- 11 Nisan 2020
- 24
- 34
- 3
- 29
- Konu Sahibi Seronimo78
O kadar sinirli ve üzüntülüyümki eski evime bir kaç eşya almaya gittim alt komşumuzun çocuğu avaz avaz ağlıyordu su diye çığlık atıyor bu Araf'a bizim kiracımız oturan kadın ama ben pek konuşmam kayınpederim alır kirayı o muhatap olur aşağıya indim kapıyı çaldım açmadı sonra çocuğa sussana oç dedi vurdu galiba çocuk daha çok ağlamaya başladı bu sefer kapıyı yumrukladım. Açtı buyruk desi bu çocuk neden bu kadar ağlıyor bir derdi sıkıntısını var dedim rahatsız olguysanız kısura bakmayın oruç tutturuyorum dedi şok oldum kendime gelemedim bir hışımla içeri girdim çocuğu kucağıma aldım neden böyle bişey yaptım bilmiyorum çocuğu alıp çıkmak istedim bu cani annenin yanından kadına saydırdım bir yandan ağlıyorum kendimi tutamıyorum el kadar bebe ne orucu diyorum kadının akıl sağlığı yerinde değildi bana ne var ben de oruç tutuyorum deyip masadaki bardaktaki suyu içmeye başladı çocuğa su verdim yorgun bitkin düşmüş artık elinde bir kal morluk vardı düştü dedi ama ben inanmadım kadını tehtid ettim şimdi polisi arıyorum dddim aradım sosyal hizmetler polisler derken ortalık epey karıştı çocuğu alıp dışarı çıktım kadın hiç bişey demedi bende ne cesaret var bilmiyorum içim acıdı benimde evladım vardı çocuk 1 gün benimle kaldı kadına ne oldu bilmiyorum çocuk suan koruma altında babası ıyuşyuuxu bağımlısıymış kadında tahmin ettiğim gibi akıl hastası çıktı benimde piskolik sorunlarım var fakat ben 4 yaşında bir çocuğa bunu yaptırılmasını piskolik bir sorun değil canilik olarak yorumluyorum şimdi ben bu çocuğu koruma altına aldırmakla iyimi yaptım yoksa annesinden ayırdığım için suçlumuyum ?