- 20 Ekim 2018
- 2.612
- 4.001
- 133
- Konu Sahibi Seronimo78
Çok iyi yapmışsın 

yavrum o ne bilir oruç tutmayı valla tebrik ederim cidden belki o çocugu ölmekten kurtardın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu silmek yasak sanırım ben yapsam ban yerdimKonuyu silmiş konu sahibi Allah’tan biri alıntılanmış. Polisi ve sosyal hizmetleri aradıysanız olayı bildirdiğiniz ve geldikleri an çocuğu sizden alırlar aman bir gece sizde kalsın demezler. Bir de çocuk bir gün bende kaldı demişsiniz. İşte tam olarak burada patlıyorsunuz. Böyle yalan dolan şeylerden ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Allah akıl fikir versin. Galiba yazma amacınız insanlar beni övsünler kahraman olayım tebrik etsinler falan bu da doğru mu yaptım diye sormanızdan belli zaten :).. Allah akıl fikir versin
galiba kendisi de inanmadığı için sildi
Kadın deli ya burdan tüyo veriyo konu sahibi. Deli olduğuna kanıt. Ama babanın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ispatlayamamis
bide kadın "ne var ben de oruç tutuyorum" diyip masada duran suyu içmiş
kadının akıl hastası olduğunu, kendisinin de "piskolik" sorunları olduğunu söylüyor.
bide kadın "ne var ben de oruç tutuyorum" diyip masada duran suyu içmiş
Müge anlı nin programında gözler neler gördü kulaklar neler duydu o yüzden herşey olur gözüyle bakıyorum Allah ıslah etsin,olmaz fake diyesim gelmiyorgerçekten canı gönülden tebrik ederim, mükemmel davranmışsınız.görüp de aman aile içine karışmıyım diyenler yüzünden canından olan insanlar var.palu ailesi gibi manyaklar.
Belki bir rüyaydı bilemeyiz. KK'da çok karmaşık konular var ve asla ayırt etmekte tam uzman olamıyorsun.Belki turkiyede degildir, belki bilmedigimiz bir patella evrende cereyan etmistir olaylar olaylar![]()
Arkadaslar konuya fake demissiniz ama konu sahibi turkiyede yasamiyorsa evet çocuğu sosyal hizmetler alir Avrupa'da, pek cok ulkede çocuk haklari korunuyor gercekten