Bekar..Adam evlenmiş olabilir mi? Gerçi bekarda olsa fark etmez. Sizin kadar yoğun duyguları yok. Sizi yoklamaya gelmiş hala bana aşıkmı diye o kadar. Sayenizde yine egosu tavan şekildede gitmiş yanınızdan. Eminim yine ulaşacak size.
Her kadının bir kere başına gelmişliği var dimi :) çok teşekkür ederimAslında doğru mesajı vermiş sana.. Fazla anlam yüklemişsib diyerek..İşe buradan başla ve yüklediğin anlamı geri almaya çalış.Bak büyüttüğün adam gayet taş kalpli ve mehtemelen başka şeyler için sana yoklama çeken çakal bir tipleme..Kadınlar olarak ne çekiyoruz bu çakallardan cidden ne!. Biz aşk beslerken onlar uçkur hayal ediyor..Aynısı başıma geldi nerdeyse.Been sırılsıklam aşıkken ve onuda benden duygusal olarak hışlanır diye düşünürken,gün geldi itiraf time yapma şansımız oldu.Ben onun söylediklerini duyunca otomatikmen aşkımı gizledim ve sadece kafamı karılstırıyordun dedim.Beyefendimize göre ben onun yanına (taşeron firma yöneticisi idi) gittiğimde güüüüya yanaklarım al al oluyormuşşş ben de onu arzuluyormuşummm..Hasbinallahh.. ben onun gözlerinde kalbimle kaybolurken,o vay kadın beni arzuluyor diye düşünüyormuş.Kısacası ben de sen gibi fazla anlam yüklemişim meğer.Ancak ben o dakkadan itibaren önemsizleştirdim onu içimde.Sonraları yazsada önemsemedim.Durum malumdu çünki.Sana tavsiyem önüne bak ve fazla önemli olmadığına kendini inandır canım..umarım atlatırsın en kısa zamanda
Nasıl yani?İş işten geçtiğinde çok pişman olacaksın cooooook.
O kadar sene geçmiş. Ne yaşadın? Hiç. Bu zamanlar geri gelmiyor yani.Nasıl yani?
O kadar sene geçmiş. Ne yaşadın? Hiç. Bu zamanlar geri gelmiyor yani.
[/QUOTE
Yarın vazgeçeyim zamanımız gidiyor diyebilsek keşke her olumsuzlukta, olmuyor bazen biliyoruz..
Teşekkür ederimÜzülün ağlayın başka türlü içinizden atamazsınız. İlerde bir anı olarak hatırlarsınız. Hem aşk acısı kötü değildir. En azından denemissiniz.bu defteri kapatip önünüze bakın
Büyüyoruz, güçleniyoruz da. Ama taş olmuyoruz dimi :) Teşekkür ederimPek bu olaylardan ders almış da 26 yaşında gücünü bulmuş biri gelmediniz. Öyle olsaydı kaç ay geçmiş mevzuda olmazdınız hala.
Aşık olmuşsunuz tamam ama belli ki karşılıklı değilmiş, adam yıllar sonra mesaj atıyor hadi ona da tamam meraktan, belki de o defteri kapatmak için görüşmeyi kabul ediyorsunuz da evinizden neden alıyor sizi.
Buluşma yerine kendiniz gitseydiniz daha güçlü bir duruş sergilerdiniz. Hiç mi kendiniz bir yerlere gitmiyorsunuz yıllar sonra aslında doğru düzgün bile tanımadığınız bir adamla sanki flört etmeye başlayacak gibi evinizden aldırıyorsunuz.
Umarım hislerinizi sesli söyleyince en azından bir şeylerin farkına varıp bu defteri kapatırsınız. Bu yaşlarınızı güzel kişilerle geçirirsiniz
Kadın kalbinizle okumanızı dilerim demiştim ama,Peki Teşekkür ederim.Çok saçma bir şey okudum. Neden gereksiz dram yaptınız, pembe dizi, beyaz dizi romanları gibi, dram dram. Adam mal. Size zaten değer vermediğini ve bir şey beklememenizi söylemiş ve sizi öpmeye , cinsel ilişkiye yönlendirmeye çalışmış. İğrendim.
Kendinize saygı duyun.
İkinci ihtimal de fake hesap olmanız. Birden fazla hesap açıp, hangisi kapanırsa diğerinden devam etmeniz.
Taş olmak için büyüyüp güçlenmiyoruz ama. Daha akıllıca davranmak için büyüyoruz.Büyüyoruz, güçleniyoruz da. Ama taş olmuyoruz dimi :) Teşekkür ederim
Teşekkür ederim"Hikayem bitmedi belki, ama ben bitmiş gibi kabullenmeye çalışıyorum. " hikayen bitmis tatlim. sen oyle kabul etmeye calisma. zaten oyle. yeteri kadar.bu adama.takili.kalarak vakit kaybetmissin bence..sana karsilikli iliski yasayabilecegin baska adamlari tavsiye ederim. daha fazla vakit kaybetme. bu adamin numarasini falan da engelle. bundan sonra kendini iyi hissetmediginde seni modunu yukseltmek icin kullanacaktir.
Bitmiş.Hikayem bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?