4 yıl sonunda ayrıldım ve ilişkiye girmiştim simdi ne yapmam lazım

Anladım bazı durumlar var tabiki arkasında dururum kimse zorlamadı beni ama işte ...
Benimde 3,5 yıllık bir ilişkim var ilk birlikteliği onunla yaşadım ayrılma noktasına da geldik bir ay ayrı da kaldık ama bu konuları hiç düşünmedim ne düşüneceğim ki olmuş bitmiş beraber istedik ve yaptık şuan da beraberiz beş ay sonra da evleneceğim onunla ama diyorum ya ayrılırsam ayrıldığım için üzülürüm bunun için değill ve oldu ki yeni birisiyle tanıştım konusu geçer sorarsa söylerim kendisinden emin olunca anlatırım işine gelirse ahlamanın vahlamanın bir anlamı yok eski sevgilinde ayrıca mal Mış

Anladım bazı durumlar var tabiki arkasında dururum kimse zorlamadı beni ama işte ...
Benimde 3,5 yıllık bir ilişkim var ilk birlikteliği onunla yaşadım ayrılma noktasına da geldik bir ay ayrı da kaldık ama bu konuları hiç düşünmedim ne düşüneceğim ki olmuş bitmiş beraber istedik ve yaptık şuan da beraberiz beş ay sonra da evleneceğim onunla ama diyorum ya ayrılırsam ayrıldığım için üzülürüm bunun için değill ve oldu ki yeni birisiyle tanıştım konusu geçer sorarsa söylerim kendisinden emin olunca anlatırım işine gelirse ahlamanın vahlamanın bir anlamı yok eski sevgilinde ayrıca mal Mış

Ne yani bakire olmamal eksiklik mi. Sevmişsin sevişmişsin. Yaşadığın şey asla ucuzca değil. Yargılamakda kimsenin haddine değil. Bu hakkı kimseye verme

Erkek arkadaşına biraz zaman ver. Tabi kendinede. Bu süre içindede onu beklediğin izlenimi verme , insanoğlu bu hemen totosu kalkıverir.

Canım manevi desteğin için teşekkürler ayrılık açısı bi yandan bi de beni düşündüren ben ayrıldgım için ama katlanamazdim sevgisizlige haklisin ne diyim

Yok kesinlikle zaten ben ayrıldım yeterince değer göremedim için zamana bıraktım...

Namus sözde, harekette ve düşüncededir. Kızlık zarı dediğimiz şey namusun göstergesi olamaz. Namus iki bacak arasında değildir.

Canım manevi desteğin için teşekkürler ayrılık açısı bi yandan bi de beni düşündüren ben ayrıldgım için ama katlanamazdim sevgisizlige haklisin ne diyim
Boşver zaten şuan üzüldüğünede değmeyecek bir kişilikteymiş ne yani sevişmek erkeklere has birşey mi anormal bir durum yok yaşadıklarında kendini de ezdirme kimseye otur bir kahve yap kendini dinle

Bu bir tercihtir. Hiçkimsenin bir başkasını tercihinden dolayı yargılamaya hakkı yok! Kimisi bekarete önem verir, kimisi vermez. Bekarete önem vermeyen bir adamla evleneceksin. Zaten bekarete önem veren birisini isteseydin bu tür bir birliktelik yaşamaman gerekirdi değil mi? Dolayısıyla bu durumu sorun haline getirmemen gerekir.

Ben kaçtım bile , pişman değilim.
Cherry ayıp ediyorsun ama. Neden herkes senin gibi olmak zorunda olsun ki? Kimisi için bekaret önemli olabilir. Bu bir tercihtir. Ben asıl bekaretini kaybedip ardından bekarete önem veren bir erkekle gelecek düşünen kadınlara şaşıyorum!

Gercekten adam olsaydi sahip cikardi. Ama degilmis. Olan olmus fazla takilma. İleride evlencegin insanada anlatirsin basimdan boyle bi olay geldi diye. Benim esimle biz cikarken bana ben kiz olmayanla evlenmem hepte karsima oyle insanlar cikti dedi. Bende 1 gun cesaretimi toplayip esime ben evlendim bosandim dedim. Tepkisi su oldu. Olsun ben seni sevdim. Seninle evlenmek istiyorum dedi :) ben hala daha acaba faydalanirmi benden kafasindayim. Hicte faydalanmaya calismadi. Sonrada mutlu son. Evlendik:)zaten suan cogu kisi bekarete onem vermiyor. Keske ilk esim birlikte oldugum adam olsun cok isterdim ama bende bi hata yapmistim geri donusu yoktu ama simdi mutluyum hamd olsun :)

Bile isteye yapilmis bisey uzulme o uzulsun sen en degerli seyini ona vermissin o kiymetini bilememis
Emin ol seni ondan daha cok sevicek bekarete onem vermiycek birisi cikar emin ol
Ben daha 16 yasindayken bi kiz hamile kalmis ve birisiyle evlenmis evlendigi cocuk bebegin babasi degil ama hatalariyla kabul etmis
Gercekten seven kusurlarini zaten gormez.
Dedihim su ki sende kusur olarak gorme resitsin 4 sene sevmissin sevmesen zaten beraber olamazdin ki gercekten sevmiss ve beraber olmussun .
O cocugun ayibi tabiki gelip sana napicaz o durumu diyemez sonucta seninle velenmekten baska yapabilcegi bisi yok aama senide istemio oyuzden biseyde diyemez.kafana takma uzulme
Durum su ya diktiriri yoluna bakarsin yada gercekten seni seven birisi olduguna emin oldugun sevgiline acarsin konuyu belki tepki verir belki kabullenir bilemem ama gercekten seven yari yolda birakmaz emin ol....

ne demek adam istediğini almış? sevişme/seks sadece bi erkeğin isteğimidir? siz o zaman kocanızla sadece o istiyo diye mi birlikte oluyosunuz? ç
valla çok saçmalamışsınız.
Benim yazdıklarımın neresini anlamadiniz dünya yusuflar la doluda Benim mi haberim yok,kızımız da istemiş ama ne olmuş,adam sorumluluk almadan tüymüş.

hazırdı o zaman yaşadık diye düşünmüştür
kendi rızanızla yaşamışsınız ama olaya velayet gibi bakıyorsunuz
eski erkek arkadaşınızın bir sorumluluğu yok şu an

"Bi anlık rehavet hata hangi insan hata yapmaz ki?" demişsiniz ancak ben konuda hata yapan herhangi birini göremedim.

Birinden hoşlanmışsınız o da sizden hoşlanmış bi ilişkiye başlamışsınız. Gayet güzel.

İlişkiniz ilerlemiş aşık olmuşsunuz, o da harika. Yürümemiş bitirmişsiniz, sağlık olsun önünüze bakın, gönlünüze göresiyle karşılaşırsınız umarım diyebiliriz en fazla.

İki sevgilinin birbirini arzulaması değil arzulamaması saçma olurdu. Ki ikimiz de hazırdık demişsiniz yani ortada dürtü ve arzudan fazlası varmış. Sizin için zamanı geldiğini, ilişkinizin o noktada olduğunu düşünmüşsünüz ki birliktelik yaşanmış.

Ortada rıza dışı bi durum yok, korunmayıp sorumsuzca davranmanın istenmeyen sonuçları konulu bi saçmalık yok , yersiz vaatlerle göz boyama yok (nasıl olsa evlenicez en fazla bi temenni olabilir; eski sevgilinizin evlilik vaadiyle seks satın almaya çalışan bi gerizekalı olmadığını varsayıyorum)...

Yani her şeyi doğru yapmışsınız. İlişkiyi yürütemeyip ayrılmak zorunda kalmak da bi hata olmadığına göre (ki çok yaygındır ayrı sehirlerden gelenlerin ilk sene başlayan ve mezuniyetle noktalanan ilişkileri) hata nerede? Kim ne hata yapmış?

Ha evlenmeden önce ilişkiye girmek hatadır benim düşünce dünyamda diyorsanız kusura bakmayın ama "hata olduğu ayrılınca mı aklınıza geldi?" diye sormak zorunda kalırım. Zira bu ikiyüzlü bi tavır olur. "Evlenmeden önce iliskiye girmek hata; ama sonunda evlenirseniz hata değil." demenin tutarlı bi yanı yok yani.

"Evlenecegim adam" dediginiz henüz var olmayan farazi kişi hakkınızda ne düsünecek diye kendi kendinizi yemenin, geçmişinize gölge düsürmenin anlamı ne?

Sizi "siz" olarak sevmeyecek, geçmiş ve gelecekte aldığınız kararlarla yargılayacak adamla evlenmeniz şart mı?

Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

Ülkeyi terk edecek arkadaşların bavullarında 1 kişilik yer var mı?

Böyle böyle sorular işte.

Ha bi de kim kime niye sahip çıkıyo arkadaşım? Yavru köpek misin sen? Sahip çıkmaktan kastın ne evlenmeniz mi? Ayrıca niye kimse erkek adam sevdiği kadının geçmişini, birini sevmiş onunla sevişmiş olmasını yargılar mı, bunun için onu aşağılayıp hor görür mü diye sormuyo da "erkek adam sahip çıkmaz mı" diye soruyo?

Aman ya hala sahip cikmamista modunda konusanlar var. Siz bir kadinin her seyini bir bacak arasina bagladiniz galiba

Adam niye sahip cikacak, konu sahibesi kendine sahip cikamaz mi attik? Bu nasil bir kafadir ya ve bir kadin nasil boyle dusunebilir.

Konu sahibesi senin gibilere de inanilmaz sinirleniyorum, kardesim cinsellik bir gududur, bir ihtiyactir. Yasamissin bitmis. Simdi neyin teranesindesin? Isteyerek yasamissin. Haa bekarete onem verirsin, ben evlenmeden kimseyle birlikte olmak istemiyorum dersin olur biter, sen bunu dememissin. Simdi tek korkun bi daha birini seversem ve o beni bu yuzden sevmezse di mi? Seni kizlik zarin icin seven bi zahmet hic sevmesin zaten.

Bekareti dert etmeyecek biriyle evleneceksiniz .
Lütfen diktirip vs insanları kandırmayın .
Evlenecektik düşüncesi ile ilişkiye girmek olmaz, ha bu sizin tercihinizdir ona karışmam ama nasılsa evleneceğiz ilişkiye girmeli diye düşünmemeli, dünyanın binbir türlü hali var.
Neyse artık olan olmuş, sizi seven sizi siz olduğunuz için değer veren biriyle tanışıp evlenirsiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…