4 yıldır nişanlıyız temmuzda dügünümüz var ama şimdi bana senden sogudum diyor

yusufbanu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
13
0
86
Kahramanmaraş
4 yıldır nişanlıyım temmuzda dügünüm var nişanlımı cok seviyorum...ama şimdi kalmış senden sogudum diyor amarama msj atma diyor..ne yapacagımı şaşırdım ..ne olur akıl verin

ayy zor bir durum ne yani ayrılmak mı istiyor
4 yıldır da nişanlıymışsınız
bukadar uzatmak iyi değil işte malesef
yüzüğü atmak lazım sanırım arama diyosa

Bence hemen ayrılmaya yönelme
bekle bakalım belki bıseye canı sıkkın belkı bunaldı bı sıkıntısı var o an psikolojisi nasıldı neden dedi?
hemen yuzuk felan atmaya kalkma bence yanında ol bı derdi varsa sabır et 4 yıl dıle kolay

Son düzenleyen: Moderatör:
4 yıldır nişanlıyım temmuzda dügünüm var nişanlımı cok seviyorum...ama şimdi kalmış senden sogudum diyor amarama msj atma diyor..ne yapacagımı şaşırdım ..ne olur akıl verin

başka biri olma ihtimali olabilir banu arkadaşım üzülerek ifade ediyorum ama . . .

offfffffffffffffff aklım cok karışık...evet sıkıntısı var biliyorum ama acısını benden cıkarıyo onuda biliyorum...ama istemiyorum sogudum senden demesi cok agırıma giiiti biz 4 yılda neler yaşadık

ayrılmalıyımıyım..sizce 4 yıl gecmiş ..düşünüyorum sinirden mi söyledi diye

yok yok ayrılma
konu nedir bilmiyorum ki neden dedi bunu durup dururken dediyse doğrudur ama kavga sırasında dediyse sinirden sölemiştir çok mu üstüne gittin bazı konularda da soğudum kelimesi çıkıverdi ağzından

işleri cok yogun sitresli bide bende bana vakit ayırmasını istiyorum arıyorum msj atıyorum...sinirleniyo oda

offfffffffffffffff aklım cok karışık...evet sıkıntısı var biliyorum ama acısını benden cıkarıyo onuda biliyorum...ama istemiyorum sogudum senden demesi cok agırıma giiiti biz 4 yılda neler yaşadık

ee medem bılıyosun destek ol bence ayrılsan daha mı az uzuluceksın?
bu benım fıkrım elbet ne yapıcagın sana kalmıs yanında ol ama tabı konuyuda tam bılen sensın.

işleri cok yogun sitresli bide bende bana vakit ayırmasını istiyorum arıyorum msj atıyorum...sinirleniyo oda

ooo canım çok üstüne gittiysen gerçekten soğumuş olabilir
bilirsin erkek milleti kovalamaktan yanadır kaçan kovalanır hesabı...
şimdi sen arama bakalım o arayana kadar zaten illaki arayacaktır ve bundan sonrada üstüne düşme pek ağırdan sat kendini

soğumuşmu şimdimi aklına gelmiş
belkı kızgınlıkla söylemiştir sende biraz ara ver cok ustune gıtme duzelır belkı
ne dıyım cnm keşke bu kadar uzatmasaydınız arayı. vardır mutlaka bı hayır
ama bı andada boyle bısey demesı normal degıl mutlaka öncesınde bıseyler yaşamışsınızdır yada sen bıseyler hıssetmedınmı:44:?

aramayayım demi eger gercekten seviyosa sinirden olduysa arar tekrar işaşalah ..dua edin lütfen :18:

ah canım benım ya cok uzucu bır durum ama sakın ol.Nedenı sor.Onca yıl nısanlı kalmıssınız yenımı aklına gelmıs senden soguyacagı.İşte ya al sana erkek bı cogu aynı.Sen hemen anı kararlar verme. Ayrılma sakın 4 koca senenı vermıssın sana yazık ya.Inatlasmadan sevımlı ol bakalım ne yapacak. Belkı psıkolojısı falan bozuldu.Arayı duzeltır duzeltmez hemen evlenın daha fazla uzatma.Zaten cok bıle beklemıssınız.Ama oyle sadece o ıstıyor dıye ayrılma hemen.
Allah yardımcın olsun canım

yok canım bişey hissetmedim biz zaten cok sık tartışıyoruz ama tekrar barışırız ...üstüne cok gittim sanırım ...işaşalah sinirden söylemiştir

cok zor durumdayım bir bilsen canım...dua edin lütfen ban a

yok canım bişey hissetmedim biz zaten cok sık tartışıyoruz ama tekrar barışırız ...üstüne cok gittim sanırım ...işaşalah sinirden söylemiştir

olabilir cnm ya sinirden soylemıstır. bazı ınsanlar oyle sınır anında ağzından çıkanların hesabını yapamıyo benım esımde oyle kavga anında bıktım suratın dan soyle boyle dıyo ıkı dk sonra özür falan alıştım artık takılmıyorum o yuzden:) ustune gıtme açıkça soyle tamam ustune gelmıycem sana zman verıyorum sınırın gecınce sen ara de. düzelir inşşşş hakkında hayırlısı olsun canımm

amin canım cok sagolun birileriyle konuşmaya cok ihtiyacaım var dı...:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…