4 yıllık ilişkim bitti geri döner mi

Hiç kimseye sizinle olması için yalvarmayın. Konuşun, güzelce anlatın derdinizi, onu dinleyin ama yalvarmayın. Totoları kalkıyor, kendilerini bir halt zannediyorlar. Başkasını buldu muhtemelen, bu kadar hızlı ve keskin bor dönüş olduğuna göre başkası var.

Dönse bile daha çok üzer ve yine ayrılırsınız. Sizi sevmiyor artık maalesef. Uyumlu çifttik diyorsunuz ama çok kavgalar etmişsiniz. Bence siz ilişkinizi olduğu gibi değerlendirememişsiniz. Ondan size yar olmaz.

Gerçekten dönsün mü istiyorsunuz? Birbirinize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çift değilmişsiniz, siz kendinizi kandırıyorsunuz öyle olsa böyle saçma bir sebepten ilişki mi biter? Yakında evlilik haberlerini alırsınız.

Kör kütük aşık olsanız da yalvarmayın kızlar... Kafasında bitirmişse ve başkası varsa ne yaparsan yap gelmez ve kendini küçük düşürdüğünle kalırsın.
Yalvarma, mesaj atma, arama biraz seni özlemesine fırsat ver belki gerçekten kaybettiğini anlayınca pişmanlık duyar ama sen yalvararak ona bu alanı sağlamıyorsun mutluymuş gibi ol ki gerçekten mutlu ol.

Yalvarmayın. Kendinizi alçaltmayın böyle erkekler karşısında. Bulunmaz hint kumaşı değil.

Bırakın dönmesin de zaten!!!

Şer görünen şeylerde Hayr vardır biz bilemeyiz.

birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik
birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik
Değilmişsiniz, siz öyle görmek istemişsiniz. Yalvar yakar elini ayağını öptünüz geri getirdiniz, ya sonra? Sizi istemeyen birini nasıl sizi istemeye sevmeye zorlayacaksınız? Olmuyorsa niye zorluyorsunuz, hiç mi kendinize sevginiz saygınız yok? Düzgün, dürüst, değer veren erkeklerin soyu tükenmedi daha.

"İlişki istemiyorum" demiş, neden zorluyorsunuz adamı?
Yalvarmayın, döndürmeye çalışmayın.. Muhtemelen sevgisi bitmiş, sizi sevmeyen biriyle neden birlikte olmak isteyesiniz ki?

Başka birinin varlığı konusunda ben kesin konuşamam arkadaşlar gibi ama askerlik sonrası radikal kararlar alanlar oluyor. Sorumluk nedir orda anlıyorlar çünkü, kaldıramayacağını kestiren, askerlikteki bama yetti diyen salıyor sonrasında. Ters etki ettiği de oluyor ama böylesi de var. Bence de hayatınıza bakın, erkenden fark etmesi uzun vadede iyi bile belki

Yalvarma asla .
Yalvardikca asla dönmez.
Ayrıca kadınlık gururunu yerlere düşürme.
Kim olursa olsun.
Döner belki orasını bilemeyiz ama tekrar nasıl guveniceksin oda var .
Zor yanı

Dün aksam bir cig köftecide oturup yemek yiyiyorduk. Arkamizda bir cift oturuyordu. Kulak misafiri oldum. Bir erkek öyle agresif/sesli konussa hep bakarim kizin yardima ihtiyaci var mi diye. Kiz heralde yurtdisindan adam icin gelmis. Adamin agzindan tek bir olumlu laf cikmadi bütün konusma sürecinde. "Sen beni kullaniyorsundan". "Bir daha tek basina böyle gelip otelde kalma. Ablan gelebilirsin" yok anam babam felan devam etti. Kiz ne dese de tek bir olumlu söz duymadi ne iliski ve kendi ile ilgili. Sonunda da ağlayarak masadan kalkip gitti. Bütün o sürecte kiza acidim. Cünkü adamin her halinden istemedigi veya oldurmaya niyeti olmadigi belliydi. (O kiz da burayi okuyorsa: Arkana bakmadan kac. O kadar trip atmak icin ne yeterli kadar yakisikli ne de parali).
Bir erkege iki kere "Seni istemiyorum" deme sansi vermeyin. Bundan sonra o iliski devam etse bile artik sizin bir degeriniz kalmaz. Sadece o iliskiyi ittirmis olursunuz. Askerde ya baskasini buldu yada baska kadinlar ile de birseyler yasamak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…