4 yıldır nişanlıyım temmuzda dügünüm var nişanlımı cok seviyorum...ama şimdi kalmış senden sogudum diyor amarama msj atma diyor..ne yapacagımı şaşırdım ..ne olur akıl verin
ayrılmalıyımıyım..sizce 4 yıl gecmiş ..düşünüyorum sinirden mi söyledi diye
başka biri olma ihtimali olabilir banu arkadaşım üzülerek ifade ediyorum ama . . .
yok yok ayrılma
konu nedir bilmiyorum ki neden dedi bunu durup dururken dediyse doğrudur ama kavga sırasında dediyse sinirden sölemiştir çok mu üstüne gittin bazı konularda da soğudum kelimesi çıkıverdi ağzından
offfffffffffffffff aklım cok karışık...evet sıkıntısı var biliyorum ama acısını benden cıkarıyo onuda biliyorum...ama istemiyorum sogudum senden demesi cok agırıma giiiti biz 4 yılda neler yaşadık
işleri cok yogun sitresli bide bende bana vakit ayırmasını istiyorum arıyorum msj atıyorum...sinirleniyo oda
öyle deme ya iaşşalah yoktur ....((((((((((((( 2:
biz 4 yılda neler yaşadık
aramayayım demi eger gercekten seviyosa sinirden olduysa arar tekrar işaşalah ..dua edin lütfen :18:ooo canım çok üstüne gittiysen gerçekten soğumuş olabilir
bilirsin erkek milleti kovalamaktan yanadır kaçan kovalanır hesabı...
şimdi sen arama bakalım o arayana kadar zaten illaki arayacaktır ve bundan sonrada üstüne düşme pek ağırdan sat kendini
4 yıldır nişanlıyım temmuzda dügünüm var nişanlımı cok seviyorum...ama şimdi kalmış senden sogudum diyor amarama msj atma diyor..ne yapacagımı şaşırdım ..ne olur akıl verin
yok canım bişey hissetmedim biz zaten cok sık tartışıyoruz ama tekrar barışırız ...üstüne cok gittim sanırım ...işaşalah sinirden söylemiştirsoğumuşmu şimdimi aklına gelmiş
belkı kızgınlıkla söylemiştir sende biraz ara ver cok ustune gıtme duzelır belkı
ne dıyım cnm keşke bu kadar uzatmasaydınız arayı. vardır mutlaka bı hayır
ama bı andada boyle bısey demesı normal degıl mutlaka öncesınde bıseyler yaşamışsınızdır yada sen bıseyler hıssetmedınmı:44:?
cok zor durumdayım bir bilsen canım...dua edin lütfen ban aah canım benım ya cok uzucu bır durum ama sakın ol.Nedenı sor.Onca yıl nısanlı kalmıssınız yenımı aklına gelmıs senden soguyacagı.İşte ya al sana erkekbı cogu aynı.Sen hemen anı kararlar verme. Ayrılma sakın 4 koca senenı vermıssın sana yazık ya.Inatlasmadan sevımlı ol bakalım ne yapacak. Belkı psıkolojısı falan bozuldu.Arayı duzeltır duzeltmez hemen evlenın daha fazla uzatma.Zaten cok bıle beklemıssınız.Ama oyle sadece o ıstıyor dıye ayrılma hemen.
Allah yardımcın olsun canım
yok canım bişey hissetmedim biz zaten cok sık tartışıyoruz ama tekrar barışırız ...üstüne cok gittim sanırım ...işaşalah sinirden söylemiştir
olabilir cnm ya sinirden soylemıstır. bazı ınsanlar oyle sınır anında ağzından çıkanların hesabını yapamıyo benım esımde oyle kavga anında bıktım suratın dan soyle boyle dıyo ıkı dk sonra özür falan alıştım artık takılmıyorum o yuzden:) ustune gıtme açıkça soyle tamam ustune gelmıycem sana zman verıyorum sınırın gecınce sen ara de. düzelir inşşşş hakkında hayırlısı olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?