- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi Apolline_mn
-
Benimde 3,5 yıllık bir ilişkim var ilk birlikteliği onunla yaşadım ayrılma noktasına da geldik bir ay ayrı da kaldık ama bu konuları hiç düşünmedim ne düşüneceğim ki olmuş bitmiş beraber istedik ve yaptık şuan da beraberiz beş ay sonra da evleneceğim onunla ama diyorum ya ayrılırsam ayrıldığım için üzülürüm bunun için değill ve oldu ki yeni birisiyle tanıştım konusu geçer sorarsa söylerim kendisinden emin olunca anlatırım işine gelirse ahlamanın vahlamanın bir anlamı yok eski sevgilinde ayrıca mal MışAnladım bazı durumlar var tabiki arkasında dururum kimse zorlamadı beni ama işte ...
Benimde 3,5 yıllık bir ilişkim var ilk birlikteliği onunla yaşadım ayrılma noktasına da geldik bir ay ayrı da kaldık ama bu konuları hiç düşünmedim ne düşüneceğim ki olmuş bitmiş beraber istedik ve yaptık şuan da beraberiz beş ay sonra da evleneceğim onunla ama diyorum ya ayrılırsam ayrıldığım için üzülürüm bunun için değill ve oldu ki yeni birisiyle tanıştım konusu geçer sorarsa söylerim kendisinden emin olunca anlatırım işine gelirse ahlamanın vahlamanın bir anlamı yok eski sevgilinde ayrıca mal MışAnladım bazı durumlar var tabiki arkasında dururum kimse zorlamadı beni ama işte ...
Canım manevi desteğin için teşekkürler ayrılık açısı bi yandan bi de beni düşündüren ben ayrıldgım için ama katlanamazdim sevgisizlige haklisin ne diyimBenimde 3,5 yıllık bir ilişkim var ilk birlikteliği onunla yaşadım ayrılma noktasına da geldik bir ay ayrı da kaldık ama bu konuları hiç düşünmedim ne düşüneceğim ki olmuş bitmiş beraber istedik ve yaptık şuan da beraberiz beş ay sonra da evleneceğim onunla ama diyorum ya ayrılırsam ayrıldığım için üzülürüm bunun için değill ve oldu ki yeni birisiyle tanıştım konusu geçer sorarsa söylerim kendisinden emin olunca anlatırım işine gelirse ahlamanın vahlamanın bir anlamı yok eski sevgilinde ayrıca mal Mış
Yok kesinlikle zaten ben ayrıldım yeterince değer göremedim için zamana bıraktım...Ne yani bakire olmamal eksiklik mi. Sevmişsin sevişmişsin. Yaşadığın şey asla ucuzca değil. Yargılamakda kimsenin haddine değil. Bu hakkı kimseye verme
Erkek arkadaşına biraz zaman ver. Tabi kendinede. Bu süre içindede onu beklediğin izlenimi verme , insanoğlu bu hemen totosu kalkıverir.
Namus sözde, harekette ve düşüncededir. Kızlık zarı dediğimiz şey namusun göstergesi olamaz. Namus iki bacak arasında değildir.Ve benimde çevrem de ilişkiye girip çocuk aldırıp diktirip adetliyken ilişkiye girip karşı tarafa namuslu pozu verip evlenen kişilerde oldu ben onlardan nefret ediyorum nefret çünkü bir başkasıyla her şeyi yaşayıp bir başkasını da resmen kandırıyorlar ayıp
Orası öyleNamus sözde, harekette ve düşüncededir. Kızlık zarı dediğimiz şey namusun göstergesi olamaz. Namus iki bacak arasında değildir.
Boşver zaten şuan üzüldüğünede değmeyecek bir kişilikteymiş ne yani sevişmek erkeklere has birşey mi anormal bir durum yok yaşadıklarında kendini de ezdirme kimseye otur bir kahve yap kendini dinleCanım manevi desteğin için teşekkürler ayrılık açısı bi yandan bi de beni düşündüren ben ayrıldgım için ama katlanamazdim sevgisizlige haklisin ne diyim
Bu ülkeden kaçmak istiyorum
Cherry ayıp ediyorsun ama. Neden herkes senin gibi olmak zorunda olsun ki? Kimisi için bekaret önemli olabilir. Bu bir tercihtir. Ben asıl bekaretini kaybedip ardından bekarete önem veren bir erkekle gelecek düşünen kadınlara şaşıyorum!Ben kaçtım bile , pişman değilim.
Arkadaşlar uzun soluklu bi ilişkim vardı üniversiteyi 4 yıl boyunca beraber okuduk. Her şey çok güzeldi okul bitti ayrı şehirlere gittik iliskimizi çok ciddiydi evlilik düşünüyorduk.
Fakat sevgilimle hicbir zaman ne karakteriniz ne de başka bi şeyimiz uyuştu son zamanlar uzaklığında verdiği rehavetle çok kavga eder olduk. Ben deli gibi seviyorum ilk gün ki gibi ama o benden o kadar çok uzaklasmistiki onun hayatında bi anlamın kaldığını zannetmiyordum artik tek bi mesaja beni saatlerce günlerce muhtaç ediyordu.
Biz gerçekten sevdik ve ilişkiye girdik bekarertimi düşünmeden ona verdim. Evlenecektir nasıl olsa. Ama umdugum gibi olmadı hicbir şey o kadar tükenmiştir ki ona rağmen 1 hafta önce ben seve seve ayrıldım o da bana zaten kal demedi son mesajımda da aşağılık bi kız gibi gözükmemek icin ben her şeyi kendi rizamla yaptım pişman değilim dedim ustu kapalı o konuya dikkat çekmek için oda hakkım helal olsun vs tarzı konuş o konuyu anmadi bile.
Simdi ne yapmam lazim evet kendi rizamlaydi ama sevgisizlige ilgisizliğe dayanamadım kalmak yuzsuzluktu bu durumda asla ama asla bu konu yuzunden barismak istemiyorum sirf mecburiyetten ama erkek dediğin adam dedin sahip çıkmaz mi napcaz bu konuyu diye bile sormadi sonumuz nolur bilmiyorum ama ilerde ya başkasıyla evlenirsem kafam çok karışık nolur yardim edin.
NOT: kimse demesim yapmasaydin etmeseydin diye bi anlık rehavet hata hangi insan hata yapmazki? heleki deli gibi asikken ve hala da çok seviyoken ben bu kadar severken bunu bile göze slip ayrildiysam demekki gerçekten katlanamadi ayrıldı diye aklınizin kosesindr bulunsun ona gore yazarsanız sevinirim.
Benim yazdıklarımın neresini anlamadiniz dünya yusuflar la doluda Benim mi haberim yok,kızımız da istemiş ama ne olmuş,adam sorumluluk almadan tüymüş.ne demek adam istediğini almış? sevişme/seks sadece bi erkeğin isteğimidir? siz o zaman kocanızla sadece o istiyo diye mi birlikte oluyosunuz? ç
valla çok saçmalamışsınız.
Tutan mı varBu ülkeden kaçmak istiyorum
"Bi anlık rehavet hata hangi insan hata yapmaz ki?" demişsiniz ancak ben konuda hata yapan herhangi birini göremedim.Arkadaşlar uzun soluklu bi ilişkim vardı üniversiteyi 4 yıl boyunca beraber okuduk. Her şey çok güzeldi okul bitti ayrı şehirlere gittik iliskimizi çok ciddiydi evlilik düşünüyorduk.
Fakat sevgilimle hicbir zaman ne karakteriniz ne de başka bi şeyimiz uyuştu son zamanlar uzaklığında verdiği rehavetle çok kavga eder olduk. Ben deli gibi seviyorum ilk gün ki gibi ama o benden o kadar çok uzaklasmistiki onun hayatında bi anlamın kaldığını zannetmiyordum artik tek bi mesaja beni saatlerce günlerce muhtaç ediyordu.
Biz gerçekten sevdik ve ilişkiye girdik bekarertimi düşünmeden ona verdim. Evlenecektir nasıl olsa. Ama umdugum gibi olmadı hicbir şey o kadar tükenmiştir ki ona rağmen 1 hafta önce ben seve seve ayrıldım o da bana zaten kal demedi son mesajımda da aşağılık bi kız gibi gözükmemek icin ben her şeyi kendi rizamla yaptım pişman değilim dedim ustu kapalı o konuya dikkat çekmek için oda hakkım helal olsun vs tarzı konuş o konuyu anmadi bile.
Simdi ne yapmam lazim evet kendi rizamlaydi ama sevgisizlige ilgisizliğe dayanamadım kalmak yuzsuzluktu bu durumda asla ama asla bu konu yuzunden barismak istemiyorum sirf mecburiyetten ama erkek dediğin adam dedin sahip çıkmaz mi napcaz bu konuyu diye bile sormadi sonumuz nolur bilmiyorum ama ilerde ya başkasıyla evlenirsem kafam çok karışık nolur yardim edin.
NOT: kimse demesim yapmasaydin etmeseydin diye bi anlık rehavet hata hangi insan hata yapmazki? heleki deli gibi asikken ve hala da çok seviyoken ben bu kadar severken bunu bile göze slip ayrildiysam demekki gerçekten katlanamadi ayrıldı diye aklınizin kosesindr bulunsun ona gore yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?