4 yaşındaki kızımın yüzü yandı :((

Bir arkadasim himalaya tuzu izleri hemen geciriyor demisti ne kadar dogru bilmiyorum ama contractubex ve kantaron yagi gercekten ise yariyor ben kullanmistim. Cok gecmis olsun insallah iz kalmaz

Çok geçmiş olsun kıyamam yavruma. Benim küçükken kaynar su dökülmüştü dizime. Kocaman balon şeklinde şişmişti dizim. Doktor şişliği patlatmasın iz kalır demiş o zaman. Ama ben patlatmıştım. Şuan iz falan yok kalmadı. Umarım kızının da kalmaz. Contractubex sür, çok işe yarıyor, bepantenle de desteklemeni öneririm. Buğday yağı da cildi yeniliyor.

doktor sordum yumurta akı, zeytin yağı,kantoron yağı ,domuz yağı birde ne vardı hatırlayamadım ama ,burdaki bayanların tavsiyesiydi biseydi sanırım sürsem dedim ,ama doktor sadece önce güzelce sil sonrada merhemini sür dedi ,anlamadımki ben canım ne yapsam neyapmasam kafam karıştı doğrusu..:44:

Bir arkadasim himalaya tuzu izleri hemen geciriyor demisti ne kadar dogru bilmiyorum ama contractubex ve kantaron yagi gercekten ise yariyor ben kullanmistim. Cok gecmis olsun insallah iz kalmaz

canımya bu kantaron yağı ve contractubex nerde bulabilirim..eczanede var değilmi ...birde contractubex merhem galiba.

Son düzenleme:
Bence su asamada dr un dedigini yap.bir iki yerde biraz derin yanik var dedin onlar biraz kapansin.yeni deri yavas yavas olusmaya baslayinca surersin kantaron aloe vera vesaire.
Allah korusun acik yaraya enfeksiyon kaptirirsin.
Kantaron yagi guvenilir bir aktardan,contratubex eczaneden.
Nasil kuzun acisi var mi

canımya bu kantaron yağı ve contractubex nerde bulabilirim..eczanede var değilmi ...birde contractubex merhem galiba.

contractubex eczanelerde bulunuyor canım benim doktorum önermişti ameliyat sonrası kalan izleri yok etmek için.. yanık vakalarında kullanıp memnun kalan arkadaşlar varsa yazsınlar.. çok geçmiş olsun

Arkadaşım doktorun ne demişse onu uygulayın benim annemde binlerce ürün tavsiye ettiler onu yap bunu yap fakat biz birtek doktorun verdiği yöntemi uyguladık,hatta anneme verdikleri tavsiyeyi yapmadığımız için kızanlar bile oldu bak gör kesin iz kalır diye,fakat doktorumuzun yöntemi sayesinde hiçbir iz kalmAdı.

Cok gecmis olsun ... Hic uzulme ben hep bir yerimi yakarim cocuklugumdan beri ilk basta merhem cok iyi geliyor ama yasi kucuk oldugundan ilerde hemen hemen azalir ciddi boyutta degilse hem piyasada cok iyi leke kremleri var bu tur izler icin yaglar var geciyor kalmaz umarim benim yanik lekem ciddi sekilde yanmistim kendiliginden gecti olur boyle seyler hic uzulme tipta cok iyi artik bu konuda

Cok gecmis olsun kucugumuze. Ben 9-10yaslarindayken benzer sekilde ellerim yanmisti. Yanan poset elime yapismisti.cekince deride geliyodu. Ilac kullandigimi hatirlamiyorum. Iz kaldi ellerimde. Ama son bikac yildir farkettim ki dikkatli bakmayinca belli olmuyor artik. Iz kalsa bile gecer diye dusunuyorum. Tekrar gecmis olsun.

cnm benim oğlumde da 1,5 yaşındayken çaydanlıktan yandı. yanık kremi verdiler acilde onun dışında da bişi kullanmadım şu 10 yaşında izden eser yok. küçük oldukları için geçiyor. benim kardeşimde kaynaya kireçten iki eli feciii şekilde yandı şu hiçbir iz yok.

kuzenimde 20 yaşında yüzü boynu yandı. hastanede yüzüne et gibi bişi yapıştırmışlar günlerce yattı. şu an hiç iz yok. ne olursa olsun bir kaç hastaneye cildiyeye gidip bilgi al. ne olur ne olmaz. büyük geçmiş olsun

biraz geç oldu ama aklınızda bulunsun size bir merhem tarif edeceğim bunu yapın cok faydasını görürsünüz
2 adet beyaz mumu kesip ipini çıkartın içine bi miktar saf zeytinyağ koyup ateşte mumlar eriyene kadar pişirin ve sürekli karıştırın soğutup yaraya sürün inanın hiç iz kalmayacak

Canım benim ya nasıl canı yanmıştır..
Çok geçmiş olsun. Yaşı çok küçük umarım kalmaz. İyi bir doktora götür daha iyi verebileceği kremler olabilir. Hani devlet hastanesine falan götürdüysen ssk kapsamına girmeyenden başkasını yazmamış olabilir. İyi bir hastaneye de götür bence.

Benimde 4-5 yaşlarındayken yüzüme cezveden kahve döküldü hatırlıyorum o anı cayır cayır yanmıştım kapkaraydı yüzüm ve şimdi 24 yaşındayım hiçbir iz yok çok şükür yeterki tozdan mikroptan koruyun annem beni hiç dışarı çıkarmamıştı camdan izliyodum arkadaşlarımı :)

canım benım kızım yandı 8-9 aylıkken baya vucdunun sag tarafı yuzu kolları ayagı falan komple yanmıstı cok sukur su yuzunde falan ız kalmadı ama kolu ve kalcasında hafıf ızler var su an 20 aylık ız kalmaması ıcın bı plastık ceraha gıtmenızı tavsıye ederım orada dr bı krem vermıstı bıze o baya faydalı oldu hatta daha sonra gorumcemde kaynar su ıle yuzu yandı o da o kremı kullandı su an hıc ız yok. bir de dısarı cıkarmayn cıkarsanız bıle gunes kremı kullanmanızı tavsıye ederım en ufak gunes bılle cok etkılıyor demıstı doktor... tekrardan cok gecmıs olsun...

çok sağolun geç gördüm biraz kusura bakmayın contratubex verdi doktor ..kızım yandıktan on gün sonra yazdı, izi kaldı bir iki yerde, geçermiki bu kremi sürsem

kullandığınız kremin adı neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…