4 yılın karsılığı Bu muydu?

bbirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
84
11
88
30
Erkek arkadasımla 2 ay sonra 4.yılımızı bitirecektik. Dün ufak bi tartışma yaşadık sonra gece Onu arayıp sorunları halledip iyi olalım dedim ve aradım. Ama bana artık düzenli bi ilişkinin ona cok yük oldugunu ve beni mutlu edemediğini düşündüğünü söyledi. Oysa benim için ortada hiçbir sey yoktu, basit bi tartışmaydı ki 4 yıldır daha büyük sorunlarda bile vazgeçmedik.. Bana beni hala cok sevdigini ve gidemedigini ama beni de haketmedigini düşündüğünü ve benim Onu bırakmamı söyledi.. Geceden beri hiçbir sey anlayamıyorum ve konusmuyoruz. Noluyor ne yapcam bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaslar..

Bence o kaçmak istemiş iş ciddiye binince; ciddi bir ilişkiden sorumluluk alacağız diye kaçmak istiyor erkekler. Ya da başka bir derdi olabilir. Sorman lazım.

Bence o kaçmak istemiş iş ciddiye binince; ciddi bir ilişkiden sorumluluk alacağız diye kaçmak istiyor erkekler. Ya da başka bir derdi olabilir. Sorman lazım.
Sordum. Bin kere sordum.. Tek aldıgım cevap omzunda yükmüş Bu ilişki..

O ne demek öyle 4 yıl aklı neredeymiş? Şimdi mi yük olmuş, ilişki yük olur mu ayrıca. Sevip de ayrılmak isteyeni ilk defa görüyorum. Yok haketmiyormuşsun falan. Yalan geldi. Benim fikrim 4 yıl zaman geçirmiş canı sıkılınca da bırakıp başkalarını istiyor. Sen de sal ipini biraz gelmezse senin değildir. Sana özetle ben ayrılmak istiyorum dememiş, senden bırakmanı istiyor.

O ne demek öyle 4 yıl aklı neredeymiş? Şimdi mi yük olmuş, ilişki yük olur mu ayrıca. Sevip de ayrılmak isteyeni ilk defa görüyorum. Yok haketmiyormuşsun falan. Yalan geldi. Benim fikrim 4 yıl zaman geçirmiş canı sıkılınca da bırakıp başkalarını istiyor. Sen de sal ipini biraz gelmezse senin değildir.
Bana da en mantıklı şey Bu geliyor. Cok daha fazla cok büyük sorunlarda bile vazgeçmedik ki bi anda noluyor bilemedim

Ben olsam kızar ve direk ayrılırdım. Yaptığı hiç hoş değil. Sana özetle ben ayrılmak istiyorum dememiş, senden bırakmanı istiyor. O da iyi bi yöntem! Kendilerini aklamayı iyi biliyorlar yok seviyorum falan.

Ben olsam kızar ve direk ayrılırdım. Yaptığı hiç hoş değil. Sana özetle ben ayrılmak istiyorum dememiş, senden bırakmanı istiyor. O da iyi bi yöntem! Kendilerini aklamayı iyi biliyorlar yok seviyorum falan.
Pişman olsun istiyorum Bu yaptıgından..

Haklısın 4 sene emek ver sonuç bu. Kıskandırmayı dene istersen, ilgilenme onunla, takma, önemseme o zaman aklı gelir başına. Bulunmaz hint kumaşı mıymış bakalım? İlgisiz davran ki tepkisini ölç bakalım ne yapacak.

Erkek arkadaşın ya başka birinden etkilendi yeni heyecan aramak istedi. Ya da bu ilişkiden sıkıldı.. Sebep ne olursa olsun senin onu bırakman , asla mesaj atmaman, aramaman gerek. Gururunu ayaklar altına alma. Ben eminim ki pişman olup geri donecek. Geri döndüğünde de sen ne yaparsın senin bileceğin iş...

Bence belki sana yanlış yapti ve sana soyleyemedi çözümü bunda buldu. Bunun altinda kesin vardir sebebi suan fazla uzerine gitme derim. Çünkü 4 yıllık bir iliskiyi kimse kolay kolay bitiremez silemez. Kadın belki siler ama erkek silemez bu net. Bence 10 gun icinde yazar yada baska bişe yapar, ama bence üzerine gitme biraz zaman ver derim kendi haline bırak biraz düşünsün surekli neden neden diye sorma derim fikrimcee.
Allah herseyi gönlüne göre versin içini ferah tut :KK200:

Kisa ve net.
Seven insan ayrilmaz aksine evlenir falan.
Sevmiyor. Seviyorum agiz aliskanligi olmus. Kendi de bunu itiraf edemiyor.
soguk kanli yaklasmak gerekirse budur.

Sikilmis ayrilmak istiyor ama lafi agzinda geveliyor seni bu tur hateketlerle yorup senin ayrilmani bekliyor ki sen istedin diebilsin .... sinsi...

Sikilmis ayrilmak istiyor ama lafi agzinda geveliyor seni bu tur hateketlerle yorup senin ayrilmani bekliyor ki sen istedin diebilsin .... sinsi...

Aynen katiliyorum.

Bir de erkekler gercekten basit yaradilislilar yani benim düsünmem lazimdi, yok yüküm fazlaydi. Bunlar laf gevelemeler. Bizim dilimizde bizim aklimizi karistirip severek ayriliyoruz rolü yapmalar.
Erkek sevmiyorsa ilgisi azalir sorunlarim var dinlenmem lazim falan diye geveler.
Gercekler malesef carpici. Binlerce kadin da iliskilerinden ögrenmistir aslinda bu durumu.

Erkek arkadasımla 2 ay sonra 4.yılımızı bitirecektik. Dün ufak bi tartışma yaşadık sonra gece Onu arayıp sorunları halledip iyi olalım dedim ve aradım. Ama bana artık düzenli bi ilişkinin ona cok yük oldugunu ve beni mutlu edemediğini düşündüğünü söyledi. Oysa benim için ortada hiçbir sey yoktu, basit bi tartışmaydı ki 4 yıldır daha büyük sorunlarda bile vazgeçmedik.. Bana beni hala cok sevdigini ve gidemedigini ama beni de haketmedigini düşündüğünü ve benim Onu bırakmamı söyledi.. Geceden beri hiçbir sey anlayamıyorum ve konusmuyoruz. Noluyor ne yapcam bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaslar..
bence sıkılmıs ayrılmak ıcın bahane uyduruyo genelde erkekler ya baska bırını bulunca yada bulma ıhtımalını fark edınce 3-5yıllık ılıskısı bıle olsa ayrılmak ıcın senı haketmıyorum soyle boyle zırvalarlar ınanma ayrılmak ıstıyor bukadar asıkar.

Back
X