4 yaşındaki çocuğa oruç tutturan komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi yapmışsın 👏👏👏yavrum o ne bilir oruç tutmayı valla tebrik ederim cidden belki o çocugu ölmekten kurtardın

Konuyu silmiş konu sahibi Allah’tan biri alıntılanmış. Polisi ve sosyal hizmetleri aradıysanız olayı bildirdiğiniz ve geldikleri an çocuğu sizden alırlar aman bir gece sizde kalsın demezler. Bir de çocuk bir gün bende kaldı demişsiniz. İşte tam olarak burada patlıyorsunuz. Böyle yalan dolan şeylerden ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Allah akıl fikir versin. Galiba yazma amacınız insanlar beni övsünler kahraman olayım tebrik etsinler falan bu da doğru mu yaptım diye sormanızdan belli zaten :).. Allah akıl fikir versin

Eklentiler

• 9FAE833D-2207-4512-BE5E-4669ED5EE863.webp
    9FAE833D-2207-4512-BE5E-4669ED5EE863.webp
    101,1 KB · Görüntüleme: 87
Konuyu silmiş konu sahibi Allah’tan biri alıntılanmış. Polisi ve sosyal hizmetleri aradıysanız olayı bildirdiğiniz ve geldikleri an çocuğu sizden alırlar aman bir gece sizde kalsın demezler. Bir de çocuk bir gün bende kaldı demişsiniz. İşte tam olarak burada patlıyorsunuz. Böyle yalan dolan şeylerden ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Allah akıl fikir versin. Galiba yazma amacınız insanlar beni övsünler kahraman olayım tebrik etsinler falan bu da doğru mu yaptım diye sormanızdan belli zaten :).. Allah akıl fikir versin
konuyu silmek yasak sanırım ben yapsam ban yerdim :KK53: :KK53:

Sussana oç dedi vurdu öyle mi?
Hemde kapı çalarken.
Hatta çocuğu aldınız, sonra kadın hiçbirşey demedi, öyle mi? Üstüne üstlük çocuk 1 gece sizde kaldı öyle mi? Sosyal hizmetler çocuğu size bırakır mı sanıyorsunuz, Allah aşkına kimi kandırmaya çalışıyorsunuz siz?
Oldu tamaaaam. İnanamadım konunuza. Bende bir "piskoloğa" gidin. Zira söylediğiniz gibi piskolik sorunlarınız var gibi duruyor.

Hiç inanmadım ben buna ya galiba kendisi de inanmadığı için sildi ama eğer doğruysa bence iyi yapmışsınız ve baya cesaretliymişsiniz

😂😂😂😂😂

bide kadın "ne var ben de oruç tutuyorum" diyip masada duran suyu içmiş
kadının akıl hastası olduğunu, kendisinin de "piskolik" sorunları olduğunu söylüyor.
ama akıl hastası kadının evine dalıp, çocuğunu alıp evini terk ediyor ama o akıl hastası kadın gayet aklı başında bir olgunlukla konu sahibine karşı sesi çıkmıyor.
olay gerçekten böyle olsa, o akıl hastası kadın orada saçını başını yolar, mahalleyi de başına toplardı.
ya bu anlatılanlar senaryo, ya da "deli deliyi görünce sopasını saklarmış" sözüne istinaden konu sahibi, akıl hastası kadından daha baskın (yazamadım artık hakaret olmasın diye, anlayan anlar) çıkmış ki, kadının sesi bile çıkamamış.
olaylar, olaylar..

gerçekten canı gönülden tebrik ederim, mükemmel davranmışsınız.görüp de aman aile içine karışmıyım diyenler yüzünden canından olan insanlar var.palu ailesi gibi manyaklar.
Müge anlı nin programında gözler neler gördü kulaklar neler duydu o yüzden herşey olur gözüyle bakıyorum Allah ıslah etsin,olmaz fake diyesim gelmiyor

Böyle insanlar var mı vardır ama burada anlatılan hikaye yaşanmış mı bilemem.

Arkadaslar konuya fake demissiniz ama konu sahibi turkiyede yasamiyorsa evet çocuğu sosyal hizmetler alir Avrupa'da, pek cok ulkede çocuk haklari korunuyor gercekten

Arkadaslar konuya fake demissiniz ama konu sahibi turkiyede yasamiyorsa evet çocuğu sosyal hizmetler alir Avrupa'da, pek cok ulkede çocuk haklari korunuyor gercekten

Alır ama anında alır gider, bir gecede sen bak dememişlerdir konu sahibine.
Hayal gücü bayağı gelişmiş kendisinin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X