- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Apolline_mn
-
Bu bir tercihtir. Hiçkimsenin bir başkasını tercihinden dolayı yargılamaya hakkı yok! Kimisi bekarete önem verir, kimisi vermez. Bekarete önem vermeyen bir adamla evleneceksin. Zaten bekarete önem veren birisini isteseydin bu tür bir birliktelik yaşamaman gerekirdi değil mi? Dolayısıyla bu durumu sorun haline getirmemen gerekir.
Nikah dışı ilişki helal ve normal değildir. Siz öyle deyince de öyle olmayacak. Bu mesajda bu konuda dursun.
Nikah dışı ilişki helal ve normal değildir. Siz öyle deyince de öyle olmayacak. Bu mesajda bu konuda dursun.
Bizide aldırsana hacıBen kaçtım bile , pişman değilim.
Helal ve haram dini referans içeren kelimeler olup o dinin inananları dışında kimseyi bağlamaz. Ha aynı din size daha bi sürü şey söyler; mesela bu konuda yargılayacak bi pozisyona ya da hakka sahip olmadığınız gibi. Ama burası oturup herhangi bi inancın ya da herhangi bi inanç gereği o davranışın ne hükümde olduğunun tartışılacağı yer değildir.Nikah dışı ilişki helal ve normal değildir. Siz öyle deyince de öyle olmayacak. Bu mesajda bu konuda dursun.
Eskiler cahildi mahildi ama bu tür seyleri duyunca kızları okutmamakla iyi yaptıklarını düşünmeye başladım. Böyle olunca ee haklı çıkarıyorlar
Her okumaya giden sevisip geri gelmiyor.Eskiler cahildi mahildi ama bu tür seyleri duyunca kızları okutmamakla iyi yaptıklarını düşünmeye başladım. Böyle olunca ee haklı çıkarıyorlar
Eskiler cahildi mahildi ama bu tür seyleri duyunca kızları okutmamakla iyi yaptıklarını düşünmeye başladım. Böyle olunca ee haklı çıkarıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?