arkadaşlar forumda yeniyim size birşeyler danışmak istiyorum 4 yıllık sevgilim beni aldattı bende bunu duyunca ayrıldım ayrıldğm ilk gün açıklamak için aradı baya ama hiç pişman değil sonrada baya saçmladı yok benide seviyomuş onuda ikimizdende kopamazmış bana onun varlığını hissettirmicekmiş falan bu kadarını kaldıramadım 1 ay oldu ayrılalı ama hiç konuşmuyoruz yokluğu bana çok koyuyo 4 yıl bu az değil herşeyi onla yaşadım bunu nasıl yapabildi bilmiyorum var mı böyle bi durumla karşılaşan şimdi hiç bi erkeğe güvenemiyorum nasıl güvenip başkasıyla mutlu olcağımıda bilmiyorum var mı böyle bişey yaşadıktan sonra mutlu olan
Bu kısmı okurken gözlerime inanamadım

Kusura bakma arkadaşım ama ne de midesizmiş öyle, sana bu teklifle gelebilmiş, pes doğrusu !
Güven problemi yaşaman çok doğal, 4 sene bu. O sürecin verdiği alışkanlık var, sevgi, aşk bir yana.
Çok klasik ama zaman arkadaşım, sana lazım olan sadece zaman.
Canın çok yanıyor şuanda, bir süre daha yanacak. Ama sen de fark edeceksin , bir önceki günden daha az acımaya başladığını.
Kolay olmayacak ama başarmalısın, sen ilk adımı atmışsın zaten ihaneti affetmeyerek . Gerisi gelecek de, başarıcam de !
Şuanda herkese aynı gözle bakman çok normal, kırgınsın yaralısın. Ama unutma gavura kızıp da oruç bozulmaz. Eminim ki tüm güvenini yeniden sağlayacak biri çıkacaktır karşına. Sadece inan ve umudunu kaybetme, sen çok değerlisin unutma !