4 yaşındaki kızımın yüzü yandı :((

Canim BIAFINE diye bir krem var ben paristen almistim. O gercekten herseyi geciriyor. Onu sabah aksam suruyosun. Eger ona ulasabilirsen bir yerden hemen al yada ismarla. Allah yardimciniz olsun insallah iz kalmaz.

Offf içim sizladi kiyamam ya benimde 3 4 sene önce kaynar suyla yüzüm yandi o aci tarif bile edilemez agladikca gozyaslarim iyice yakiyodu yüzümüallaha şükürler olsun hic iz kalmadi sadece yanarken hemen soğuk suyu yüzüne cirparken burnumun üstünun derisini elimle siyirmisim yandigi için hemen alime geldi zaten.ufacikta olsa onun izi kaldii.ne zaman güneşe ciksam kipkirmizi olur orasi.allah YARDIMCINIZ olsun

canim oncelikle gecmis olsun aynisi gecen yil bana oldu yola zift dokmusler havada 40 derece sicak o sicak ziftler yapisti suratima cok canim yandi dr banada krem vermisti sabah ogle aksam surdum iz falan kalmadi gunese cikma ve kasima demisti dr bende uyguladim kasima kremide vermisdi kasindiginda onuda kullandim cok sukur gecti bende yavrunda sansliymisizki gozumuze gelmedi rabim acil sifalar versin kuzucuguna

Kesinlikle doktorun verdiği ilaçlar dışında bir şey kullanmayın...bir dermatoloğa ya da plastik cerraha gidin yol gösterirler size eğer çok derin değilse zaten iz kalmaz büyük ihtimal. Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim...

benim kolum 5 yaşındayken kaynar sütle yandı, hemde baya bi yandı. simdi sadece 2 cm lik kucuk bir iz var vede dikkatli bakılırsa belli. Allah tan yaşı küçük iz kalacağını sanmam, bu arada bitkisel birseyler araştırın. ilerde olmadı estetik olabilir.
çok geçmiş olsun yavrunuza, çok üzüldüm.

of off çok üzüldüm canım benim ya. ama çocuğun daha çok küçük iz kalmaz büyüdükçe geçer. mutlaka doktorun dediği kremleri sürmelisin. ama hakiki kantaron yağı da çok iyi bu durumlarda. yanık yani o yara kısmı tamamen geçtiğinde akşamları filan kremler haricinde kantaron yağı da sürebilirsin, sakıncası olmaz. Allah acil şifalar versin canım benim, harap etme kendini. benim erkek kardeşimin boynuna kaynar mama dökülmüş bebekken. küçüklük resimlerin de boynu hep böyle büzgülü büzgülüydü hani yanık sonrası deri büzüşür ya öyleydi. ama şimdi bakıyorum zerre iz yok. demekki çok küçükken böyle bişey olduğunda cilt kendi kendini yeniliyor. biliyosunuz hücre yenilenmesi çok sıktır genç yaşlarda. üzmeyin daha fazla kendinizi, iz falan kalmaz Allahın izniyle.

zeytinyağı sürün sık sık allah yardımcınız olsun geçmiş olsun

allah acil şifalar versin umarım en kısa sürede iyileşir.

Benim kendi başımdan bu tarz bi olay geçti 12 yaşındayken. komşum Bulgaristan göçmeni beni görünce şok geçirdi. yüzümün yarısı boynuma kadar yanıktı. hemen domuz yağı çıkartı bi kase kadar. önce yüzümü ıslak pamukla narincene temizledi. sonrasında gunde 3 kere güzelcene temizleyip bu karşımı sürmemi istedi. 4. gunun sonunda hem yanıklarım ıyıleşmişti. hemde bir tane bile iz kalmadan yüzüm tertemiz olmuştu. suan en ufak bır ız yok . dilerseniz siz de doktorunuza veya daha önce bunu deneyen bırılerıne sorarak uygulayabılırsınız. ınsallah en kısa surede ıyılesır.

çok geçmiş olsun.yanık ızıne soyulmuş elma kabugunun ıyı geldıgı soylenır.bıde ıbrahım saraçoglunun yanık ıcın kurlerı vardır.bı araştırın
bıde eger su toplarsa o suları patlatmayın doktorlar o suyun yanıgın antıbıyotıgı dıyorlar

Oyy yavrum ya kıyamam içim acıdı inşallah iz falan kalmaz...
Bende taze domuz yapı diyorum canım.

Bir arkadaşım oğlunun yüzü sobaya değdiğinde denemişti, Hatta doktora sürebilirmiyiz domuz yağı diye sormuşlar, gerek yok bence, zaten tüm yanık merhemlerinin içeriğinde domuz yağı var demiş.

sonrasında yeğeniminde boynuna çay dökülmüş 3 yaşında falandı o zamanda biz kullandık domuz yağını, çok iyi geldi. kurumamasına dikkat edilmeli yanığın sürekli yağlanmalı.

çokk geçmişş olsunn allah yavrunuzuu daha kötüü kazalardan korusunnn
bende size kantoron yağını şiddetle tavsiye ediyorum çok işe yarıyor

Çok geçmiş olsun. Serumla ıslak pansuman yaptırın ve halibut krem kullanın. Karamerhem özlü.
Bunları lütfen bir doktora danışın ve uygun görürse kullanın. Ben işe yaradığını bizzat gördüm.
çocuk o cildi çok çabuk yenilenir iz kalırsa korkmayın, lazer vs birçok tedavi var.
Yeter ki iyileşsin. Allah beterinden korusun, çok geçmiş olsun tekrar.

Off yavrum benim kıyamam, içim sızladı. Çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin.

sırf bu konuya cevap verebilmek için online oldum yumurta sürün kızınıza her gece. %100 protein içewrdiği için iz falan kalmaz allahın izniyle. lütfen bunu uygulayın.

Yumurta akı sürün hiç bişeyi kalmaz benimde küçükken kolum yanmıştı sobadan annem yumurta akı sürdü geçti

oyy kıyamam ya allah beterinden korusun. Kaçıncı derce yanık olduğuna göre değişir iz kalıp kalmayacağı. Krem verip yolladığına göre ciddi değil demekki. Ama acille yetinmeyin cilt uzmanına mutlaka gidin, acil anlık tedavi eder nihayetinde, siz uzmanla da görüşün. Yara tazayken yüzüne ilaçlardan başka bişey sürmeyin, yağ filan demiş birileri şuan asla olma öyle şeyler.

ilk aklıma gelen gözlerine bir şey olmamış olması allah korumuş kantaron yağı sürün ama kabuklar düştükten sonra iz kırmızıyken birşeyi kalmaz zaten iz kalsa bile büyüdükçe kaybolur allah korumuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…