4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

birlikte olurken onu sevdiğiniz için olmuşsunuz, yaşanmış bitmiş saygıyla ayrılmışsınız. Sorun ne şimdi? Adam size bu konuyu açsa sırf bi şeyler yaşadınz diye devam etse kabul mu edeceksiniz.. Yapacak bi şey yok. Yanlışa değil geleceğe odaklanın. Hayatın neler getireceğini bilemezsiniz.

Birbirinizi sevdiginiz icin birlikte olmussunuz ve bu evlilik garantisi degil. Onem veriyorsaniz yapmasaydiniz. Cevre ne der diyorsaniz da alninizda yazmiyor. Bakire olmamaniz sizi degersiz yapmaz.

Ben şuan kendimi kotu hissettgm için sizlere danistim zaten karışımdaki adam sorumluluk yükleyecek olsam ona acardim konuyu acmadjm ama kafam karıştı çünkü karışımdaki insanda önem veriyordu ama haklisiniz ben kendime sahip cikabilirim ufkunu actiniz tesekkur ederim

Oncelikle zorla olmamis iki tarafin rizasiyla olmus bu yuzden sevgi bitse bile senin yaninda kalmak zorunda oldugu bir durum yok. Evli degilken yasamak senin secimindi ve garantisi olmadigini biliyordun. O yüzden yasadigin şeyin arkasinda durup kabullenmekten baska caren yok. Ayrica bekaret "vermek" nedir yahu. Kendini neden degersizlestiriyorsun.

Yapacak bir şey yok, her şey olabilir mantığı ile ilişkiye girmemeniz gerekiyordu ama malum olmuşla ölmüşe çare yok derler. İleriye bakmanız lazım artık.

Reactions: KV_
Sahip çıkmak derken, sevmediği halde sırf seviştiniz diye evlensin mi sizinle? Böyle bir evlilik ister miydiniz gerçekten? Bir sorun yok, sevmiş ve sevişmişsiniz. Beden sizin, hayat sizin. Sahip çıkılacak bir durum yok. Hayatınıza devam edeceksiniz. Hata olarak görmeyeceksiniz, zira belli bir yaşa gelmiş, birbirini seven iki insanın birbirini arzulayıp sevişmesi gayet normaldir.

Haklisin..

Valla senin yerinde olsam gerçekleri söylerdim yeni biriyle tanıştığım Zaman açık açık yaptım diyebilirsin insanları kandırmanın bir anlamı yok diktirmekmiş diğer türlü yalanlar yalanlara hiç gerek yok şahsımca

Aile ve çevre faktörünü ilişkiye girerken düşünmediğiniz gibi ayrılırken de düşünmeyin o zaman. Yaşadıklarınızın arkasında durun kimsenin malı değilsinizki sizi bırakmama gibi bi yükümlüğü neden olsun adamın bekaretiniz gitmiş olabilir ama sevdim yaptım diyorsunuz bir yandan da bi pişmanlık var onun nedeni de aile yapısı sanırım anlıyorum seni ama şunu iyi bil senin yaşadığını yaşayan arkadaşlarım oldu onlara da hep aynı şeyi söyledim Allah yine karşınıza sizi siz olduğu için seven biri illaki çıkarır.. kendizi üzmeyin kasmayın namus 2 bacak arasında değildir buna inanlardanım, zaman ilaçtır.

O yüzden ayrıldım zaten sadece kafam karıştı yeni fikirler duymak istedim

Haketmedigim davranışlar gördüğüm için ayrıldım zaten evet benim içinde önemli değil bekaret ama dediğimiz gibi çevre kültür.. Ve hala da sevdiğim için kafam karışıyor teşekkürler güzel düşünceleriniz icin

Erkek değilmiş ,adam hiç değilmiş sen onun sana olan aşkına aşık olmuşsun,o ise faydalanacağı zamana aşık olmuş yani o istediğini almış sen ise öyle bakakalmışsın hayatta herşey bir deneyimdir ,ama sen en kazığından başlamışsın ne diyim geçmiş olsun .

Ve benimde çevrem de ilişkiye girip çocuk aldırıp diktirip adetliyken ilişkiye girip karşı tarafa namuslu pozu verip evlenen kişilerde oldu ben onlardan nefret ediyorum nefret çünkü bir başkasıyla her şeyi yaşayıp bir başkasını da resmen kandırıyorlar ayıp

Reactions: KV_
Namussuzluk mu bu namus iki bacak arasında mi?

Ah beee...

Namussuzluk mu bu namus iki bacak arasında mi?
Biliyordum burdan yorum alacağımı ben o kişilere olan tavrımdan bu şekilde yazdım hani biz namusluyuz bakın bekaretimiz var gibi izlenim yarattıkları içn bizlere yoksa banane kim kimle ne yaparsa yapsın dar görüşlü değilimdir kimseye bunu yaptığı için namusuz diyemem ama yaptıkları birşeyin de arkasıdna dursunlar sonradan çözüm yolu aramak yerine doğruları söylesinler kızdığım nokta burası anlatabildim mi ?

Anladım bazı durumlar var tabiki arkasında dururum kimse zorlamadı beni ama işte ...

4 yıllık bir iliskide beraber olmak anlık rehavet degildir. gençtik hata yaptık da degildir. sevmişsiniz olmuş işte. bunun ustune konusmaya degmez bence. öpüşmek gibi bir sey bu.
erkek dedigin sahip çıkmaz mı diye dusunme de sen kedi köpek misin de sahiplenecek seni.
son olarak da evlenecegiz diye cocukla yattıysan sen onu kullanmıssın sen suclu duruma dusersin
su an yapabilecegin bir sey yok bence hayatın tadını cıkarmıssın insallah daha guzel iliskilerin olur, kendini kötü hissedecegin hicbir neden de yok bence mutlu olmalısın dolu dolu yasadım diye, duygusal açıdan ayrılık acısını atlatmaya bak.

ne demek adam istediğini almış? sevişme/seks sadece bi erkeğin isteğimidir? siz o zaman kocanızla sadece o istiyo diye mi birlikte oluyosunuz? ç
valla çok saçmalamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…