- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
- Konu Sahibi Apolline_mn
-
onu demeyin bunu demeyin. e ne diyelim biz?
ne dememizi istersin?
olmuşa çare var mı? gidin diktirin madem bu kadar önemli bekaretiniz.
'bekaretimi ona verdim' de ayrı bi saçma cümle.
yaş kaç bu arada?
bide o çelişkilisiniz ki; bekaret gitti, sevgili gitti diye panikle yazdınız galiba. bi diyosunuz çok iyidik diye bi diyosu
Ne yapmam lazim derken
"Sahip çıkmak" ne demek acaba. Sen kendine sahip çıkabilirsin, bunun için birine ihtiyacın yok. Bunu idrak etmekle başlayabilirsin. Yaşandı, güzeldi ama bitti. Ortada adama sorumluluk yükleyecek birşey yok. Siz de demişsiniz ikimiz de hazır hissettik yaşadık diye. Bu bakış açısı ile devam edin lütfen.
Bekarete bu kadar anlam yüklemeyin. Yükleyecekseniz de evlenmeden birliktelik yaşamayın.
Ben şuan kendimi kotu hissettgm için sizlere danistim zaten karışımdaki adam sorumluluk yükleyecek olsam ona acardim konuyu acmadjm ama kafam karıştı çünkü karışımdaki insanda önem veriyordu ama haklisiniz ben kendime sahip cikabilirim ufkunu actiniz tesekkur ederim"Sahip çıkmak" ne demek acaba. Sen kendine sahip çıkabilirsin, bunun için birine ihtiyacın yok. Bunu idrak etmekle başlayabilirsin. Yaşandı, güzeldi ama bitti. Ortada adama sorumluluk yükleyecek birşey yok. Siz de demişsiniz ikimiz de hazır hissettik yaşadık diye. Bu bakış açısı ile devam edin lütfen.
Bekarete bu kadar anlam yüklemeyin. Yükleyecekseniz de evlenmeden birliktelik yaşamayın.
Haklisin..Oncelikle zorla olmamis iki tarafin rizasiyla olmus bu yuzden sevgi bitse bile senin yaninda kalmak zorunda oldugu bir durum yok. Evli degilken yasamak senin secimindi ve garantisi olmadigini biliyordun. O yüzden yasadigin şeyin arkasinda durup kabullenmekten baska caren yok. Ayrica bekaret "vermek" nedir yahu. Kendini neden degersizlestiriyorsun.
O yüzden ayrıldım zaten sadece kafam karıştı yeni fikirler duymak istedimSahip çıkmak derken, sevmediği halde sırf seviştiniz diye evlensin mi sizinle? Böyle bir evlilik ister miydiniz gerçekten? Bir sorun yok, sevmiş ve sevişmişsiniz. Beden sizin, hayat sizin. Sahip çıkılacak bir durum yok. Hayatınıza devam edeceksiniz. Hata olarak görmeyeceksiniz, zira belli bir yaşa gelmiş, birbirini seven iki insanın birbirini arzulayıp sevişmesi gayet normaldir.
Haketmedigim davranışlar gördüğüm için ayrıldım zaten evet benim içinde önemli değil bekaret ama dediğimiz gibi çevre kültür.. Ve hala da sevdiğim için kafam karışıyor teşekkürler güzel düşünceleriniz icinAile ve çevre faktörünü ilişkiye girerken düşünmediğiniz gibi ayrılırken de düşünmeyin o zaman. Yaşadıklarınızın arkasında durun kimsenin malı değilsinizki sizi bırakmama gibi bi yükümlüğü neden olsun adamın bekaretiniz gitmiş olabilir ama sevdim yaptım diyorsunuz bir yandan da bi pişmanlık var onun nedeni de aile yapısı sanırım anlıyorum seni ama şunu iyi bil senin yaşadığını yaşayan arkadaşlarım oldu onlara da hep aynı şeyi söyledim Allah yine karşınıza sizi siz olduğu için seven biri illaki çıkarır.. kendizi üzmeyin kasmayın namus 2 bacak arasında değildir buna inanlardanım, zaman ilaçtır.
Namussuzluk mu bu namus iki bacak arasında mi?Ve benimde çevrem de ilişkiye girip çocuk aldırıp diktirip adetliyken ilişkiye girip karşı tarafa namuslu pozu verip evlenen kişilerde oldu ben onlardan nefret ediyorum nefret çünkü bir başkasıyla her şeyi yaşayıp bir başkasını da resmen kandırıyorlar ayıp
Ah beee...Erkek değilmiş ,adam hiç değilmiş sen onun sana olan aşkına aşık olmuşsun,o ise faydalanacağı zamana aşık olmuş yani o istediğini almış sen ise öyle bakakalmışsın hayatta herşey bir deneyimdir ,ama sen en kazığından başlamışsın ne diyim geçmiş olsun .
Biliyordum burdan yorum alacağımı ben o kişilere olan tavrımdan bu şekilde yazdım hani biz namusluyuz bakın bekaretimiz var gibi izlenim yarattıkları içn bizlere yoksa banane kim kimle ne yaparsa yapsın dar görüşlü değilimdir kimseye bunu yaptığı için namusuz diyemem ama yaptıkları birşeyin de arkasıdna dursunlar sonradan çözüm yolu aramak yerine doğruları söylesinler kızdığım nokta burası anlatabildim mi ?Namussuzluk mu bu namus iki bacak arasında mi?
Anladım bazı durumlar var tabiki arkasında dururum kimse zorlamadı beni ama işte ...Biliyordum burdan yorum alacağımı ben o kişilere olan tavrımdan bu şekilde yazdım hani biz namusluyuz bakın bekaretimiz var gibi izlenim yarattıkları içn bizlere yoksa banane kim kimle ne yaparsa yapsın dar görüşlü değilimdir kimseye bunu yaptığı için namusuz diyemem ama yaptıkları birşeyin de arkasıdna dursunlar sonradan çözüm yolu aramak yerine doğruları söylesinler kızdığım nokta burası anlatabildim mi ?
Erkek değilmiş ,adam hiç değilmiş sen onun sana olan aşkına aşık olmuşsun,o ise faydalanacağı zamana aşık olmuş yani o istediğini almış sen ise öyle bakakalmışsın hayatta herşey bir deneyimdir ,ama sen en kazığından başlamışsın ne diyim geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?