- Konu Sahibi istanbul53
-
Bende küçükken davul fırına yapışmıştım, kardeşim de davul fırının üzerine oturmuştu. Kalkmak isterken de avuç içleri yanmıştı. Doktora gitmiştik tabi ki ama, yumurta akı sürmüştü annem hem bana hem kardeşime. Hiç iz kalmadı. Tam nasıl yapıldığını bilmiyorum, yumurta akını zeytinyağı ile yakıyorlar galiba, pis bir koku çıkıyor ama önemsemiyor insan o an, onu suğuduktan sonra gazlı bezle sürüyordu. Dilerseniz bir sorayım anneme.
Bir arkadasim himalaya tuzu izleri hemen geciriyor demisti ne kadar dogru bilmiyorum ama contractubex ve kantaron yagi gercekten ise yariyor ben kullanmistim. Cok gecmis olsun insallah iz kalmaz
canımya bu kantaron yağı ve contractubex nerde bulabilirim..eczanede var değilmi ...birde contractubex merhem galiba.
canımya bu kantaron yağı ve contractubex nerde bulabilirim..eczanede var değilmi ...birde contractubex merhem galiba.
Arkadaşım doktorun ne demişse onu uygulayın benim annemde binlerce ürün tavsiye ettiler onu yap bunu yap fakat biz birtek doktorun verdiği yöntemi uyguladık,hatta anneme verdikleri tavsiyeyi yapmadığımız için kızanlar bile oldu bak gör kesin iz kalır diye,fakat doktorumuzun yöntemi sayesinde hiçbir iz kalmAdı.doktor sordum yumurta akı, zeytin yağı,kantoron yağı ,domuz yağı birde ne vardı hatırlayamadım ama ,burdaki bayanların tavsiyesiydi biseydi sanırım sürsem dedim ,ama doktor sadece önce güzelce sil sonrada merhemini sür dedi ,anlamadımki ben canım ne yapsam neyapmasam kafam karıştı doğrusu..:44:
ALLAH ım sen sabır ver sabahtandır ağlıyorum , , ben kızımı sabah hava güneşli diye dışarıya çıkalım dedik ,çıkmaz olaydım herşey biranda oldu olacağın önüne geçilmiyor heralde ,kızım elimi biranda bırakıp koşmaya başladı bende arkasından yetişim derken bende onu yakalayım diye koştum ,allahım kızımın köşeyi dönmesiyle çığlığı biranda geldi..koşup dönüp baktığımda birde ne göreyim kızımın yüzünde böyle siyah siyah zift gibi böyle yapışkan bişiler yavrum nasıl ağlıyor,hemen ötedede henüz yeni sönmüş böyle aslında tam snmemiş bir böyle yapışkanlı bir ateş külü kizım koşarken üstüne düşmüş kızımın yüzünde o panikle bir ikitanesini sökmeye çalıştım allah ım birde ne göreyim söktüyüm derinin altı bembeyaz haşlanmış anlı, kulak arkası çenesi böyle zift gibi yapışmış ..elleri yüzü çenesi yanmış hep koştum direk acile bir krem ve bi ağrı kesici verdi ,allah beterinde korusun bunada şükür .. size şunu sormek istiyorum doktord izi kaladabilir dedi kızlar izi kalırmı gerçekten ..buna benzer olay yaşayan varmı..ne yapmam lazımmmm ..baktıça içim yanıyor
ALLAH ım sen sabır ver sabahtandır ağlıyorum , , ben kızımı sabah hava güneşli diye dışarıya çıkalım dedik ,çıkmaz olaydım herşey biranda oldu olacağın önüne geçilmiyor heralde ,kızım elimi biranda bırakıp koşmaya başladı bende arkasından yetişim derken bende onu yakalayım diye koştum ,allahım kızımın köşeyi dönmesiyle çığlığı biranda geldi..koşup dönüp baktığımda birde ne göreyim kızımın yüzünde böyle siyah siyah zift gibi böyle yapışkan bişiler yavrum nasıl ağlıyor,hemen ötedede henüz yeni sönmüş böyle aslında tam snmemiş bir böyle yapışkanlı bir ateş külü kizım koşarken üstüne düşmüş kızımın yüzünde o panikle bir ikitanesini sökmeye çalıştım allah ım birde ne göreyim söktüyüm derinin altı bembeyaz haşlanmış anlı, kulak arkası çenesi böyle zift gibi yapışmış ..elleri yüzü çenesi yanmış hep koştum direk acile bir krem ve bi ağrı kesici verdi ,allah beterinde korusun bunada şükür .. size şunu sormek istiyorum doktord izi kaladabilir dedi kızlar izi kalırmı gerçekten ..buna benzer olay yaşayan varmı..ne yapmam lazımmmm ..baktıça içim yanıyor
canım benım kızım yandı 8-9 aylıkken baya vucdunun sag tarafı yuzu kolları ayagı falan komple yanmıstı cok sukur su yuzunde falan ız kalmadı ama kolu ve kalcasında hafıf ızler var su an 20 aylık ız kalmaması ıcın bı plastık ceraha gıtmenızı tavsıye ederım orada dr bı krem vermıstı bıze o baya faydalı oldu hatta daha sonra gorumcemde kaynar su ıle yuzu yandı o da o kremı kullandı su an hıc ız yok. bir de dısarı cıkarmayn cıkarsanız bıle gunes kremı kullanmanızı tavsıye ederım en ufak gunes bılle cok etkılıyor demıstı doktor... tekrardan cok gecmıs olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?