardım alın.

Ahh ben doktor olsam da seni elime bir verseler ibreti alem olsun diye paralardim seni..Zır cahil seni.Senin ve senin gibilerin zihniyetininde,senin anneliğinin de,senin kızlık zarı bu onemse diye, çalışan beyninin de içine tüküreyim sennbunu farkla anla tamam mı bu kibarlasmis hali..Siz şaka misiiniz,fake misiniz ne b.ksunuz bilmiyorum ama ahh senin gibiler bir bitmedi geri kafalı,kör koyunlar sizi.Lan bu çocuk 4 yaşında bebek bu bebek aklın alıyor mu senin.Sen yemedim icmedin kızlık zarını sırf ileride evlendiği adam değişik düşünür diye mi kontrol ettireceksin.Allah belanızı versin ama gerçekten versin bak gerçekten.Sapik beyinli,pislikler.Allah bilir siz bir b.k yediniz,şahit oldunuz böyle senaryo yazdınız kim bilir.Sizin gibi sapik düşüncelerden herşeyi beklerim.İnsallah sen bu kontrolü yaptırdığın da doktor her türlü şüpheli bulur da güzel bir başınız belaya girer .Nefret ediyorum sizin gibi amiplerle aynı ortamda çocukların büyümesinden.PİSLİKLER,SAPİKLAR!!!!!!!

ilk mesajlarda kadinin ustune amma gittiler bi anne olarak kontrol yaptirmaz meraktan sormustur diyordum icimden ama sonraki mesajinizda kanim dondu. Bunun adi cahillik de degil bu gericilik. Yazikki o cocugun boyle bi zihniyette annesi var

Siz çok iyi niyetlisiniz fakat konu sahibinin derdi tamamen kızının zarı orda mi değil mi? Sağlık falan kimi bağlar yıllar sonra soran olursa nerde bu zar diye ne cevap veririm derdinde
mesajı aynen şu şekilde
Tabii ki de konu sahibi bozuntusunun niyetinin o olmadığını basliktan anladim.Orda kinaye var.Mesajda ne yazık ki vurgular çok belli olamıyor,keşke ses yolla özelliği gelse de foruma,iyice bir kalaylasak bu konu sahibini.

Gerçekten doktora götürüp muayene ettirecek misiniz çocuğunuzu? 😖
Elbette çocuğunuza ne olduğunu neresine nasıl zarar geldiğini, bir sorun olup olmadığını bilmek hakkınız. Bilin de zaten, göreviniz hatta.
Fakat o muayeneye bu amaçla gitmeniz çok korkunç. Zaten bakmaz doktorlar da. Utanmayacak mısınız bunun için gitmeye? 😵
2 kelime cevap vermişsiniz saçma sapan.
Konu fake mi acaba, damara damara basmak için açılmış gibi.
Gerçekten böyle bir anne misiniz yoksa?? Gerçek olmamanızı dilerdik.
Ben kib basacağım,cevap vermemelerinizden ötürü.

Tabii ki de konu sahibi bozuntusunun niyetinin o olmadığını basliktan anladim.Orda kinaye var.Mesajda ne yazık ki vurgular çok belli olamıyor,keşke ses yolla özelliği gelse de foruma,iyice bir kalaylasak bu konu sahibini.
Kesinlikle katılıyorum.
Konu sahibi fake midir nedir iki konusuna da iki mesaj yazıp sessizliğe gömülmüş.
Keşke tamamen gömülerek yok olsa pis fikirleri ile beraber.
Çocuğa yazık keşke devlet korunmaya alsa

Kesinlikle katılıyorum.
Konu sahibi fake midir nedir iki konusuna da iki mesaj yazıp sessizliğe gömülmüş.
Keşke tamamen gömülerek yok olsa pis fikirleri ile beraber.
Çocuğa yazık keşke devlet korunmaya alsa
İnşallah fakedir,ama fake olması yeryüzünde bu ve bunun gibilerin varlığını ne yazık ki yok etmiyor.Var böyle gereksiz oksijen harcayan insanlar.Bosuna havayı kirletiyorlar bir de anlamadım tamamen faydasizlar hatta zararları var

4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce 🥺
Cocukken benzer bir kaza yasadım. Tabi anne babam akliselim insanlar oldugu icin boyle birseyi dert etmemiş. Netice itibariyle bir problem yok. Ama olsa da birsey olmaz yani. Bunu dert etmeniz normal değil.

üfff ya şunu kız çocuklariniza yapmayın artık ya zar zar zar.
bozulsa nolacak ?
bit kadar çocugu nerelerde ne için dolaştiriyorsunuz benim cocugumun cani yanacak ben oturacagim 30 sene sonra hödügün biri kan görmeyecekmi yoksaaa diye düşüneceğim.

Çocuğun umru ne ya, endişelerinizle o da bir şey zannedecek. Lütfen içinizde yaşayın tüm stresi. Benim çok sacma sapan bir arkadaşım vardı,küçükken bisikletten düşmüş, kan gelmis. Annesi böyle paniklere gark olmuş sizin gibi. Kızınin sevgilisiyle tanistiktan sonra çocuğa söylemiş "kızımın başına böyle böyle bir şey geldi, ileride sorun olursa bundan" diye.
Kız da bundan hiç utanmamis, sinirlenmemis dünyanın en doğal şeyi gibi bize anlattı.
ufff benim arkadasimada eskiden şu uzun bahce demirleri olurdu ya ondan saplanmisti annesi dr dr geziyordu kizlik zarinin neden bozulduguna dair bir kagit almak icin.
ilerde kocasina ne dermis, cocuga pasli demir saplanmis tetenozmu olacak, bagirsaklarimi yirtildi tüplermi rahimmi zedelendi kadin umursamamis zar da zar

Kızlık zarını dusunuceginize, kızınız nasıl ona bakın.
Allah'ım yıl kaç hala bu zihniyet ne bu cahillik yahu !!!!!!!!

4 yasinda kızım bugün havuzda iken bi cocuk onu itti merdiven gibi sivri bi yer vardı oraya çarptı vajinasinda kanama oldu hastaneye getirdim dıştan yırtılma var dediler ama adlı tıpa goturmemi kendilerinin bisey soyluyemiyceklerini dediler kizlik zarı bozulmusmudur sizce 🥺
Niyeyse bu havuz olayına inanmadım ben😡

ilk mesajlarda kadinin ustune amma gittiler bi anne olarak kontrol yaptirmaz meraktan sormustur diyordum icimden ama sonraki mesajinizda kanim dondu. Bunun adi cahillik de degil bu gericilik. Yazikki o cocugun boyle bi zihniyette annesi var
Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum

Yaa ne saçmalıyorsunuz evlendiği zaman eşi sormaz mı ben onun iyiliği için şuan önlem aliyorum
Okuduğunuzu algılayabiliyor musunuz? Temel düzey Türkçe dersi aldık hep ilkokulda falan. Hani cümlede anlam konusu. Biliyor musunuz?

Yok canm sanmam bnde çocukken yaşadım fakat ilk darbeden dolayı kan gelmiştir korkma

Ay bu ne yobazlık. İnşallah eşide yobaz biri olmaz, sormuş olsa bile kızınızın vereceği cevapla yetinmeyi bilen biri olsun en azından. Ohh be ne hayat ama erkekler evlenene kadar istediği ile düşüp kalksın ama kadına gelince zarın nerede.

Back
X