4 yaşındaki çocuğa oruç tutturan komşu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alır ama anında alır gider, bir gecede sen bak dememişlerdir konu sahibine.
Hayal gücü bayağı gelişmiş kendisinin.
Sosyal hizmetler gelene kadar kalmis olabilir
Bu isler amerikan filmlerindeki gibi olmuyor ki 911 i arayinca 5 dakikada polis sosyal hizmetler vs kosarak gelsin
Yani bana cok absurt gelmedi eger yurtdisinda ise , sos.hizm. den biri gelip alana kadar cocugu evinde tutmus olabilir konu sahibi
Zaten cocugun anne baba haricinde baska yakininin olmamasi , annenin bu kadar kolay cocugu vermesi yurtdisinda olma ihtimalini arttiriyor , anne basi belaya girmesin diye korkudan susmus olabilir dil falan da bilmiyorsa

Alır ama anında alır gider, bir gecede sen bak dememişlerdir konu sahibine.
Hayal gücü bayağı gelişmiş kendisinin.
Ben de oraya kadar okudum.
Ne idüğü belirsiz birine niye devlet çocuk emanet etsin?
O çocuk sabaha kadar annem diye kendini parcalar hic tanımadığı birinin yanında.
E hadi yine de yemiş gibi yapalim,
En basi da Bir garip, kadin kaçmıyor ki, evinde, cocugu kucaklayıp gitmeye çalışmalar falan.
Çocuğun ödü kopmuştur
Ara polisi, sosyal hizmetleri, bekle
Neyin draması.

Bu isler amerikan filmlerindeki gibi olmuyor ki 911 i arayinca 5 dakikada polis sosyal hizmetler vs kosarak gelsin
Yani bana cok absurt gelmedi eger yurtdisinda ise , sos.hizm. den biri gelip alana kadar cocugu evinde tutmus olabilir konu sahibi
Zaten cocugun anne baba haricinde baska yakininin olmamasi , annenin bu kadar kolay cocugu vermesi yurtdisinda olma ihtimalini arttiriyor , anne basi belaya girmesin diye korkudan susmus olabilir dil falan da bilmiyorsa

Ama hemen polis, sosyal hizmetler geldi ortalık karıştı yazmış kendisi.
Yurtdışında bu işler daha kolay bence, filmlerdeki gibi değilsede ona yakın olduğunu biliyorum. Böyle durumlarda çocuklar değil komşuya yada yabancıya en yakın anneanne/babanneye bile teslim edilmez yer bilgisi verilmez.
Hepsini geçtim biri benim kapımı tekmeleyecek, içeri dalacak, çocuğumu alacak kapıdan çıkacak vs. bende sessiz sessiz izleyeceğim. Akıl var mantık var. Heleki anlatıldığı gibi sorunlu bir anneyse orda tekme tokat girişir, eline bıçak bile alır.

Mila sen daha iyi bilirsin de, evine falan goturemez çocuğu yurtdışındaysa.
Kimse anasina akil hastasi, babasi muptela diye bakmaz, sen bu yastaki cocugu kaçırdın derler.

Ne var bende oruç tutuyorum deyip su mu içti ?

Konuyu kapattirin demişsiniz ama kimse kötü yorum da yapmamış sadece bı gariplik var hikaye gibi sanki madem gerçek inandırın bizi neden siliyorsuniz

ya bu konuya yapılan yorumlara resmen yarılıyorum.
hiçkimse yazılanlardan bişey anlamamış.
hele ki ne var bende oruç tutuyorum deyip su içti kısmına.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X