• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıılık sevgilim tarafından aldatıldım

cansu222

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
7
0
6
35
Edirne
arkadaşlar forumda yeniyim size birşeyler danışmak istiyorum 4 yıllık sevgilim beni aldattı bende bunu duyunca ayrıldım ayrıldğm ilk gün açıklamak için aradı baya ama hiç pişman değil sonrada baya saçmladı yok benide seviyomuş onuda ikimizdende kopamazmış bana onun varlığını hissettirmicekmiş falan bu kadarını kaldıramadım 1 ay oldu ayrılalı ama hiç konuşmuyoruz yokluğu bana çok koyuyo 4 yıl bu az değil herşeyi onla yaşadım bunu nasıl yapabildi bilmiyorum var mı böyle bi durumla karşılaşan şimdi hiç bi erkeğe güvenemiyorum nasıl güvenip başkasıyla mutlu olcağımıda bilmiyorum var mı böyle bişey yaşadıktan sonra mutlu olan

arkadaşlar forumda yeniyim size birşeyler danışmak istiyorum 4 yıllık sevgilim beni aldattı bende bunu duyunca ayrıldım ayrıldğm ilk gün açıklamak için aradı baya ama hiç pişman değil sonrada baya saçmladı yok benide seviyomuş onuda ikimizdende kopamazmış bana onun varlığını hissettirmicekmiş falan bu kadarını kaldıramadım 1 ay oldu ayrılalı ama hiç konuşmuyoruz yokluğu bana çok koyuyo 4 yıl bu az değil herşeyi onla yaşadım bunu nasıl yapabildi bilmiyorum var mı böyle bi durumla karşılaşan şimdi hiç bi erkeğe güvenemiyorum nasıl güvenip başkasıyla mutlu olcağımıda bilmiyorum var mı böyle bişey yaşadıktan sonra mutlu olan

canım allah sabır versın sana ama ınankı kurtuldugunada sevın soyledıklerı cok tuaf yanı ıkınızdende kopamazmıs onun varlıgını sana hıssetırmıcekmıs şok oldum ne tuaf bırıymıs zamanla untursun zaman herseyın ılacı ve ınan erkeklerın hepsı aynı degıl zamanla karsına oyle bırı cıkıcakkı cok mutlu olucaksın

canım allah sabır versın sana ama ınankı kurtuldugunada sevın soyledıklerı cok tuaf yanı ıkınızdende kopamazmıs onun varlıgını sana hıssetırmıcekmıs şok oldum ne tuaf bırıymıs zamanla untursun zaman herseyın ılacı ve ınan erkeklerın hepsı aynı degıl zamanla karsına oyle bırı cıkıcakkı cok mutlu olucaksın

kesinlikle katılıyorum, karşına öyle biri çıkar ki bu kişiden kurtulduğuna şükredersin canım :)

''benim de stepnemde ahmet vardı ,lafımı olur geçinir gideriz'' deseydin..

ohaaaa,yuhhh,çüşşş..

insanları bu kadar salak yerine koymakta yeni nesilin gözde modası oldu.

çıkar işallah güvenebilceğim biri ama alışkanlık çok kötü bişey gerçekten fazla derecede alışkanlığım olmuştu o benim bu benim için aşktan çok daha önemli bu alışkanlıktan kurtulabilirim işallh

Ahh canım benim aynı 4 yıllık bir ilişkşm vardı beni aldatmış hem de defalarca .Bende ayrıldım ama nasıl acı cektim anlatamam.Hergun yataktan aglayarak uyanıyordum aglamadıgım gun yoktu .Cok ozluyordum ama direndim cunku hazmedemezdim .Allah o duyguyu kimseye yasatmasın . 1 sene evden dısarı cıkmadım hiç sevgilim olmıcak sandım evlenemicem falan :D Şimdi cook seviyorum cook seviliyorum kısmetse mayısta nişanımız var.Demek istediğim asla kimseyi sevemem deme seversin mutluda olursun ancak acını yasa bu acıyı cekmen gerekmiş demekki.Allah hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın .Kendini üzme demeyeceğim üz , ağla ,zırla ama gecicek emin ol .

sağol canm yorumlarınız bana gerçekten umut verdi ilk haftalarda ölü gibiydim ama şimdi daha iyiiyim ama hala boş hissediyorum içimde koskoca bi boşluk var 4 yılı çok dolu yaşamıştık o 4 yılın içine herşey girdi nerdeyse hergün buluşurduk ilk 2 sene aynı okulda oldğumuz zaman sonra biraz dha azaldı tabi görüşmeler ölürdü benim için şaka gibi ya bide 7 aydır falan birlikteymiş o kızla

sağol canm yorumlarınız bana gerçekten umut verdi ilk haftalarda ölü gibiydim ama şimdi daha iyiiyim ama hala boş hissediyorum içimde koskoca bi boşluk var 4 yılı çok dolu yaşamıştık o 4 yılın içine herşey girdi nerdeyse hergün buluşurduk ilk 2 sene aynı okulda oldğumuz zaman sonra biraz dha azaldı tabi görüşmeler ölürdü benim için şaka gibi ya bide 7 aydır falan birlikteymiş o kızla

oyle oluyo işte :)) ben gülüyorum artık boyle şeylere bu erkeklerin midesizliklerine .Ama unutma gecicek sende mutlu olıcaksınn :) Eski erkek arkadasının burcunu öğrenebilrmiyim merak ettim sadece ?

benimde böyle bir ilişkim vardı 5 yıl falan sürdü. aldatılmadım ama farklı sebeplerden ayrıldık. aynı sen gibi hiç unutamam başkasını sevemem gibi geliyordu. Bir ayda 5 kilo verdim üzüntüden yemek bile yemiyordum. Ama baslarda hiç aklından çıkmayan o insan zamanla aklına bile gelmemeye başlıyor. şu an mutluyum seviyorum seviliyorum ve o zamanları hatırladığımda keşke bu kadar üzmeseydim kendimi diyorum. Onu aklına getirmeyecek seni mutlu edecek şeyler yap. Zamanla unutulmayacak şey yok bence.

canım benimde 6 yıllık olucaktı bende aldatıldım :47: senle aynı durumdayım ayrılalı 4 ay oldu erkeklere karsı bir ön yargı oluştu bende . herseyımı onla yaşamıstım bir arkadas dost sevgilı olmustuk aramızda maddı manevi hiç bir konu açılmazdı . ama sonuç hüsran emeklerimize sevgimize yazık oldu . Allahından bulsunlar . senın duyduğun o hala senı sevıyorum laflarını bende çok duydum bizde sevdik ama hayatımıza ikinci kişiyi katmadık :2::2:

Son düzenleme:

ayyyy var ya ben de senin yaşadıklarının birebir olmasa da bir kısmını yaşadım 4 yıllık ilişki tam dedik sözlenelim nişan yapalım aldattı benii..tabi ki..aradan bir kaç zaman geldi pişmanım seviyorum arkadaşların gazına geldimmm yaptım ama noluur affet dedi..bana düşünme zamanı ver dedim..düşündüm düşündüm ama gerçekten düşündüm 4 yıllık ilişkiyi bitirmek kolay mıydı..? aileler biliyorken hem de..affetsem mi affetmesem mi derken en sonunda hayır dedim..çünkü ben 4 seneyi ona karşı sıfır hatayla geçmiştim..ve asla haketmemiştim..hayır dedim sen beni haketmiyosun..ben bütün ömrümü acabalarla geçiremem..sen yoluna ben yoluma..ayrıldık ve bir sene sonunda mucize gibi eşimle tanıştım tam ayrıldığımızın birinci senesiydi şaka gibi..ve şimdi ona teşekkür ediyorum iyi ki bana bu kötülüğü yapmış ki eşimi tanıdım..sevildiğimi sevdiğimi hissettim..4 yıl boyunca kendimi kandırmışım..şimdi çok mutlyum ve bebek bekliyorz..:nazar::nazar:evet biraz zaman alabilir ama..inan bana bir gün yeniden daha fzla sevileceksin..ve seveceksin acele etme..kendine zaman ver..ama sakın geri dönme..:34:

Sağol cnm gnelde herkes aynı cvbı veriyo galba yapmam gereken bu affedemem ztn onca şeyden snra ama belki bnmde karşıma çıkar güveenilir sevilcek biride bende mutlu olurum sizler gibi

benimde 4 yıllık ilişkim bitti.. ama ben ayrıldıktan sonra başka insanlardan ilişkim sırasında aldatıldığımı öğrendim ne acı dimi başkaları biliyor ve kimse bişey söylemiyor.. Ayrıldıktan sonra öğrendim meğer aylarca aldatılmışım bende saf gibi bekledim onu.. Allah korudu ayrıldım yoksa bi yalancıyla nişanlanacaktım. bir insanı 4 yılda tanıyamıyoruz peki şimdi nasıl inanacağız yeni birine.. inanamıyoruz canım şimdi deniyorum yeni birilerini 1 kere yüz yüze görüşüyorum olmuyor dikiş tutturamıyorum daha yeni yeni görüşebiliyorum düşün.. Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum ama bu gibi insanları Allah a havale edelim kendi yolumuza bakalım ben ayrılalı 6 ay oldu öncesinde de 3ay vardı ayrı olduğumuz bazı sebeplerden ötürü iste o 3 ay olan olmuş. Allah ım hepsini bildiği gibi yapsın. heleki pişman değilmiş boşver canım harem kurcak heralde pislik.. Atlatacaksın inan bana...

yuhhh diyecem kusura bakmada
o nasıl oluyor hem seni hem onu seviyor
ayran gönüllü
sende tmm bende bi tane daha sevgili yapayım
hem seni hemde onu seveyim
tövbe tövbe sapık mı ne

Bu kısmı okurken gözlerime inanamadım :53:
Kusura bakma arkadaşım ama ne de midesizmiş öyle, sana bu teklifle gelebilmiş, pes doğrusu !
Güven problemi yaşaman çok doğal, 4 sene bu. O sürecin verdiği alışkanlık var, sevgi, aşk bir yana.
Çok klasik ama zaman arkadaşım, sana lazım olan sadece zaman.
Canın çok yanıyor şuanda, bir süre daha yanacak. Ama sen de fark edeceksin , bir önceki günden daha az acımaya başladığını.
Kolay olmayacak ama başarmalısın, sen ilk adımı atmışsın zaten ihaneti affetmeyerek . Gerisi gelecek de, başarıcam de !
Şuanda herkese aynı gözle bakman çok normal, kırgınsın yaralısın. Ama unutma gavura kızıp da oruç bozulmaz. Eminim ki tüm güvenini yeniden sağlayacak biri çıkacaktır karşına. Sadece inan ve umudunu kaybetme, sen çok değerlisin unutma !

Yuh ya şerefsize bak, sana onun varlığını hissettirmeyecekmiş demek. Çok sinirlendim.
Umudunu kaybetme tabii ki. Mutlu olacağına inan, umarım doğru kişi çıkar karşına.

Valla çocuk harbi midesizmiş bu nasıl bi açıklamadır ya komedi ondan da kopamıyorm senden de varlığını sana hissettirmiycem nedir ya ohaa be arkadaş çüşşş yuhhh başka laf bulamadm dicek cidden kusura bakma canım ya . Bu arada ismin nick ile aynıysa adaşımsın :)
Nasıl anlayamadın kişiliğini bu kadar sene beraber olup ? Ne kadar zamandır birliktelermş bi bilgin var mı ? Belki daha önce de aldatmştr sen fark etmmeişsindir .. Biraz değil baya bi geç olmş anlaman aama 4 senenin sonu evlilliğe kadar giderdi anlamasaydn ve o da evlenmek isteseydi o yüzden evlenmedn kurtulman iyi olmş . Doğal 4 sene boyunca insan sevmediğiyle yaşasa ona bile alışır bi süre sonra merak eder .. O yüzden zaman alacaktır onsuzluğa tamamen alışman . Ama zamanla elbet silinip gidcektir .. Şuan canın yanıyordur o kızla olduğu için ama birgün başkası ile olduğu fikrini rahat rahat hiç canın acımadan düşündüğünde o zaman tamamen artık ona karşı hiçbir şey hissetmiyorsun demektir . Ama bunu yapabilmek için hattını herşeyini değiştir ve onunla hiç bi şekilde iletişim kurma yoksa unutman çok daha uzun zaman alır ve işkence haline gelir .. Hatta af bile edersin ki asla yapmamalısın . O yüzden tamamen herşeyini ondan soyutlaman gerekiyo . Ona ait ne varsa silip atman gerekiyo hayatından ..
Yeni bir face bile açablrsin mesela varsa facen .
Unutma konusuna gelirsek eğer benim senin kadar uzun ilişkim henüz olmadı şuan en uzun ilişkimi yaşıyorum umarm doğru olanı bulmşmdur doğru oldğuna inanıyrm 2 sene 4 ay oldu işte . Ama önceden aldatılmştm 5 aylk bi ilişkimde . İlk olduğundan çok üzlmüştüm ama anlamş oldum ki demekki insan onun üzerine de mutlu olabilyormş . O zaman bidaha kimseyle birlikte olamam sanıyodum onunla evlenceğimizi falan düşünüyodm beni sevdiğini benim de onu sevdiğimi falan sanıyodum . Ama hepsi yalan sahte ve saçmaymş ve hatta çok da komikmiş .. Nasıl bi insanmş da gözlerim görmemiş sonradan kendime inanamadım .. Ve bir de ne günahım vardı da Allah böyle bir insanı karşıma çıkarttı diye çok sormuştum kendime . Ama anladm ki mutluluk onda değil .. İleride paylaşacağım adam da yani şuan da sevgilim olann ömrümü geçirmek istediğim adamdaymş .. Umarım sen de seni mutlu edecek seni gerçekten sevecek ve sana sadık birisini bulursun ileride ..

daha belki bu konularda yapmak için yaşım çok küçük ama konuyu okuyunca cevap vermeden duramadım. Lise hayatım boyunca sadece 1 kişiyi sevdim, çok değer verdim ve 4 yıl sürdü aynı okuldaydık o yüzden bana bu hayatta ondan başka kimse yok gibi geliyordu. hatta üstüne üstlük aynı şeyleri o da hissediyor sanıyordum. yaptığım en ufak bir hata da kendimi affedemiyordum yanlış yapan o bile olsa ben özür diliyordum. nafileymiş. meğer aynı 4 yıl boyunca aynı okulda olduğum ve benim arkadaşım dediğim bi insanla daha ilişkisi varmış. yıkıldım duyduğumda gerçekten yıkıldım çünkü sonsuz güvendiğiniz bir insanın aslında güvenmemeniz gereken bir insan olduğunu öğrenmek hayal kırıklığınıda beraberinde getiriyor. daha bu yaşta kimseye güvenilmemesi gerektiğini öğrendim ve aynı sekilde bana bunları anlattığında gayet normal bir şeymiş gibi anlatması üstüne üstlük beni karşına alıp anlatmasını adamlık diye nitelendirmesi gerçekten komik. hani yaptığı normal bide bana anlatması adamlık? ben böyle bir şey yapsam düşünemiyorum bile üstüne üstlük konuşmayı kestim diye suçlu ben oldum bide. arkadaşları da kalkmış benim kardeşim ne yaparsa haklıdır diyo.. bu durumlarda insanın tek kazancı çıkardığı ders oluyor. gerçekten bak tipmiş kültürmüş oymuş buymuş yalan karşındaki insan da ilk aranıcak şey kişilik. o yoksa isterse feriştahı gelsin... sende sakın canını sıkma. cunku insanlardaki kişilik problemlerini daha doğrusu kişiliksizliklerini düzeltmek biz kadınların daha doğrusu mağdurların elinde değil. o kim ki sen onu unutamayasın? aciz misin? asıl ayıp sana bunları yapan bir insan uğruna acı cekmektır. yokmuş gibi değil hiç olmamış gibi davran. her kadın ne kadar farketmese de içinde tüm erkek milletini alt edebilecek gücü taşır. ben sinirimi dökmek için kickboksa yazıldım 4 aydır kickboks yapıyorum ve gerçekten tavsiye ederim.:47:

Back
X