Aklına kötü şeyler getirip kötüyü çağırma. Herşey çok güzel olacak de ve buna inan ben öyle yapıyorum :)Merhaba hanımlar ben 4 yıl tedavi ardından normal yolla hamile kaldım mucizem mutluluktan uçurdu beni fakat keseyi daha yeni gördüm bugün henüz çok erken 3-4 haftalık tahmini bekledikce endiselerim artmaya başladı kaybetme korkum beni tedirgin ediyor kesenin içinde olduğunu görsem kalp atışlarını duysam rahatlayacagim
Birde eşim ve ben o sevinçle herkese söyledik şimdide nazara gelme korkum vr allahım korusun nolur birşeyler diin içim rahatlasin
Çok uzun oldu hakkınızı helal edin.
Mucize bir bebek :) Rabbim bahtını güzel etsin inşallah bir ömür sağlıcakla yaşasın.Merhaba hanımlar ben 4 yıl tedavi ardından normal yolla hamile kaldım mucizem mutluluktan uçurdu beni fakat keseyi daha yeni gördüm bugün henüz çok erken 3-4 haftalık tahmini bekledikce endiselerim artmaya başladı kaybetme korkum beni tedirgin ediyor kesenin içinde olduğunu görsem kalp atışlarını duysam rahatlayacagim
Birde eşim ve ben o sevinçle herkese söyledik şimdide nazara gelme korkum vr allahım korusun nolur birşeyler diin içim rahatlasin
İnşallah canım kesenin içinde görürsün o minik melegi benimde şuan 3-4 haftalık keseyi gördükte bebeği daha göremedik bizimki biraz sürpriz oldu bide beş aylık kızım varMerhaba hanımlar ben 4 yıl tedavi ardından normal yolla hamile kaldım mucizem mutluluktan uçurdu beni fakat keseyi daha yeni gördüm bugün henüz çok erken 3-4 haftalık tahmini bekledikce endiselerim artmaya başladı kaybetme korkum beni tedirgin ediyor kesenin içinde olduğunu görsem kalp atışlarını duysam rahatlayacagim
Merhaba hanımlar ben 4 yıl tedavi ardından normal yolla hamile kaldım mucizem mutluluktan uçurdu beni fakat keseyi daha yeni gördüm bugün henüz çok erken 3-4 haftalık tahmini bekledikce endiselerim artmaya başladı kaybetme korkum beni tedirgin ediyor kesenin içinde olduğunu görsem kalp atışlarını duysam rahatlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?