- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.614
- 88
- 28
Bende güneydoğu da bir sehirdeyim.Siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum. Ben Gaziantep’teydim. Eğer o kanama bende olmasa muhtemelen boşandığım herif! Beni rezil edecekti. Ailemin başı eğilecekti. Belki de birisi çıkıp beni vuracaktı siz de oturduğunuz yerden lanet edecektiniz. Herkes sizin çevreni gibi değil işte bhnu anlamıyorsunuz. Bir oğlum var onu bu kültürden uzak yetiştireceğim ama kızımı bu kültürden biriyle evlendirmeyeceğim diyemem.. istediği kişi böyle olabilir. Bana belki diyebilir anne neden Böyle bir durum olduğunda doktora götürmedin. Ha o kendisi ister birileriyle Yaşar bhnu birşey diyemem ama ben onu koruyabildiğim kadar korururum.
Nasıl rezil edecekmiş? Kızlık zarı çeşitlerinden haberi var mı? Mesela esnek kızlık zarından? Siz kendinizden eminseniz başkasının ne dediğinin ne önemi var.. Ayrıca evlendiğiniz kişinin bakir olduğundan siz nasıl emin olabiliyorsunuz? Diyelim ki kızınız esnek bir kızlık zarına sahip,ilk gece kanaması olsun diye diktirecek misiniz? İnsanları boşverin artık LÜTFEN.