4 yıldır bekliyorummmm..

perşembe gecesi yapılıyor deilmi inş. haftaya yapmayı düşünüyorum
Çoğu sitede öyle yazıyor. Ben sabah namazına yakın yapmıştım. Cuma niyetine gusül alarak hacet namazı ve Allah rızası için namaz kılarak tesbih tanelerine duamı okuyup asmıştım.
Allah hayırlısıyla kabul etsin inşallah.

Demek ki o sevmediğin ve hayatından çıkartmak istediğin insan hayatından çıkarsa bu bütün dengeleri negatif anlamda değiştirecek. Hayatından çıksın diye değil, sorunun neyse artık sana zarar vermemesi ve iyi geçinmeniz için dua et.

Örnek; Eşinin annesini sevmiyorsundur ve hayatından çıkmasını istiyorsundur ama onun çıkması demek eşinin de hayatından çıkması anlamına geliyor olabilir. Bu yüzden, hayatından çıksın diye değil, aranızda ki sorunların hallolması için dua et.
o insanla çok seyler yaşadım 4 senemi verdim düşün. (eşim deil çevremden birisi ) çok kırıldım küstük barıştık tekrar küstük ama olmuyor anlaşamıyoruz. söyledikleri aklıma geliyor yaptığı haraketler batıyor artık bana nefret ettim o dereceye getirdi beni ve ben artık o insandan kurtulmak istiyorum

o insanla çok seyler yaşadım 4 senemi verdim düşün. (eşim deil çevremden birisi ) çok kırıldım küstük barıştık tekrar küstük ama olmuyor anlaşamıyoruz. söyledikleri aklıma geliyor yaptığı haraketler batıyor artık bana nefret ettim o dereceye getirdi beni ve ben artık o insandan kurtulmak istiyorum
Kurtulmak istiyorsanız görüşmezsiniz muhabbeti bitirirsiniz , sizin istediğiniz sonsuza kadar yok mu olsun ?

Back
X